reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witajcie :)
No ja się wkurzyłam z rana :mad: Kacper wstał po 5 i już mu się spac odechciało ::) a ja nietomna :p po dwóch godzinach zabawy zasnął a ja nie miałam dostepu do internetu bo komp brata nawalił a my mamy od niego z sieci :mad: a bratu nie chciało się wstać żeby coś z nim zrobić :mad: no ja mu pokaże jak tylko po coś przyjdzie to mu drzwi pokażę >:D
a Kacper w najlpesze spi sobie już 2 godziny i pewnie jak ja siadłam teraz do kompa to on zaraz wstanie ::) no wściekła jestem na brata jak cho...ra!!!

reklama
Czesc Paula no z tymi facetami to tak jest-lenie jak cholera!!!ciezko i podniesc du...ska!!!!

Ziemzia ja tez tak wlasnie mysllam ze to moze byc przez kupki!!!!!

Joeey, Didi jak tam Wasze dzieciaczki??? przeszedł im katarek? bo Kacper jeszcze ma :( i strasznie nie lubi jak mu nosek wycieram, chyba musi go boleć już ten mały nosalek :(

Ketsa a gdzie kupowałaś ubranie, w sklepie czy przez internet? i Maksio chyba miał jeszcze taką fajną kamizelkę :)

Didi co racja to racja, marnuje się facet marnuje  ;) ;D no ale geje już tacy są....kiedyś byłyśmy z koleżankami w Sopocie i w pokoju obok mieszkali geje - para  ::) zaprosili nas do siebie na wódeczkę  :D ale jak zobaczyłyśmy jak sie do siebie mizdrzą i całują to myślałyśmy ze padniemy, ale kolesie okazali się spoko, fajnie sie z nimi gadało :) i nawet zabrali nas do dyskoteki i pabu gejowskiego...ale miałyśmy ubaw  ;D ;D ;D

Ewela a mój brat to szczególny przypadek lenia!!!! ::)

Klucha jak będziecie jechali przez Bydgoszcz to uważajcie bo tam bardzo łatwo zabłądzić!!! koszmarne oznakowanie mają!!! ::) ::) ::) no i szkoda, że nie jedziecie w nocy, bo umęczycie się tylko w dzień, wiem cos o tym Gabi będzie Wam marudzić bo to za daleka droga zeby spokojnie przesiedziała a w nocy to by przespała....a jak będzie gorąco to nawet okna nie można otworzyć, zeby dziecka nie zawiało...no chyba ze macie klimatyzacje :p może przemyślcie to jeszcze i jedźcie na noc, ja tak bym teraz zrobiła :) Asia Sorbkowa chyba tez jedzie w środe nad morze i jadą właśnie w nocy :)

No witam witam laseczki po krótkiej przymusowej przerwie,,,,
Teściwka dzisiaj przyjechała więc wczoraj trzeba było troszkę chałupkę ogarnąć :) :)

STASIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO OD KUBUSIA STEFFKOWEGO

W niedzielę byliśmy na roczku synka naszych przyjaciół....Kuba był w lekkim szoku...8 dzieciaków biegało naokoło niego a on biedny nie wiedział gdzie się ma patrzeć... jak wróciliśmy do domu to padł i spał z przerwami na jedzenie od 21 po kąpaniu do 12 dnia następnego..... chyba musimy częściej takie imprezki integracyjne robić :)

Ketsa - współczuję Ci że Twój kotek tak skończył swój żywot....zdjęcia z chrzcin ekstra.....ależ z Ciebie piękna kobitka :):)

Paula - mój syńcio też zaczyna się tak podnosić na rączkach i na kolanach i buja się tył przód a do siadania się też nie pali... ciekawe co następnego teraz wymyślą :)

Wiolus - życzę gumowych krawężników i zdania egzaminu za pierwszym razem, :)

Wanda - WRACAJ DO NAS SZYBKO!!!

co do chrzcin to my też jeszcze przed tym jakże imponującym wydarzeniem..... jakoś się zebrać nie możemy... pewnie na początku lipca zrobimy bo potem się nam chrzestny ulatnia do Niemiec...

No i się doczekałam.....Tomek nas pozarażał  i teraz z Kubą pokaszlujemy i się nam z nosa leje...buuuuu...

