reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

wkleilam dwie spaceroweczki na zakupach -obledne,tzn. mi sie bardzo podobaja,bo sa takie mega sportowe tylko cholera drogie!!!! ;) ;) ;)
heheh....tatus wroci to sie siagnie z niego na wozeczek dla synusia!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Ewela..dokladnie najlepszy przyjaciel kobiety..tylko czy czuje sie bezpiecznie ..:D :D...bo niektore to patrza na niego tak i chca go rozszarpac..:D :D ..ale co tu sie dziwic..jest super facet..:D..i dobry przyjaciel tylko nie lubie chodzic z nim na zakupy jak sobie ma kupic cos do ubrania bo godzinami siedzi w przymierzalni..:D :D :D

Hej!

Ewela ty tu nie gadaj tylko migiem do fryzjera i fotke mi tu szybko wklejac!

Ja tam do gejow nic nie mam,ale nie znam zadnego.Troche zaluje :p :pZa to moj Pawel to homofob i wygaduje takie glupoty ze si epowinni leczyc,i tak jak ten wierzejski ze geje to pedofile.To jamu zawsze mowie,ze jestem troche lesbijka,bo jakbym sobie chlopa nie znalazla to bym sie zwiazala z dziewczyna,bo dziewczyny sa fajniejsze,a faceci to tcy jak ty(pawel)ciagle zmeczeni,tylko im gotuj i pierz.a dziewczyny to inaczej.No i sie zawsze wkurza,to ja mu jeszcze na dobitke opowiadam jak si ez kolezankami calowalam.To az mu sie cos robi a ja zadowolona jestem wtedy~!!

No brawo Magdus!!!!tak trzymaj a do fryzjera jestem umowiona na 14.30 po wizycie z Szymkowiakiem u ortopedy!!!hehhehe....wiecie co ja dzis ide do gejow!!!a tu gadaka o nich!!ja tam ich lubie,rownio goscie no i najwazniejsze ze fajnie obcinaja!!!!napewno wyj...ia mi mega wlosy bo wiecie ja troche szurnieta jestem.... ;D ;D ;D

kocham chodzic do fryzjera tylko jakos zawsze obcinam sie tak samo a zawsze zamierzam inaczej tylko tak jakos pekam.Ewela zazdroszcze odwagi!

Nio Magdus zawsze przed wizyta u tych wariatow powtarzam sobie ze wlosy przeciez odrosna chocby nie wiem co mi zrobili!!!Ale masz racje co do wlosow jestem bardzo odwazna!!!!!

reklama
Paula25 - no chrzciny mnie przerażają, zwłaszcza, że robimy je w innym mieście! A Misia też tak już przygotowuje sie do raczkowania i do tyłu zachrzania jak perszing, ale do przodu nic nie kuma czaczy  :laugh: Ale najbardziej lubi robić pompki - podnosi się jak struna na prostych rączkach i nóżkach.

Agnesa - co to za tajemnicze teksty?? Klucha - co ona chce przez to powiedzieć?? Ja się przeprowadzam 30 czerwca, więc może jakoś skombinujemy spotkanko w pierwszych dniach lipca?? Bo w tej Wa-wie to będzie mi strasznie samotnie!! Już mam doła, że mam tak mało tam znajomych, cała nadzieja w forumowych laseczkach! No i miasta wcale nie znam... No nic jakoś trzeba będzie sobie radzić.... Będziemy mieszkać na ul. Skarbka z gór.

Wanda - tęsknimy, tęsknimy!! Nie bój żabci!!

Wioluś - my też na spacerówkę polujemy, ale nie mogę się zdecydować... Jak będziesz miała coś fajnego na oku to pisz mi  ;D

ewela1 - myślę, że rozwolnienie może być przez ząbki, tak samo jak gorączka

Do góry