reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Czesc dziewczyny ja tylko na chwileczke bo juz jestem padnieta, do tego maz mnie wkur....za duzo wypil i poklucilismy sie o to to ten dupek wziol kluczyki z samochodu i poszedl do samochodu spac.Debil!!! i patrze z balkonu, samochod stoi i on chyba tam spi a niezle sie schlal wiec jak sie obudzi to sie zdziwi a ja nie popuszcze tak mnie zdenerwowal ze nie dam sie przeprosic >:D

Jest mi przykro ze mam takiego debila

reklama
Czesc!Nie bylo mnie kilka dni chyba wczoraj mnie nie bylo bo moj komputer padl,ale jest juz szczesliwie zreanimowany,ale nawet nie czytam tego co napisalyscie no niiestety jak joeey musze sie uczyc.A bb to pochlaniacz czasu ogromny wiec na razie papa

czesc dziewczyny

Ja za godzinke wyjezdzam bo mam dzis 2 ostatnie na szczescie egzaminy!!! wczoraj calutki dzien robilam sciagi :) przy ich robieniu os mi weszlo w glowe :) trzymajcie kciuki zeby mnie nie zlapali :)

aaa i przepraszam ze nie nadrobie,ale nie mam czasu
i
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH MALYCH SOLENIZANTOW W OSTATNICH DNIACH nie zlozylam zyczen wczesniej :(

A jednak nie moglam sie powstrzymac i szyciutenko jeszcze napisze Kamilko powodzenia!

Asiu sorbek kliknelam i tam raczej nic nie bylo tylko cos mu sie pn apulpice zaistalowalo tylko ze ja jeszcze wczesniej mialam jeszcze mnowstwo wirusow i moze to zrobilo swoje jakies pliki systemowe mi pousowalo i komp zwariowal !pawel z mojego dysku usuna 700 wirusow: ;)

Witam się i zmykam!

Joeey - witaj w klubie dziobaków. Ja tez w książkach siedze, ale na dodatek Mikolaj jest w domu. I to taka nauka przerywana....A wiadomo jak jest jak cos jest przerywane! ;) Mam wrazenie, ze nic nie umiem. No nic zmykam dalej...

Miłej niedzieli kobietki! ;D

Kamilko joeey i Magdus powodzenia !!!!!!!!!!!

Anetkom wszystkim Wszystkiego naj naj !!!!

Magdus
ło matko aż 700 ????????? mnie sie nic nie dzieje naszczęście a antywir nic nie wykrył ale wydaje mi się że u mnie firewall zablokował tego wirusa, mam nauczke już nigdy wiadomosci od nienajomych :mad: :mad: :mad:

Paula
no tak na zjeżdzie ::) :p :laugh: :laugh: :laugh: i zdrówka życzymy dla tego naszego zakatarzonego ziecia :( :( :( bidulka chorego
Ale wam zazdroszczę tych zakupów chociaż ja ostatnio Mai kupiłam basenik i z 5 par body koszulke i buciki i szlafroczek a sobie nic buu ale na wczasach poszalejemy.

Mam pytanie jak myslicie ile kaski potrzeba na 10 dni nad morzem bez mieszkania i benzyny na dojazd ???? Pomożcie bo nie mam pojęcia a dawno nie byłam nad morzem :-[ :-[ :-[

A i zapomniałam dodać

Paulinka ślicznie w tym kapelusiku taki własnie chce Mai kupić :laugh: :laugh: :laugh:

Filipek rośnie jak na drożdżach ::) ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Gabunia
ma takie włoski sliczne - ale wam zazdroszczę cudne

Ewunia
ma przefajowska czapę i śliczne zębulki dwa ;D ;D ;D

reklama
a Ewelka znowu nas olewa ;) :laugh: :laugh: a potem mówi że nikt nie tęsknił :mad: :mad: :mad:
Małpo jedna czemu tak rzadko do nas zaglądasz ??????????

Do góry