reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

aOla no to gwarantuje ci ze bedziesz pod wielkim wrazeniem!ja znam Zakopane jak wlasna kieszen bo jezdze na nartach jakies 14 lat!!!i uwielbiam to miasto1!!zreszta sama zobaczysz-w kazdym badz razie napewno bedzie swietnie!!!!! :) :) :)

reklama
aOla - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!!!!!!!!!!!
a tu życzenia od Kubusia: crs, .mu6jhnbn0000000000drvr  09 u  /..  000

thumb_4.jpg

A JA TAM O WSZYSTKICH PAMIETAM ;D I BRAKUJE MI DOSC REGULARNIE KILKU OSOB ALE TROCHE ZA DUZO ZEBY WYMIENIC :p

OLU WSZYSTKIEGO NAJ, SPELNIENIA MARZEN, USMIECHU NA CODZIEN I POCIECHY Z PIOTRUSIA I Z MEZA - ABY TEN DZIEN BYL WYJATKOWY !

dziekuje za zyczonka, nawet zapomnialam, ze mam imieniny ::) bo Anety jest tez 17lipca ale liczy sie pierwsza data od urodzin tak ??? bo w takim razie mialam wczoraj - Artur tez zapomnial ::) on sobie grillowal, a ja sie uczylam, nie moglam koniec koncow sciagnac go do domu - zero poczucia czasu i tez spity wrocil :laugh:

Asiu czesto jestem nad morzem bo blisko mam i ceny nad polskim Baltykiem sa zatrwazajace ::) czasami bardziej oplaca sie jechac za granice :( wiec ile bys nie wziela tyle wydasz niestety bo ceny jedzenia, a wiadomo, ze chce sie a to rybki, a to gofra czy loda...takze wez ile mozesz ale w granicach rozsadku, tylko nie bierz karty bankomatowej bo calkiem splukani wrocicie ;D

WCZORAJ JESZCZE AMELKOWA JULCIA KONCZYLA POLROCZKU I Z TEJ OKAZJ SPOZNIONE ZYCZONKA OD CIOCI JOEEY I ADULKI

u Nas pada ::) gdzie ta pogoda sie podziala, dzs mielismy jechac nad jezioro i z planow nici :p

No dzieki dziewczyny tak własnie ok 1500-1800 chcemy wziąć tylko nie wiem czy starczy ::) ::) ::) a jeść na mieście bo gotowac na wczasach wrrrrrrr :p :-[ :-[ :-[
Mieszkania już mamy opłacone i dla mai kaszki i pieluch yproszek i chusteczki takie duperele i obiadki już pojechały do Rewala- moja mama była tam wczesniej to nam wzieła żebysmy sie spakowali bo mogłoby mieksca braknać :-[ :-[ :-[

aOla rewal jest koło Kołobrzegu i Międzyzdrojów tak pomiedzy ok 40 km od Międzyzdrojów na wschód

dzięki za życzenia :-*

kurcze ale mam katar leje mi się z nosa :(

Asia zazdroszcze morza Kiedy jedziesz? Ja mam nadzieję że tez będę w tym roku nad morzem tyle że w Holandii ;D

didi widze, ze Alutek tez juz ladnie unosi sie na raczkach jakby pompki robil ;D no no ladnie ;)
Karina no Gabrysia to cudenko, nie pierwszy raz Ci to pisze ale przeurocza jest no i Ty takze piekna kobitka wiec urodą Gabi grzeszy po mamuni !!!

Witajcie dziewczyny - ja jeszcze sie koncze pakowac ale niedlugo przyjedzie po nas tatko i poleciemy.... jade bez wozka- zabieram tylko nosidelko pozyczone zeby na lotnisku miec wolna reke. Wozek czeka na nas w Italii.
Wczoraj was zawaliłam zdjęciami żebyście tak szybko o nas nie zapomniały. ;) Mam nadzieje ze jak wroce to wszystkie dzieciaczki i mamusie beda zdrowe - mnie znow cos bierze mam nadzieje ze nie bede musiala korzystac z wizyt lekarskich za granica :( trzymajcie sie dziewuszki.

Oleńko - spełnienia wszystkich marzeń! Moze uda nam sie spotkac w lipcu to Cie ucaluje osobiscie ;D

joeey - dziekuje w imieniu Gabuni - bardzo mi milo slyszec takie slowa... choc to o mnie to zdecydowana przesada... sciskam Cie wirtualnie, całuski dla Adulki.

reklama
Do góry