reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Witajcie z rana w poniedziałek :)
Niestety weekend się skończył i tatusiowie i niektóre mamusie musieli iść do pracy :( no i jak na złość pogoda dziś ładniejsza niż wczoraj ::)
Kacperek wstał dziś o 6 zjadał i dopiero teraz zasnął bo zabawko były ważniejsze od spania a widziałam ze mu sie chciało spać ::) :)

Didi no właśnie a Kacper czasami ma zaciśnięte piąstki w tej pozycji i się trochę martwie, bo przeciez jakby to było sporadyczne to bym nie zauważyła ::)

Magdus, Joeey, Beatka trzymam za Was kciuki!!! napewno dacie rade i wszystko pozaliczacie! :D

Ide dokończyć wklejać zdjęcia....może teraz mi się uda...

siemka z rana :)
joeey beatka wspolczuje wam tych egzaminow,ja nareszcie po,a moj Adrian wlasnie pojechal na jeden i ostatni ma 25.06
paula u nas tez pogada dzis o wiele lepsza niz wczoraj bo wczoraj caly dzien strasznie lało.
.Ale i tak nie moge wyjsc bo czekam na pana listonosza,ma przyjsc z pieniazkami dlatego czekam :D Właśnie dałam Adrianowi na bilety ostatnie pieniadze,było akurat!!Bieda bo Adrianowi nie przelali jeszcze pieniedzy na konto z pracy(mieli przelac 10.06)oni zawsze zwlekaja ale zeby az tyle czasu!!!!!!!!!!!!!mamy debety na oby dwoch kontach przez nich!!!!
Paula a jak z twoim mezem ???

Kamila ja tez dałam dziś Pawłowi ostatnie pieniądze na bilety ;D i dziś na zakupy musze wziąć ze skarbonki Kacperka :-[ a na koncie do końca miesiąca na życie mam 150 zł a Paweł chyba już wcale nie ma ::) no ale do 30 czerwca maja mi przelac za macierzyński i rodzinny 443 zł (aż!) i 1000 zł za dodatek z tytułu urodzenia dziecka :laugh:

A co do Pawła to pewnie chodzi Ci o jego pracę....tak więc sytuacja w firmie trochę się zmieniła, poniewaz kolega od niego z biura złożył wymówienie i teraz jesli szef jeszcze zwolniłby Pawła to niemiałby kto pracować, musiałby kogoś nowego przyjąć a wiadomo, ze jak nowy to nie wie jeszcze co i jak póki sie nie wdroży....narazie szef nic nie mówił, ale Paweł i tak szuka pracy bo nie chce już tam pracować.

Kamila..ale ze mnie gapa calkiem zapomnialam GRATULUJE ZDANYCH EGZAMINÓW

Paula..wiesz co ja juz chyba nie pamietam ale mozliwe ze jak AL zaczynal podnosic sie juz tak na dobre to chyba na poczatku tez robil czasami piastki bo tak jest maluszka wygodniej wiec sie nie martw i ylko obserwuj..:D

a ja troszke pospalam z maluszkiemm  az do teraz i juz humorek mi wraca a mlody dalej spi ;D
wlasnie wstawilam pranko..:)..
przelozylam dzisiejsza wizyte u dentysty na jutro..:D wiec humor bardziej poprawiony :D
wczoraj dzwonila moja brzydsza polowa ..hahahaha..:D i tak ladnie mowil " misiaczku no to za 5 tygodni sie zobaczymy ..bede zajmowal sie maluszkiem  abys mogla odpoczat ..zobaczysz naprawde bede pomagal..pojedziemy na klify ..wiesz jak tu fajnie jest.."..a pozniej jeeszcze takiego podobnego smska przyslal..ach...

Didi no mam nadzieje, że jak zacznie już pewnie wstawać to będzie prostował paluszki :0 a jak nie to zapytam neurologa bo musimy w najblizszym czasie jechac na ostatnią już wizytę.
No ale ten Twój Pepe Ci deklaracje skałada...wrazie co gdyby nie dotrzymał słowa to my wszystkie tu na bb jesteśmy świadkiem :D ;D no ale on taki kochany, że pewnie dotrzyma....tylko już po tygodniu pewnie będzie miał dosyć ;)

PAula..fotki super..a Kacpreka temat ryb widocznie nudzil ..ahaha..taka fajna ma minke na tej fotce..no a Ty..jaka szczupla i wlasneie pokaz nam ten flaczek brzuszek bo ja tak samo jak Kamila chyba niedowidze..>:D..
Kamila a moze to nasze fordonsko- bydgoskie  powietrze nam wzrok psuje juz..ahahah

reklama
ahaha..Paula masz racje ale on nie widzi juz malego prawie 5 miesiecy tak na zywo tylko fotki widzi wiec chyba potrwa to troszke dluzej niz tydzien..:D

no a ja zamiast zabierac sie za sprzatanie bo w pokoju wyglada jakby tajfun przelecial to siedze sobie w najlepsze i klikam z wami a nawet sniadanka nie jadlam..buuu..:)..chyba ide jajeczniczke sobie strzelic..:D

Do góry