reklama
no jeszcze miałam podziękować w imieniu Iduśki za wszystkie zyczenia urodzinkowe i tez oczywiscie życzymy wszystkim zaległym solenizantom wszystkiego najlepszego!!!
no i najważniejsze na koniec Ida ma już dwa ząbki!!! :laugh: pierwszy zauważyłam a właściwie wyczułam we wtorek wieczorem a drugi pojawił się w czwartek rano, jak na razie poszło to w sumie całkiem bezboleśnie
więcej nie pamiętam, zajrze jeszcze na inne wątki i idę spać. Dobranoc!
no i najważniejsze na koniec Ida ma już dwa ząbki!!! :laugh: pierwszy zauważyłam a właściwie wyczułam we wtorek wieczorem a drugi pojawił się w czwartek rano, jak na razie poszło to w sumie całkiem bezboleśnie
więcej nie pamiętam, zajrze jeszcze na inne wątki i idę spać. Dobranoc!
Paula25
szczęśliwa :)
Witajcie wieczorkiem
Nie było mnie cały dzień a tu 4 strony do nadrobienia : to chyba wian pogody
U nas rano padałao ale po południu sie rozpogodziło i nawet słonko świeciło więc pojechaliśmy w końcu na te ryby a myśleliśmy że już nic z tego nie będzie co prawda na 5 wędek (bo byli z nami znajomi) nie złowiliśmy żadnej ryby ale to chyba dlatego że tam ryb nie było ;D albo wogóle nie brały ale przynajmnie zuczyłam się obsługiwać wędkę i zarzucać :laugh: a Kacperek powdychał świerzego powietrza, zjedliśmy kiełbaske z grilla i wróciliśmy do domu na kąpanie
Bartyś a jak Wam udał się wypad nad wodę??? nie padało?
ide troche poczytać co napisałyście....
Nie było mnie cały dzień a tu 4 strony do nadrobienia : to chyba wian pogody
U nas rano padałao ale po południu sie rozpogodziło i nawet słonko świeciło więc pojechaliśmy w końcu na te ryby a myśleliśmy że już nic z tego nie będzie co prawda na 5 wędek (bo byli z nami znajomi) nie złowiliśmy żadnej ryby ale to chyba dlatego że tam ryb nie było ;D albo wogóle nie brały ale przynajmnie zuczyłam się obsługiwać wędkę i zarzucać :laugh: a Kacperek powdychał świerzego powietrza, zjedliśmy kiełbaske z grilla i wróciliśmy do domu na kąpanie
Bartyś a jak Wam udał się wypad nad wodę??? nie padało?
ide troche poczytać co napisałyście....
Paula25
Asiu ja już próbowałam kiedyś zainstalować jave pomagała mi nawet Didi ale niestety nie działało
Paula25
Kamila jak tam egzaminy? udało się???
aOla wszystkiego najlepszego z okzji urodzinek!!! :laugh: :-* :-* :-* no i udanego wypoczynku w Zakopanem zazdroszcze
Karina wracaj do nas szybko ale najpierw wypocznij w tych Włoszech :laugh:
Gochna nie zostawiaj więcej Iduni na tapczanie jak śpi i jak nie śpi tez nie!!!! :
no i ogromne gratulacje dla Iduni pierwszych ząbeczków!!!
aOla wszystkiego najlepszego z okzji urodzinek!!! :laugh: :-* :-* :-* no i udanego wypoczynku w Zakopanem zazdroszcze
Karina wracaj do nas szybko ale najpierw wypocznij w tych Włoszech :laugh:
Gochna nie zostawiaj więcej Iduni na tapczanie jak śpi i jak nie śpi tez nie!!!! :
no i ogromne gratulacje dla Iduni pierwszych ząbeczków!!!
zdanka
Fanka BB :)
witam z wieczorka my już jesteśmy w domku maleńka śpi a ja gdzie ?? na bb ;D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH ANETEK SÓŹNIONE ŻYCZONKA ALE SZCZERE
Karina wracaj do nas kobitko cała i zdrowa
jakie cudeńka w galerii
wiecie co w czwartek mieliśmy 4 rocznice ślubu i oboje o niej zapomnieliśmy przypomnieliśmy sobie w piatek wieczorem :laugh: nie wiem jak to się stało bo ja nigdy nie zapominałam takich dat :
teraz biegne na inne wątki
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH ANETEK SÓŹNIONE ŻYCZONKA ALE SZCZERE
Karina wracaj do nas kobitko cała i zdrowa
jakie cudeńka w galerii
wiecie co w czwartek mieliśmy 4 rocznice ślubu i oboje o niej zapomnieliśmy przypomnieliśmy sobie w piatek wieczorem :laugh: nie wiem jak to się stało bo ja nigdy nie zapominałam takich dat :
teraz biegne na inne wątki
Paula25
Zdanka wszystkeigo najlepszego z okazji rocznicy!!! obyście nigdy juz wiecej nie zapomnieli
No i spóźnione ale najgorętsze życzonka dla Juleczki Amelkowej, duzo zdrówka i miłości!!! :-* :-* :-*
No i spóźnione ale najgorętsze życzonka dla Juleczki Amelkowej, duzo zdrówka i miłości!!! :-* :-* :-*
mamaCyprysia
Fanka BB :)
witam z wieczorka.
Właśnie obejrzałam film "głosy" na hbo leciał i musze powiedziec ze byl jednym z niewielu przy ktorym obgryzłam wszystkie pazurki
a co do egzaminow to .... Rok do przodu !!!!!!!!!!!! wolne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeeeeee!!!wakacje!!!!!!
ola wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie obejrzałam film "głosy" na hbo leciał i musze powiedziec ze byl jednym z niewielu przy ktorym obgryzłam wszystkie pazurki
a co do egzaminow to .... Rok do przodu !!!!!!!!!!!! wolne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeeeeee!!!wakacje!!!!!!
ola wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hejka z wieczorka
Skanczyl sie dlugi wekeend i niektore laski jutro do pracy.Ja biegne na kurs "prawka"
Zdanka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu oby nastepna zapamietaliscie ;D
Cyprysiowa i jak egz?no pisz pisz
Paula fajny dzien spedzilas, super
Olu rowniez Tobie zycze wszystkiego naj naj lepszego
Joeey wracaj do nas szybciutko a nie tylko z nosem w ksiazkach
Tak wogole zycze wszystkim mama uczacym sie zdania wszystkich egzaminow.
Wandzia biedne Wy oj oj
Skanczyl sie dlugi wekeend i niektore laski jutro do pracy.Ja biegne na kurs "prawka"
Zdanka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu oby nastepna zapamietaliscie ;D
Cyprysiowa i jak egz?no pisz pisz
Paula fajny dzien spedzilas, super
Olu rowniez Tobie zycze wszystkiego naj naj lepszego
Joeey wracaj do nas szybciutko a nie tylko z nosem w ksiazkach
Tak wogole zycze wszystkim mama uczacym sie zdania wszystkich egzaminow.
Wandzia biedne Wy oj oj
reklama
Podziel się: