reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hello

my juz w poniedziałek wyjeżdzamy do Zakopca i tu się musze przyznac że jadę tam po raz pierwszy ;D już nie moge się doczekać ;D ;D ;D

wiem ze to juz było ale ratuuuuuuuuuuuunku cos mnie choróbsko dopadło co moge brać?

reklama
dzien dobry !
a ja bede w Olsztynie we wtorek bo egzamin zdaje ;D i napewno wybiore sie do Alfy ;)
chcialam dzis do lekarza z Ada isc i dopiero po obudzeniu sie kapnelam, ze dzis Boże Ciało ::)

Witamy!!!!

Na wstepie Natalko przepraszam za pomylke imionek!!! :) :) :)

U nas swiwtne slonko i zaraz zbieramy sie na spacerek,potem na obiad do mjej mamy caly dzien na dworze!!!Nie nadrobilam wczoprajszych wiadomosci bo bylam okoropnie zla na nasza reprezentacje(czyt.Janasa),no bo chlopoczki sie starali-zal mi ich!!!a tak poza tym zyczymy udanego dzionka i zbieramy sie cioteczki!!!!wiec paappapa....

Hejo :)

My też dziś jedziemy do teściów na obiadek ( czyt. na cały dzien ::) ). Zawsze jak tam jedziemy już myślę o tym, żeby mnie czymś tam nie podkurzyli ::) No nic, trzeba być dobrej myśli ...

Poza tym Kamilowi chyba idzie trzeci ząbek ( tzn. pierwszy na górze ) bo już widać takie białe na dole dziąsła :) Może dlatego tak wczoraj marudził wieczorem ???

No to trzymajcie się, pogoda super więc trzeba się trochę wystawić do słoneczka, bo blada jestem jak córka młynarza ::)

papa

Joeey no to może się spotkamy, co? ;D Masz do mnie kom.? Ja do Ciebie mam. Prześlę Ci smska. :) Właśnie wyjeżdżamy za 5 minutek więc już będę tylko pod tel.

Didi no pisałam kilka dni temu. To ufff, że wszystko ok, kamień z serca. ::)

Pa pa kochane, nie wiem jak bez Was wytrzymam te kilka dni. :-[ Nie piszcie za dużo!!! ;) :laugh:

Hejka dziewczynki :)
Przepraszam, że nadrabiam tylko od strony 1450, bo strasznie wolno mi boom chodzi :( a mam troszke wolnego czasu żeby poczytac i dupa :mad:
na poczatek
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW TYCH WCZEŚNIEJSZYCH I DZISIEJSZYCH Z OKAZJI SWOICH MIESIĘCZNIC OD CIOCI AGI I WERONISI :D :D
Nie będe wymieniać wszystkich, bo dużo by tego było ;D

Zauwazyłam, że cos było mówione o nowym wątku, jestem tez na NIE, bo nienadążam Grudnia czytać :p
Strasznie tesknię za wami, a nie mam kiedy usiąść i z wami pogadać, bo jak wracam z pracy to całą uwage skupiam na małej, a jak spi to moja siorka okupuje kompa i ciężko się do niego dostać :p ::)
Mała jest zdrowa i coraz więcej rozrabia, normalnie mały łobuz rośnie, jest strasznie zajmująca, wszystko by chciała na raz robić. Dzisiaj na procesji to za chiny niechciała leżeć, ani siedziec w wózku tylko na rączki i oglądac wszystko ;D ale i tak jest kochana :D Ostatnio cały dzień spędzilysmy w ogódku pod parasoleczką tzn, mała bo ja się opalałam :D leżała na kocyku i sama sie bawiła grzecznie :)
Załatwiłam sobie urlopik 17.07-21.07 to może gdzies wyskoczymy wypocząć, oby tylko pogoda była ::)

Paula to straszne, że mały spadł, trzeba miec oczy dookoła głowy i nawet na sekunde nie można zostawić malizny :p ale najwazniejsze, że nic mu się niestało ;) Moja mała niby tak mocno się niewierci jeszcze, ale i tak boję sie ja zostawic samą ::)
Wandzia no nieźle z ta alergią i tak nagle wyskoczyła ::) biedny Wiki :-[ to testy obowiązkowo do zrobienia :p
Beacia Weronika codziennie wstaje średnio ok 6 rano i koniec spania, niz na to nieporadze, mimo iz mam zasłoniete zasłony :p
Bartyś Kamilkowi idzie trzeci zabek, a Weronika nie ma żadnego jeszcze ;D ;D ;D ;D

Tez ogladałam meczyk i trzymailiśmy z mężem kciki za chłopaków, nieżle grali, ale nieoszukujmy sie Niemcy sa lepszym zespołem :( ale i tak dobrze szło, jakby sedzia niedoliczył 3 minut dodatkowych to byłby remis ;D Walczyli jak lwy :D :D Za to wygraja na 100% z Kostaryką ;)

Ale walanełam posta ;D ;D
Ogladałam zdjatka i wszystkie dzieciaczki sa przecudne i te zdjęcia na łonie natury sa czaderskie :D :D
joeey Ada ma super kapelusiki, strasznie mi sie podobają :D :D

reklama
Czesc dziewczynki :)

No szkoda ze tak naszym wczoraj slabo poszla ta koncowka... cale 70 minut grali pieknie... po pierwszej polowie bylam pewna ze mogliby spokojnie wygrac ten mecz, a tu dupa :(
nie pozostaje mi teraz nic innego jak kibicowac Szwecji mojej ulubionej, Holandii i Anglii... ale i tak wygra Brazylia :D :D :D

Do góry