reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
no jeszcze miałam podziękować w imieniu Iduśki za wszystkie zyczenia urodzinkowe i tez oczywiscie życzymy wszystkim zaległym solenizantom wszystkiego najlepszego!!!

no i najważniejsze na koniec Ida ma już dwa ząbki!!! :laugh: pierwszy zauważyłam a właściwie wyczułam we wtorek wieczorem a drugi pojawił się w czwartek rano, jak na razie poszło to w sumie całkiem bezboleśnie :)

więcej nie pamiętam, zajrze jeszcze na inne wątki i idę spać. Dobranoc! :)

Witajcie wieczorkiem :)
Nie było mnie cały dzień a tu 4 strony do nadrobienia  ::) to chyba wian pogody  :p
U nas rano padałao ale po południu sie rozpogodziło i nawet słonko świeciło więc pojechaliśmy w końcu na te ryby a myśleliśmy że już nic z tego nie będzie  ;) co prawda na 5 wędek (bo byli z nami znajomi) nie złowiliśmy żadnej ryby  ;) ale to chyba dlatego że tam ryb nie było  ;D albo wogóle nie brały  :p ale przynajmnie zuczyłam się obsługiwać wędkę i zarzucać  :laugh: a Kacperek powdychał świerzego powietrza, zjedliśmy kiełbaske z grilla i wróciliśmy do domu na kąpanie :)
Bartyś a jak Wam udał się wypad nad wodę??? nie padało?

ide troche poczytać co napisałyście....

Kamila jak tam egzaminy? udało się???

aOla wszystkiego najlepszego z okzji urodzinek!!! :laugh: :-* :-* :-* no i udanego wypoczynku w Zakopanem :) zazdroszcze ;)

Karina wracaj do nas szybko ale najpierw wypocznij w tych Włoszech :laugh:

Gochna nie zostawiaj więcej Iduni na tapczanie jak śpi i jak nie śpi tez nie!!!! ::)
no i ogromne gratulacje dla Iduni pierwszych ząbeczków!!!

witam z wieczorka my już jesteśmy w domku maleńka śpi a ja gdzie ?? na bb ;D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH ANETEK SÓŹNIONE ŻYCZONKA ALE SZCZERE ;)
Karina wracaj do nas kobitko cała i zdrowa :)
jakie cudeńka w galerii
wiecie co w czwartek mieliśmy 4 rocznice ślubu i oboje o niej zapomnieliśmy przypomnieliśmy sobie w piatek wieczorem :laugh: :o nie wiem jak to się stało bo ja nigdy nie zapominałam takich dat ::)

teraz biegne na inne wątki

Zdanka wszystkeigo najlepszego z okazji rocznicy!!! obyście nigdy juz wiecej nie zapomnieli ;)

No i spóźnione ale najgorętsze życzonka dla Juleczki Amelkowej, duzo zdrówka i miłości!!! :-* :-* :-*

witam z wieczorka.
Właśnie obejrzałam film "głosy" na hbo leciał i musze powiedziec ze byl jednym z niewielu przy ktorym obgryzłam wszystkie pazurki :)

a co do egzaminow to .... Rok do przodu !!!!!!!!!!!! wolne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeeeeee!!!wakacje!!!!!!

ola wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejka z wieczorka
Skanczyl sie dlugi wekeend i niektore laski jutro do pracy.Ja biegne na kurs "prawka"

Zdanka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu oby nastepna zapamietaliscie ;D

Cyprysiowa i jak egz?no pisz pisz

Paula fajny dzien spedzilas, super

Olu rowniez Tobie zycze wszystkiego naj naj lepszego

Joeey wracaj do nas szybciutko a nie tylko z nosem w ksiazkach ;)

Tak wogole zycze wszystkim mama uczacym sie zdania wszystkich egzaminow.

Wandzia biedne Wy oj oj  :(

reklama
Do góry