reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Dobry wieczór :)
Ja dopiero teraz bo nie miałam kiedy zajrzeć :p rano byliśmy na zakupach :) udały się :laugh: kupiłam sobie sukienkę na wesele :) 2 pary spodni :) okulary przeciwsłoneczne :) i stringi ;) a Pawłowi spodnie i 2 koszule :) no i oczywiście dla Kacperka 2 pary body i 3 pary opalaczy :) .....dostałam z pracy pieniądze na wczasy pod gruszą :) to trzeba było trochę wydać ;D
Kacperek został z babcią i był grzeczny a my wróciliśmy dopiero o 13, potem sprzątanie, popołudniowy spacer, kąpiel i dopiero teraz jak Kacperek śpi mogłam usiąść chwilke do komputera :)

Ale dzisiaj było gorąco ::) jutro ma być troszkę chłodniej tylko żeby nie padało bo wbieramy się nad wodę na ryby :)

Idę nadrobic troszkę....

Asiu spotkają się na zjeździe :laugh: :laugh: :laugh:

Joeey podziwiam Cię za to prawo ::) mam nadzieję, ze trafisz w pytania :) Trzymam kciuki!!! a póki co ucz sie ucz :) tylko nie za duzo bo głowa będzie Cię bolała od nadmairu wiedzy ;)

Zdanka, Didi miłego wyjazdu do dziadków!!! :)

No moje dzieciatko juz spi!!jak nigdy dzis przespalo kapanie wiec go tylko przebralam i nakarmilam i dalej spimy jak susel!!!!!!wiec zyczymy milego wieczorku bo ja tez juz spadam do wyrka -musze trochu odespac!!!!karaluchy do poduchy!!!!

Wracacm z albumiku...co za cudności!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Zdanka Ewunia ślicznie wygląda w nowym kostiumie, na basenie wszystkie chłopaki jej ;) :D no i śliczne ma 2 ząbki :) my jeszcze bezzębni ::)

Pati Atreju przeuroczy :D a zdjęcie Rolanda z ciągnięciem wózka rewelacyjne ;D fajnie, ze piknik się Wam udał :) ale chyba rzeczywiście u Was zimno bo tak ciepło poubierani jesteście...u nas za to oststnio upały :p

aOla fajne zdjęcia Piotrusia w kąpieli i pod prysznicem :D

Asiu no nie mogę wyjść z podziwu jak ta moja synowa jest zdolna :D ślicznie siedzi i się bawi :) czy długo potrafi tak się sama zająć zabawą?

Donia nikt o Was nie zapomniał...nawet ostatnio zastanawiałam sie co sie z Wami dzieje? :) a Filipek wyglada cudnie w tych ogrodniczkach i z dwoma ząbkami :)....mam nadzieję, że nie zostawiasz go tak samego w leżaczku na stole i nie przypiętego ::)

Kamila jak tam dietka??? życzę wytrwałości ::) no i .... o rany....motywacja super!!! tylko, zeby cos jeszcze z Ciebie zostało ;) ale pomyślałaś jak będziesz miała siłe nosić Cyprysia jak tak schudniesz??? :p

aOla życze udanego pobytu w Zakopanem :laugh: ale masz fajnie :laugh:

Ja miałam dziś kupić sobie farbę do włosów i znowu ufarbować odrosty ale nie było farby takiej jak chciałam w promocji ;) ;D i to chyba znak że mam zrobić sobie balejaż :D już rozmawiałam ze znajoma że przyjedzie do mnie i mi go zrobi tylko chyba powiem jej żeby wybrała mi farby :)

Hej laseczki.....

Wreszcie mam chwilkę żeby coś napisać.....od kilku dni Kuba jest tak absorbujący że nie mam czasu nawet pierdnąć za przeproszeniem... spi w dzień najwyżej godzinkę i to z przerwami na płacz a jak nie śpi to trzeba być cały czas przy nim... do tego stopnia że nawet jak się do niego tyłem odwróce to on juz płacze..... nie wiem co mu się dzieje...może to przez te upały co ostatnio u nas są...bo ja je ledwo wytrzymuję

Muszę Wam napisać że jestm w wielkim szoku co moja teściówka wyprawia. Ja nie wiem skąd ta kobieta ma tyle energii od rana do wieczora szaleje na ogrodzie...kosi trawę wycina uschnięte gałęzie, plewi...no jestem pełna podziwu.... i muszę przyznać że jest od wtorku i nie mam powodów do narzekań że coś mi się nie podoba ;)

Pozdrowienia dla wszystkich mamuś i ich kruszynek

Hejo :)

Wpadam tylko na chwilkę sie przywitać, albo raczej juz powiedzieć dobranoc ;)

Cały dzień dzis byliśmy poza domem, najpierw zakupy ( udane  ;D nareszcie kupiliśmy Kamilkowi krzesełko i fotelik :) Zdjęcia wkleję niebawem :) ), potem obiad u prababci Kamilka, a na końcu wizyta u chrzestnej .

Paula fajnie że zakupy udane :)
Co do imienin to faktycznie miałam wczoraj imieninki  ;D I baaardzo dziękuje za życzonka  ;D
A czy nasza Anetka Joeey nie miała imieninek ??? Czy ona 17 lipca obchodzi ???

Joeey współczuję nauki  ::) 3-mam kciuki żeby wszystko szybko wchodziło Ci do głowy :)

Życzę Wam laseczki udanej niedzieli ( my wybieramy się ze znajomymi nad rzekę na grilka :)

A tymczasem słodkich snów :)

reklama
Steffi fajną masz teściową ;) :)

Bartyś fajnie, że mieliście udany dzień, a zdjecia fotelika i krzesełka koniecznie wklej na zakupach :)
a z imieninkami to mi sie udało ;D ;D ;D

kurcze tylko zapomniałam że Joeey to tez Anetka ::) Joeey jesli miałaś imieninki to Tobie równiez życze wszystkiego najlepszego!!! :D

Bartyś my tez będziemy jutro nad wodą ze znajomymi grillować i łowić rybki a nóż moze jakas na ruszt wskoczy ;) Miłej niedzieli!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Nadrobiłam wsztystkie wątki :) co mi sie żadko zdarza :p więc teraz idę spać....

DOBRANOC wszystkim słodkich snów :)

Do góry