reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

a ja tez dzis podglądam od rana a jakoś nie mam natchnienia do pisania ale widzę ze muszę stanąc w obronie listonoszy ;D mój tata jest listonoszem tak ze wiem jaka to ciężka i czasem niewdzięczna praca. Pewnie ze wolałby skończyć prace przed południem i iśc do domu ale niestety nie ma motorka w du...

reklama
Napisam do wszystkich na priva które mi nie przesłały jeszcze swoich danych :) :p
czekam do końca tygodnia a potem robię redukcje i w weekend zajmę się wysyłaniem do Was tej listy :)

Bartyś tak dużo pisze bo chce dotrzeć do 2000 postów ;D ;D ;D

a teraz zmykam, będe może wieczorkiem :)

Buźka.

witam....

Bartys ja mieszkam w Wadowicach a Sorbek kolo Krakowa takze jakbysmy mialy sie spotkac to musimy sie jakos ugadac!!!!fajnie czyli juz jestesmy trzy-moze ktos jeszcze sie znajdzie!!!>??????? :) :) :)

ewela1 pisze:
witam....

Bartys ja mieszkam w Wadowicach a Sorbek kolo Krakowa takze jakbysmy mialy sie spotkac to musimy sie jakos ugadac!!!!fajnie czyli juz jestesmy trzy-moze ktos jeszcze sie znajdzie!!!>??????? :) :) :)

ja z Olkusza 36 km od Krakowa Ewelka na pewno Moskito i Ketsa są z okolic i fuczak z Krakowa to już nas jest 6 super spotkanko by było musimy sie ugadać - tylko nie na basenie bo były takie propozycje ale ja bym się przy was w zciu nie rozebrała ::) ::) ::) :p :-[ :-[ :-[

Paula madga w sumie dobrze - cały czas leży już się kończy 32 tydzień to już git - a lekarze powiedzieli żę nawet może doczekac do normalnego porodu chyba najgorsze juz minęło :laugh: :laugh: :laugh:

A z nią leży dziewczyna w 23 tc i tez jej wody odchodzą to dopiero stres ale na pewno jej tam pomoga tylko tyle czasu leżeć nawet do WC nie wstają

(h)anka no podejrzałam cię hihi :p ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Fuczaczku jak sie odezwiesz to napisz gdzie rodziłaś bo czytałam na innym wątku że się zastanawiałaś gdzie w Krakowie i napisz jaka opinia

Tylko napisz mi może na priv bo w sobote jade na wczasy i pewnie nie nadrobię jak wróce tylko popłynę z czasem .... hihi, ale głupoty wypisuję ::) ::) ::) :p :-[ :-[ :-[

wiem ze to mama bylo niezupelnie swiadome ale jakie to uczucie uslyszec pierwszy raz  ::) ::)

Oskar sie rozkrecil bo wieczorkiem bylo tez tata no ale tatusia nie bylo i nie slyszal  :p ;D ;D rosnie mi gadula  ;D wogole oststnio gadatliwy sie zrobil najlepiej mu wychodzi przy jedzeniu i gada wtedy cos w rodzaju dzidziu z duzym akcentem na d i pluje niemilosiernie  ;D ;D ;D ale slodkie to jak nie wiem co  ::) ::)

co tu tak pusto ???
a co do gaworzenia to moj mały najpierw "mowil" "aguu"itd.teraz tylko krzyczy,piszczy,"warczy"i wydaje rozne inne dziwne dzwieki...Słyszalam ze to jest normalne ale jak wasze dzieci juz takie postepy robią to juz sie martwie.czy ktores grudniowe malenstwo tez wydaje jeszcze rozne dzwieki zamiast gaworzyc alebo czy wydawaly takie dzwieki przed gaworzeniem ???

reklama
Kamilka no moja tak robi, szczegolnie upodobala sobie piszczenie, a raczej krzyki i im glosniej tym wieksza ma radosc i satysfakcje ;D

mózg mi paruje... ::) normalnie bede artykuly k.c przez sen deklamowac :laugh: :laugh:
o rany jak nie trafie w pytania to po mnie :( :( :(
no i pociagiem jade o 7 rano czyli o 6 pobudka ::)

Do góry