reklama
Nathalie
Fan(ka)
Wanda wejdź na czata jeśli możesz http://www.polchat.pl/chat/?room=Grudniowe+Mamusie+2005
klucha
Fanka BB :)
Dzień dobry o poranku.
Paula, my zawsze jeżdzilismy przez Gdańsk, bo lepsza droga jest i zawsze zachaczałam o moja przyjaciółke, która mieszka w Gdyni, ale teraz w Rumi, podobno jakies roboty drogowe są i robią się duże korki. Dlatego zastanawiamy się czy nie pojechać na Bydgoszcz. A jedziemy w dzień, co prawda chcemy wyjechać już o 5.00, ale zawsze to już dzien.
to miłego dnia, ja mam dzisiaj mase roboty, bo rano rehabilitacja, a musze się spakować, tzn spakowac Gabrysie, siebie i męża, a przede mna góra prasowania., papa
Paula, my zawsze jeżdzilismy przez Gdańsk, bo lepsza droga jest i zawsze zachaczałam o moja przyjaciółke, która mieszka w Gdyni, ale teraz w Rumi, podobno jakies roboty drogowe są i robią się duże korki. Dlatego zastanawiamy się czy nie pojechać na Bydgoszcz. A jedziemy w dzień, co prawda chcemy wyjechać już o 5.00, ale zawsze to już dzien.
to miłego dnia, ja mam dzisiaj mase roboty, bo rano rehabilitacja, a musze się spakować, tzn spakowac Gabrysie, siebie i męża, a przede mna góra prasowania., papa
didi
siemandero..
ja tez sie nie wyspalam a to przez ten upal..>
Ewela pewnie ze moze to buyc przez idace zebiska..;D
a my od rana sluchamy musyki a raczej dokladnie od 5 minut i budzimy sasiadow..a Al spiewa z mamusia ( czyt. piszczy)..
ja tez sie nie wyspalam a to przez ten upal..>
Ewela pewnie ze moze to buyc przez idace zebiska..;D
a my od rana sluchamy musyki a raczej dokladnie od 5 minut i budzimy sasiadow..a Al spiewa z mamusia ( czyt. piszczy)..
didi
PAula..noo..wujcio niezle misko jest ..mniam..kiedys do niego swirowalam na calej lini a on mnie na dystans trzymal..ach...jest mlodym doktorkiem weterynarii ..no ale co do jego urody..hmm..taki juz jest jak reszta jego rownych..poprostu geje to najprzystojniejsi faceci na swiecie...buuuuuuu..i tak sie marnuja zamiast wpadac w nasze lapska.. :d
reklama
Podziel się: