reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wanda cóż za patriotka!!! ;) no ale ja tez barzdo bym chciała, żebyśmy chociaż zremisowali!!!

Asiu nie wiem co mi sie ubzdurało że dzisiaj ::) pewnie dlatego, ze Klucha chyba dzisiaj albo jutro wyjeżdża :)

reklama
Czasem kolka i u dorosłego sie zdarzy a co dopiero u dziecka.Hania dzis 3 razy zakaslala:(A juz nie kaslala wogole i teraz przez sen,normalniejuz mi slabo!i plakac mi sie chce!Bede sie chyba cala noc modlic zeby wyzdrowiala!

Biedny Wiki alergia to cos okropnego.Moj bat ma,ale on ma jeszcze taka lagodniejsza postac choc uczulony jest na wszysko chyba!Syn znajomej to ma zammiast coraz mniejsza to coraz wieksza i ostatnio mial taki atak kaszlu ze zaslabl.

Ja dzis pawla wypuscilam na mecz do kolegi.Plakac mi sie chcialo jak wychodzil,ale nie bedzie mi nic gadal jak ja bede chciala wyjsc.tylko niech se nie mysli ze sobie bedzie tak lazil w koncu oboje mamy dzicko,nie tylko ja!

w szoku jestem ze mu pozwolilam,on tez byl.hehe ja taki tyran i sie zgodzilam.
Paula ja tez czasem jak Hani spi to ja zostawiam na srodku lozka ale obkladam ja poduszkamai z kazdej strony i wydaje mi sie zenie ma szans na spadniecie.Dobrze Kacperkow nic sie nie stalo!

Nie dosc ze mikomp muli to jeszcze mi sie wcinacie i nie moge wyslac ;) w takim razie kozystajac z tego wszystkiego ide spac.Dobranoc ;)

a ja sobie pije redsa  ;D
i oglądam meczyk ehh bronią się chłopaki jak moga
o matko a mydopiero jedziemy 14 sierpnia  ::) jaki to jeszcze kawał czasu a ja już nie moge się doczekać  ::) :p
my zawsze jeździmy w sierpniu zawsze wszyscy są już po urlopie i nam zazdroszczą że my dopiero jedziemy  :laugh:

MAgda..:)..ja tez Alutka obkladalam mega poduchami i tak samo myslalam jak ty ze ma zero szans na to aby spac..a jednak poduski go nie powstrzymaly a spal..no i bylo bach....wiec lepiej chuchac na zimne..i odkladac spiace maluszki do lozeczka ..:)

co do meczu to ja mysle ze nasi strzela jedna bramusie..:) no bo chociaz tyle im wystarczy zaby sie zakwalifikowac..:)

aa..o malo nie zapomnialam..MOSKITOOO!!!!! >:D jakas paskuda z Twojej rodzinki owaadow mnie dziabła i mam wielkiego babla..ale w zemscie zabilam go az sie rozmazal z moja krewka..>:D

reklama
co za *******...ne szwaby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry