reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Dzień dobry o poranku.

Paula, my zawsze jeżdzilismy przez Gdańsk, bo lepsza droga jest i zawsze zachaczałam o moja przyjaciółke, która mieszka w Gdyni, ale teraz w Rumi, podobno jakies roboty drogowe są i robią się duże korki. Dlatego zastanawiamy się czy nie pojechać na Bydgoszcz. A jedziemy w dzień, co prawda chcemy wyjechać już o 5.00, ale zawsze to już dzien.

to miłego dnia, ja mam dzisiaj mase roboty, bo rano rehabilitacja, a musze się spakować, tzn spakowac Gabrysie, siebie i męża, a przede mna góra prasowania., papa

witam wszystkich z rana!!!!

oj ale sie nie wyspalam...Szymek ma rozwolnienie i wstatawlam w nocy 2 razy i gp przebieralam!!!czy to moze byc przez to ze moga mu wychodzic zabki???

siemandero..:)

ja tez sie nie wyspalam a to przez ten upal..>:D

Ewela pewnie ze moze to buyc przez idace zebiska..;D

a my od rana sluchamy musyki a raczej dokladnie od 5 minut i budzimy sasiadow..a Al spiewa z mamusia ( czyt. piszczy)..:D :D :D

PAula..noo..wujcio niezle misko jest ..mniam..kiedys do niego swirowalam na calej lini a on mnie na dystans trzymal..ach...jest mlodym doktorkiem weterynarii ..no ale co do jego urody..hmm..taki juz jest jak reszta jego rownych..poprostu geje to najprzystojniejsi faceci na swiecie...buuuuuuu..i tak sie marnuja zamiast wpadac w nasze lapska..:D :D :d :D

reklama
Oj marnuje sie ten twoj kolego marnuje Didi,no ale co zrobisz czlowiek nie wybiera sobie orientacjii ale slyszalam ze gej to najlepszy przyjaciel kobiety!!! :) :) :)

Do góry