reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Wanda no fajnie, bedziesz mogła sobie troche nadrobić :)
a Wiki dostał jakieś leki??? napewno...oby mu sie poprawiło :) a testy obowiązkowo!

Dziewczyny nie idźcie na czata bo ja nie moge tam wejść!!!!!!!!!!!!! ::)

Kacperek już śpi od godziny :) tylko słysze jak nieraz kaszle :(

Ada po kapieli dostala mega kolki :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ w 6 miesiacu ??? nie moglam ja ubrac ani nic zrobic, a jak juz mi sie udalo to o jedzeniu w takim stanie nie bylo mowy, wypila troszke herbatki, potraktowalam ja espumisanem, a do tego wszystkiego nie mogla swobodnie oddychac przez nos co bylo jeszcze wiekszym dramatem, no ale taka bidna ja polozylam bo byla padnieta...teraz czekam bo moze sie zbudzi glodna, a jak nie to na spiocha dam jej amu :-[

Joeey biedna Adunia :( biedactwo ze zmęczenia zasnęła a do tego ten okropny katar....a kysz!!! ale jestes pewna ze to kolka?

A ja piję już drugie piwko!!! ;D

no napinala sie cala i plakala w nieboglosy - masowalam jej brzuszek i czulam te napiecia :-[

jestem w szoku bo Niemcy jeszcze nie strzelili Nam bramki :o a juz prawie 40minut meczu !

biedna Adunia :( niech śpi dobrze :angel:

No ja tez jestem w szoku :o !!!!!! a myślałam ze będzie z 5:0 :p ale chłopaki sie nie dają!!! mogliby strzelić choć jednego gola :)

Magdus no nareszcie pokazałaś Hanie :) śliczna z niej dziewczynka :)

Kamila sesja Cyprysiowa jak zwykle extra :) no i wózio super :) ładnie się prezentuje :)

Joeey Adunia znów ma śliczny kapelusik, mała dama z niej :)

a ja nie jestem w szoku... Polacy musza zagrac na 200% bo to ich najwazniejszy mecz w tym momencie... graja o wszystko... a ja tak jak we wczesniejszym meczu, nadal w nich wierze... trzeba wspierac swoich i tyle....
i mimo ze skopali pierwszy mecz, to wcale nie uwazam ze grali zle i nadal trzymam kciuki... i mam ogromna nadzieje ze niemcy nie strzela nam ani jednego gola !!!!

reklama
Paula25 pisze:
Asiu bedziemy z niecierpliwością czekac na fotki i relacje :) mam nadzieję, że podróż Wam spokojnie upłynie :) wyjeżdżacie dzisiaj w nocy???

Paula nie dopiero 24 VI w nocy ale juz przezywam jak mrówka okres :-[ :-[ :-[

Biedna Adulka ale faktycznie późno ta kolka

Do góry