reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
aOla wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
jedziemy za tydzień w sobotę

didi ty szpiegu !!!! a gdzie pamcie widziałas na grudniu ????

no pustki niesamowite...
dzis nic sie nie uczylam - caly dzien przebimbany czyli spedzony na niczym ::)
Karina spokojnego lotu bez niespodzianek i udanego pobytu w pieknych Wlochach - ach zazdroszcze wycieczki ;D
Kamila JAK EGZAMINY ???

witam,witam....

Karinko jak ci dobrze babus!!!!zazdroszcze i oczywiscie spokojnego lotu!!!!

Kamila chodz tu do nas i powiedz jak poszlo!!!!!!!!!!!!!!

aOla wszystkiego naj naj

hb3.jpg

czesc laski!
melduje się po przerwie, byłam u rodziców w katowicach a oni nie mają neta, a pojechałam tak niespodziewanie więc nawet nie uprzedziłam ze mnie nie będzie bo nie wiedziałam

widac ze pogoda dopisuje bo wcale nie naskrobałyście az tak duzo przez te 5 dni

nadrobiłam po łebkach i piszę co pamiętam:

aOla wszystkiego najlepszego!!!

Paula dobrze ze Kacperkowi nic sie nie stało no ijest to przestroga dla nas, mi sie tez zdarza zostawic Idę na tapczanie jak śpi, trzeba sie zacząć pilnować

co to ja jeszcze miałam?......

no,no coz za puski!!!wiec ja drogie kolezanki ide juz sie kapusiac i do wyrka bo spedzilam dzis pare chwil na slonku i mnie to strasznie zmeczylo!!!!wiec buziaki i do rana!!!dobrej nocki zycze wszystkim najukochanszym mamuskom!!!!!!!

reklama
acha jeszcze Wandzia biedna Ty i Wiktorek z tą alergią ale wszystko będzie dobrze :)

Paula niedobrze ze nie widzisz moich zdjęć, wstawiam teraz przez photobucket bo to jakos sprawniej idzie, ale jesli nadal ich nie widzisz to będę chyba musiała wrócić do żaby :(

Do góry