No i wiecie co Wam powiem.....ja tu sobie na BB urzęduję przy kawce a teściówka grasuje po ogrodzie i chwasty wyrywa..... to to ja rozumiem :) :)

klucha tez bym wybrala noc na podroz wlasnie z tych powodow, co wymienila Paula..szkoda dzieciaczka meczyc w taki upal  :p

Paula no Ada tez dalej ma katarek i psikam jej ta woda, smaruje mascia majerankowa, czasem zaczaje sie z gruszka, generalnie juz ladnie spala w nocy i nochalek jej nie przeszkadzal ale widze, ze leci jej z niego  :-[
aha jeszcze zapytac chce, czy jak uzywa sie krzeselka to dzieci chca siedziec jeszcze w lezaczku czy idzie w odstawke, bo mysle zeby go sprzedac... ???

w ogole jest marudne dzis strasznie moje dziecko, musze z domu uciekac, moze na dworze bedzie lepiej  ::)
no i w koncu doczekalam sie odpowiedz w sprawie krzeselka, ze wlasnie kurier od nich odebral i w ciagu 48h maja dostarczyc, juz sie niecierpliwilam bo wplate zrobilam im dawno temu  ::) nie moge sie doczekac  ;D

ojj..PAula....trzeba im to przyznac ze zabawa w towarzystwie geji to niezly ubaw..ja kiedys mialam taki paskudny dzien bylam wsciekla jak osa to inny przyjaciel gej zabral mnie do znajomych  no to myslalam ze poszczam sie w galoty..co za wariaci...no i zlosc na caly swiat rozprysla sie w 2 minuty..:D..a co do calowania to jak 1 raz widzialam to myslalam ze rzygne..ale pozniej juz spoko w koncu oni tez maja prawo do milosci..:D..a jak mi nie zawadzaja to niech sie kochaja jak chca..:D..zreszta tak jak kumple mi mowia oni wiedza z kim co moga ..jak to ujal wyczowaja sie na km..:D

a ALutek juz tylko wieczorkami pociaga noskiem..ale est grzeczny i daje sobie ladnie czyscic nosek gruszka a przy tym robi smieszne minki..:D

ok..zmykam na spacer i do banku

no i musze sobie jakies letnie portki kupic bo moje na dupsko mi sie nie mieszcza jeszcze.,..buuuu

hi hi steffi sama przy kompie, a tesciowka w ogrodzie zapitala :laugh:
wspolczuje chorobska, o jenki ciagle cos sie do kogos przypaleta...
didi geje to naprawde najlepsi przyjaciele kobiety, obiektywni, pozbawieni zawici i zazdrosci, nie rywalizuja, szczerzy, dlugo mozna wymieniac nie ??? a zabawa z nimi przednia, ja znalam takiego jednego w Anglii, pracowalam z nim, pamietam, ze smierdzialo od niego na kilometr perfumami, chyba po pol butelki na siebie wylewal no i smiesznie tanczyl - hehe tego nie da sie opisac - troszke jak baba :laugh: :laugh: uroczy byl :)

DLA STASIA Z OKAZJI POLROCZKU PIEKNE ZYCZONKA, SAMEJ SLODYCZY, MILOSCI, ZABAWY, BEZTROSKI I OCZYWISCIE WSPANIALEJ ZDROWEJ SIOSTRZYCZKI !!!

reklama
Didi no właśnie oni też mówili, że swój swojego to zawsze pozna ;D ;D ;D
No a to, że przesadnie jak na facetów używają kosmetyków to jest prawda :) tamci mieli więcej ciuchów i kosmetyków niz my miałyśmy we trzy ;D no ale kobietki lubia pachnących i zadbanych facetów :) dobrze, że mój uwielbia perfumy :) tylko zeby sie częściej golił to wogóle byłoby super ;) ::)

Joeey no właśnie Kacperek już nie za bardzo chce leżeć w leżaczku ::) woli w krzesełku wtedy patrzy na wszystkich z góry :) ale jeszcze nieraz go wkładam do leżaczka...jednak polezy w nim góra 15 minut ::)

Steffi no nieźle nieźle wrobiłas teściówkę ;D ;D ;D a Ty odpoczywasz :) tak trzymaj!!! ;D
No i szybkiego powrotu do zdrowia życzę....a wiesz że i mnie i Pawła coś bierze ::) gardło mnie boli i w nosie zaczyna świdrować ::) coś musi być w powietrzu :(

Do góry