reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Czesc dziewczynki :)
Wlasnie siedze sobie na tarasie u rodzicow i sobie pije piwko z siorka i rodzicami :) nie mam w ogole czasu zeby tu cokolwiek nadrobic, a z checia bym nadrobila :) normalnie mam braki na wszystkich watkach...
juz nawet jestem wyrolowana z robienia listy i z przygotowan do zjazdu :( :( :( troche mi smutno... ale co zrobic... trzeba bylo sie w koncu przeprowadzic :) a czuje sie troche zapomniana :(
a tesknie strasnie... ale mi sie wzielo na sentymenty ... :( :(
to trzymajcie sie, lece na inne watki popatrzec...

reklama
Wanda jaka zapomniana przeciez tu co i rusz któraś zastanawia się kiedy wrócisz i co u Was :)
a do zjazdu jeszcze daleko więć napewno zdążysz być na bieżąco :)

Idę spać.

DOBRANOC

Czesc Wandziek mialam isc spac ale jak zobaczylam twojego posta postanowilam napisac i cie opieprzyc!!!jak zapomniana???my tu wszystkie gadamy o tobie i tesknimy!!!ogladamy mieszkanko ibalagan a ty gadasz ze nie pamietamy!!!!co to to nie-prosze sie poprawic!!!!

no to teraz juz dobrej nocki!!!

WWWwwańdzik no jak miło cie przeczytać znowu!!!!!!!! i kopne cie w tyłeczek twój piękny za to że czujesz sie zapomniana....bo przecież my cierpliwie czekamy az uruchomisz necik !!!!!!!!!!!

Paula Maksik miał koszulę z długim rękawkiem...taką jak dla dorosłego faceta. taki pulowerek jakby w serek troszkę to w takim tenisowym stylu i spodenki białe też takie troszkę sportowe...ale że białe to dość elegancko wyglądały i żeby ożywić troszkę ;D to butki i seterek ecrii (czy jak to się tam pisze)

reklama
Do góry