reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula no on w ogóle jest bbbbbbardzo grzeczny więc głównie sie rozglądał i skopał trochę ojca ale było naprawde oki...... tyle że jeszcze pomocniczo dałam mu przed wyjściem czopka viburcola..... no bez tego pewnie tez by wytrzymał ale to juz jego pora kąpieli sie zblizała (a on wtedy sie domaga dobitnie) więc wspomogliśmy sie trochę..
no a kicia była świetna nawet jak Maks ją ciądnął i szczypał to ze spokojem to znosiła i nie obrażała sie na niego .....dlatego tez mi jej strasznie szkoda ze z Maksiem sie fajnie dogadywali i bawili..........
ehhhhhhhhhhh no dobrze juz nie bede wam truć o kocie.............

reklama
Ewela to ja w napieciu czekam w albumiku na fote, a Ty tu piszesz, ze dopiero jutro :( nie mozesz sobie teraz zrobic przed lustrem ??? ;D
kestsa biedna kicia...... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
na chrzcinach Ady byla chrzczona dziewczynka, ktora miala 7 lat ! :laugh: nawet widac ja na zdjeciach :)

Ketsa a ten czopek to ma być na uspokojenie ??? bo ja też Kacperkowi bym takiego zaaplikowała, bo on straszny wiercipiętek i w jednym miejscu długo nie usiedzi ::) można je kupić bez recepty?

Ewela co Ty gadasz!!! jak kobyła!

Joeey 7 lat, nieźle :) no ale przecież nawet dorośli się chrzczą ;)

Paula Viburcol kupisz bez recepty chyba, to sa czopki ziolowe do pupci, dobre tez na zabkowanie jesli dzidzia mocno marudzi lub nie moze zasnac !

Paula
no dokładnie tak jak pisze Joeey ..... bez recepty to jest ...bardzo łagodne do homeopatyczne..... no i efekt jest jak dla mnie zadowalający bo dziciątko się wycisza a poza tym zachowuje sie normalnie ;) ;D

Joeey, Ketsa dzięki za wyjaśnienie :) ja to nieraz taka ciemna jestem  ::)

Ewela no co Ty gadasz!!! śliczna z Ciebie dziewczyna!!!  :D zobaczymy jutro w nowej fryzurce i powiemy Ci czy dobrze zrobiłąś ze poszłaś do frydzka ;)

Dzieki Paula-ale to naprawde zdjecie najgorszej jakosci-hehehhe...nie oddajace mojego piekna...hehheh samozachwyt!!!!zartuje oczywiscie....pokaze sie wam juterko!!!!

reklama
Ewela najpierw taka skromna a jak potwierdziłam jej urode to od razu w samozachwyt wpadła ;)  ;D ;D ;D

Ketsa super zdjęcia z chrzcin :) Maksio wyglądał ślicznie i Ty oczywiście też  :laugh: jak zawsze  :D a mozesz mi opisac dokładnie jak był ubrany Maks bo ja sie zastanawiam jakie ubranko kupić Kacperkowi a widze, ze Maksio miał chyba koszulę? :)

Karina, aOla super zdjęcia z Waszego spotkania  :D

Didi mmmmm....mniam a cóż to za przystojniak ten wujek??? ;)  ;D bo że Al jest przystojny to bez dwóch zdań  :laugh:

Do góry