reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych małych solenizantów z okazji skończenia pół roczku  :laugh: dla Agatki, Kubusia i Filipka dużo zdrówka i miłości, dużo słonka i radości!!! Buziaczki śle ciocia Paula i Kacperek  :-* :-* :-*

reklama
Didi tak tak to Wasze powietrze.... ;) ;D ;D ;D .....ale jak pisałam już Kamilii to specjalnie do zdjęcia wciągnęłam brzuszek :p

ja też bez śniadania....ale na nic nie mam ochoty... ::)

Kamila a jak Twoja dieta???

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DAL NASZYCH DZISIEJSZYCH MALYCH SOLENIZANTOW-AGATKI,FILIPKA I KUBUSIA!!!!

Paula cudowne zdjecia twojego anioleczka!!!!!!

Didi ty spiochu!!!oby Pepe robil tak jak mowi!!ale ja wiem jak mozna tesknic za dzieciatkiem bo Tomek tez bardzo tesknie za Szymkiem!!!takze napewno odpoczniesz!!!!

AGATKO,FILIPKU,KUBUSIU wszystkiego najlepszego!!!!
didi mamy w fordoni za iezkie powietrze i nam powieki spadaja i trudno nam po prostu dowidziec tą tusze naszej przewielkiej kolezanki :D
paula tak tak mowa wyzej byla o tobie :D Co do męża to tak chodzilo mi o prace....widzisz mowiłyśmy wszystkie ze bedzie dobrze.:) a co do diety to narazie 3 dni na cerwono czyli jak żoładek ssał mi kregosłup to warzywko lub owoc i wcorajszy na zielono czyli troszke jadlam(2 kawalki chleba z serkiem,bez masla :( i zupke hinska hehe nie moglam sie oprzec )
dzis probuje bez niczego jak najdluzej ale watpie ze sie uda

mamaCyprysia pisze:
didi mamy w fordoni za iezkie powietrze i nam powieki spadaja i trudno nam po prostu dowidziec tą tusze naszej przewielkiej kolezanki :D
paula tak tak mowa wyzej byla o tobie :D
Kamila no mówiłam, że to powietrze Wam na oczy pada ;) ;D ;D
no i co tak mało wiary w siebie, trzeba mówić że sie uda!!! a nie wątpić!!!

Dorotko dziekuję za zdjęcia, właśnie obejrzałam :) Masz śliczną córeczkę :) i jaka ona duża i pulchniutka :) ile waży? no i z Ciebie też piękna kobietka :)
jeśli chcesz to mogę wkleić za Ciebie Wasze zdjęcia do albumiku tylko musze mieć Twoją zgode :)

czesc dziewczynki

jak bym chciala posiedziec z Wami a czasu nie mam :-( buuu tyle mam pracy  ::) ::)

nie mniej gratuluje Cyprysiowej zamkniecia sesji a tym ktore to maja przed soba zycze powodzenia  ;D

Solenizantom rowniez wszystkiego naj naj  ;D

i spadam nie wyspalam sie chociaz dopiero niedawno sie zwloklam bo Oskar dawal czadu w nocy chcial sie bawic  ::) o 4  ::) ::) nigdy tak nie robil cos mu strzelilo do glowki  ;D

pozdrawiam was cieplutko papa

Ja chcialm powiedziec drogie kolezanki ze wkleilam zdjecia Szymusi do albumkiku i spadamy na spacerek wiec pewno bedziemy wieczorkeim bo u nas swietna pogoda!!!!!!!!!!!

reklama
ahaha..Paula dobre..ale tak juz jest z ta miloscia..ja czytalam kiedys artykol jak waz zakochal sie w wlasnym obiedzie czyli w chomiku jaki zaserwowali mu  opiekunowie..no i tak waz kocha zwoj obiadek i zyja  w zgodzie nawet chomiczek spi na wezyku..:D :D

ewela. ja nie jestem spiochem bo noc mialam ciazka maly budzil sie z czestotliwoscia co 2 godziny  bo chba brzusio go bolal a budzil sie z rykiem..i musialam go niuniac..:D wiec dlatego jak maly zasnal odespalam straconanoc..:D a moj Piotrek napewno pomorze przy malszku on ma dobre serduszko i tak jak mowisz teskni strasznie..:D

Do góry