reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
wrzuciłam kilka zdjęć do albumiku i też ide spać

DOBRANOC

MIŁEGO DŁUGIEGO WEEKENDU!!! ŻEBY POGODA DOPISAŁA I SPACERKI I GRILE SIĘ UDAŁY!!! :laugh: :laugh: :laugh:

no, tez mnie wkurzyli,dobrze ze choc grali lepiej niz z Ekwadorem

zazdroszcze Pamci tych Mazur :)

ja sie zegnam, i dobranoc i papa na dluzej bo jade na tydzien ze Stasiakiem do rodzicow, zycze wszystkim wysmienitej pogody,zeby spacerki sie udaly :) :) :)

jeszcze sie pochwale, ze znajomi, ktorzy nam dali krzeselko do karmienia (wlasnie jedzie :)) obsypali nas jeszcze wozkiem, 2 hustawkami, baldachimem ze stelazem do lozeczka, saneczkami, kompletami poscieli i rozkiem dla malenstwa, ciesze sie ogromnie ;D ;D ;D

Hejo :)

Mój mężuś jeszcze nie wrócił z męskiego wieczorku, więc siedzę i nadrabiam :)

Paula cieszę się, że Kacperkowi nic się nie stało :) Biedactwo ::) To już 4-ty dzieciaczek spadł nam z łóżka ::) ::) ::) Ja nie byłam przy upadku Kamila z łóżka, ale mój mężuś swoje przeszedł :(
Super zdjęcia w albumiku :) Kacperek przesłodki :)

Wandziu biedny Wiki, miejmy nadzieję, że nie będzie miał często tych objawów alergii :(

Magdus Będę trzymac za Hanię, żeby jej w końcu przeszło to choróbsko ...

Joeey kolka ??? teraz ??? Kamil tez był dzis wieczorem bardzo płaczliwy, nawet w kąpieli się nie uspokoił :( Nie wiem co mu było, ale chyba nie kolka ... ::)

Hej dziewczyny - teraz już nie mam czasu na nic... nie uda mi sie nadrobić całości  :-[

NAJGORETSZE ŻYCZONKA DLA WSZYSTKICH ZALEGŁYCH I BIEŻĄCYCH SOLENIZANTÓW od GABRYSI I CIOTKI KARINY.

Znacie najkrótszy kawał na świecie : "POLSKA GOLA!"  :D  :D  :D :D  :D

Hejka!

Udzielilam sie juz na wszystkich wątkach. Teraz nadrobie grudzień. ;D

Egzamin jeden mam juz za soba, ustny. Facet powiedzial, ze doskonale poruszam sie w temacie w zwiazku z tym 4,5. Troche jestem rozczarowana, ale podobno 5 nie stawia. :p

Jeszcze jeden egzamin w środe i koniec semestru! :laugh:

Jeszcze chcialam sie pożalic, że Miko codziennie wstaje o 5 i od 6 domaga sie zabawy. Matko mam juz tego dosc. Nie mam siły tak wczesnie wstawac. Jak myslicie co mozna zrobic zeby spal dluzej? :-[

siemanko..

ale nasi to cioty no w sumie gorzej..ale jestem zla na nich..caly meczy bronili super i nie bylo bramki ..no jak doliczyli 3 min..to oni juz szczesliwi zenie ma bramki i obrona oslabla a niemcy wykorzystali i bach...no fak fak fak fak...az mi wstyd...

ide na sniadanie

reklama
Beatko nie wiem czy dostałaś mojego maila. Wyjeżdżamy dziś do Olsztyna, będziemy tam do soboty, do południa. Pewnie będziesz się uczyć do egzaminów, ale jeśi miałabyś chwilkę wyskoczyć ze mną na spacerek to odezwij się na kom.

Didi Ty się na mnie obraziłaś? :-[ Zaczepiam Cię na gg, ale nie odpowiadasz. Na "Zjeździe" też nie odpowiedziałaś... :-[ :-[ :-[

Wandziu współczuję Tobie i Wiktorkowi tej alergii. To jest paskudztwo... :-[

Do góry