Hejka dziewczynki
Przepraszam, że nadrabiam tylko od strony 1450, bo strasznie wolno mi boom chodzi
a mam troszke wolnego czasu żeby poczytac i dupa
na poczatek
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW TYCH WCZEŚNIEJSZYCH I DZISIEJSZYCH Z OKAZJI SWOICH MIESIĘCZNIC OD CIOCI AGI I WERONISI
Nie będe wymieniać wszystkich, bo dużo by tego było ;D
Zauwazyłam, że cos było mówione o nowym wątku, jestem tez na NIE, bo nienadążam Grudnia czytać
Strasznie tesknię za wami, a nie mam kiedy usiąść i z wami pogadać, bo jak wracam z pracy to całą uwage skupiam na małej, a jak spi to moja siorka okupuje kompa i ciężko się do niego dostać
:
Mała jest zdrowa i coraz więcej rozrabia, normalnie mały łobuz rośnie, jest strasznie zajmująca, wszystko by chciała na raz robić. Dzisiaj na procesji to za chiny niechciała leżeć, ani siedziec w wózku tylko na rączki i oglądac wszystko ;D ale i tak jest kochana
Ostatnio cały dzień spędzilysmy w ogódku pod parasoleczką tzn, mała bo ja się opalałam
leżała na kocyku i sama sie bawiła grzecznie
Załatwiłam sobie urlopik 17.07-21.07 to może gdzies wyskoczymy wypocząć, oby tylko pogoda była :
Paula to straszne, że mały spadł, trzeba miec oczy dookoła głowy i nawet na sekunde nie można zostawić malizny
ale najwazniejsze, że nic mu się niestało
Moja mała niby tak mocno się niewierci jeszcze, ale i tak boję sie ja zostawic samą :
Wandzia no nieźle z ta alergią i tak nagle wyskoczyła :
biedny Wiki :-[ to testy obowiązkowo do zrobienia
Beacia Weronika codziennie wstaje średnio ok 6 rano i koniec spania, niz na to nieporadze, mimo iz mam zasłoniete zasłony
Bartyś Kamilkowi idzie trzeci zabek, a Weronika nie ma żadnego jeszcze ;D ;D ;D ;D
Tez ogladałam meczyk i trzymailiśmy z mężem kciki za chłopaków, nieżle grali, ale nieoszukujmy sie Niemcy sa lepszym zespołem
ale i tak dobrze szło, jakby sedzia niedoliczył 3 minut dodatkowych to byłby remis ;D Walczyli jak lwy
Za to wygraja na 100% z Kostaryką