reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

czesc dziewczyniki!!wlasnie dostalam sie do kompa!!!

Sorbek jestem jestem tylko oststnio przedluzylam sobie wizyte u mojej mamy a zreszta jest swietna pogoda wiec jestesmy caly czas na dworze!!!! :) :) :)

Kamilkoymam kciuki-Powodzonka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam i zaraz uciekam jedziemy z małym na piknik a potem na obiad do Pizza Hut
a co tam napisze..........mam dziś urodziny ;D jak prezydent ;) ale to nie moja wina :laugh:

a jutro wyjezdzamy na 4dni do Zakopca ;D ;D ;D

Asiu nie mam pojecia co chcesz tam kupować I wszystko zalezy gdzie będiesz się żywić czy w pizzerniach itp czy w stołówkach Jeżeli wolisz domowe obiadki to poszukaj sobie jakiegoś ośrodka wypoczynkowego gdzie można wykupić obiady A gdzie jedziesz?

Ewelka pewnie że pamietam :laugh: :laugh: :laugh:

Tak sobie myslę że może byśmy zrobbiły spotkanko w Krakowie ja ty Moskito Ketsa i fuczakczek chyba z Krakowa i kto tam jeszce z okolic ?????????

aOla do Rewala - na zachodzie północnym of course :laugh: :laugh: :laugh:

Ale tak mniej wiecej mi chodzi, woiadomo ze to zalezy co gdzie kiedy ale np ile wydałyscie jak byłyscie itd. itp.
a zywic bedziemy sie niezdrowo ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Cześc dziewczynki :)
Czy ktos jeszcze pamieta tu o mnie ??? ??? ??? ;D
U nas dzis pogoda do bani, w nocy była burza, a teraz jest pochmurno i parno ::)

Za wszystkie dziewczyny zdające egzaminki trzymam mocne kciukasy ;)

Wszystkim urlopującym sie tez zycze udanego wypoczynku i przede wszystkim pieknej pogody :D Ja dopiero urlopik mam od 15 lipca :p oby tylko pogoda była ;)

Wiolus myslę że twojemu męzowi taka noc w samochodzie niezaszkodzi ;D ;D ;D może chłopak jak wstanie rano cały zesztywniały i z bólem głowy to sie opamieta ::)
jsorbek niepowiem ci ile potrzeba, ale na 10 dni napewno troche musicie wziąść ::) zalezy jeszcze w którym regione i czy będziecie jeść na mieście czy sami bedziecie gotować ;)

aOla Wszyskiego najlepszego z okazjii urodzinek i milego pobytu z Zakopcu-cudowne miejsce!!!!

Sorbek swietnie by bylo sie spotkac!!!musimy sie tylko zgadac jak i kiedy!!!!!ja jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Asiu to myślę że (bez pamiątek bo z nimi jest różnie) koło 100zł na dzień Wiadomo raz mniej raz więcej myśleże na 10dni powinnaś mieć koło 1000zł ale równie dobrze możesz się zmieścić w 700zł albo wydać 1500 ;D ;D ;D
a koło czego większego jest Rewal?
Ewela będę tam po raz pierwszy 8) 8) 8)

Do góry