reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Paula wrocil po godzinie bo bylo mu nie wygodnie :p a rano oczywiscie przepraszal bo niewie co mu szczelilo do glowy zeby isc spac do auta ;D jak wrocil to spal na ziemi bo ja powiedzialam ze z alkoholikami nie spie ;D ;D ;D ;D ale juz jest oki.Zaprosil mnie dzis i Ole na obiad takze ja dzis nie gotowalam  :laugh:

Karina sliczna ta Twoja córcia jak laleczka  :laugh: a zdjęcie w wannie przeurocze  :D no i jak Gabi ładnie już siedzi :)

Didi zafundowała nam przegląd rodziny ;)  ;D ale Alutek i tak najpiękniejszy  :D iślicznie stoi na kolankach i rączkach jak Kacperek :) Didi czy Al jak tak sie podniesie to ma częściej zaciśnięte piąstki czy otwarte dłonie?

aOla pierwsze zdjęcie lepsze do paszportu :) a to można tak samemu sobie zrobić takie zdjecie???

Wiolus to cieszę się ze już jest OK :) a to że spał na podłodze to tak trzymac!!!! ;) ;D

zeczęłam wklejać fotki z dzisiejszego wypadu nad jeziorko ale strasznie mi coś muli :( dlatego dokończe jutro...
a teraz już ide spać

DOBRANOC

hej hej..

ja dzisiaj mialam koszmarna noc...nie wyspana jestem wiec zla >:D

moje dziecko co 2 godziny budzilo sie z placzem ale o 4 zaczelo sie dopiero jak nie ryknal no to go bujalam na raczkach az zasnal i spalam zaledwie godzine bo o 6 znowu...chyba brzusio go boli bo znowu ma zaparcia..ale wiecorkiem kupcie zobil..hmm..tylko ze ma gazy jak cholerka..dlalam mu espumisan i narazie jest cicho lezy i cos kombinuje w lozeczku >:D

PAula..ale ma otwarte dlonie jak jest na czworakach nie widzialam nigdy u niego zacisnietych piastek chyba ze jak mial 2 miesiaczki..:D

Gabi juz sie poprawiam ide dac przepisik na sos

reklama
Hejka!

My juz od 5 na nogach. Mikołaj sie wyspał...

Ja ledwo zyje, bo do 2 sie uczyłam. Matko jak duzo materiału mam do wkucia na ten egzamin. Powoli sie podłamuje, nie wiem czy dam rade. A sciagac nie mam zamiaru...

Joeey jak Ci idzie?

Miłego dnia kobietki! ;D

Do góry