reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

heheheheh Didi no fajny Ricky Martin... ;D ;)

AAAAA Karina i Ola ..........macie takie same wózki chyba nie? ;D

Paula no nie ucieknie wam chrzest nie martw się a też nie widze powodów zeby sie spieszyc bo to taki stereotyp ze malusienkie dzidziaczki sie powinno chrzscic.... no nie powiem bo taklie babcie z ławek to kukały strasznie..... że taki wielki chłop do chrztu.... ;D ;)

Ewela :-[ no proszę cię!!!!! nie zawstydzaj mnie!!! no i koniecznie prosimy .... nie właściwie rządamy fotek przed i po!!!!(bliskim spotkaniu z fryzjerkami inaczej ;) )

Kurcze no kiciany mojej nie mogę przeżałować....że jej na klucz zamkniętej w domu nie trzymałam!!! .....a zobaczcie jak wczoraj dziwnie zasnęła....aż jej zdjęcie zrobiłam....

chrzciny0661dx.jpg

reklama
Ketsa no prawie. Oba to Mutsy ale inne modele
Ewela Karina jest z warszawy w Czwie tylko przejazdem była

spotkanie super się udało Jak Piotruś nie spał to spała Gabrysia i na odwrót ;D

Klucha no mi tez się wydaje że nie dalej jak za miesiąc Kacperek może już raczkować :)
Do Ustki jechaliśmy przez Bydgoszcz, dlatego, że nie chcieliśmy przebijac sie przez Trójmiasto a poza tym myśleliśmy że przez Bydgoszcz jest krócej, ale potem jak policzyliśmy km to okazało sie że niby trasa jest taka sama, chociaż mi i tak sie wydaje, że przez Gdańsk jest dalej może dlatego, że potem trzeba zjechac pół wybrzeża  ::) A jak będziecie jechali? na noc ???
no i fajnie, że byłaś w pracy :) co tam słychać nowego?

Ketsa zrobie to rano bo wlasnie rzegladnelam zdjecia i nie mam swojej czuryny terazniejszej wiec jutro zrbie sobie zdjecie przed lustrem!!!!hehheh

Czesc dziewczynki ;D
dawno mnie nie bylo i nie dam rady nadrobic wiec sorki ze nie bede na bierzaco ale debile wylaczyli mi neta bo jakas tam awaria i dzis dopiero odzyskalam okno na swiat  :laugh:

A wiec co zdarze nadrobic to nadrobie :D

Wogole fajniscie dzis ciepelko bylo jutro ide sobie kupic kostiumik kapielowy i jak zrobi sie troszke cieplec to wsio nad wode :D planuje tez sprzedac moj wozio i kupic nowy nie aki ciezki ::)
dobra lece nadrabiac  :)

Acha jutro zaczynam kurs na prawo jazdy ale jestem podjarana zawsze to jakas odmiana wyrwania sie z domu.Maz zostanie z coreczka :angel: >:D :-*

Ketsa no ja mam znajomą której córeczka ma już 13 miesięcy i jeszcze nie była chrzczona  ::) a maleńkie dzieciaczki lepiej chrzcić ze względu że prawie cały czas śpią i wtedy prześpia całą mszę :) a jak Maksio? był grzeczny w kościele? ale ksiądz Wam dał kare ;)  ;D
No naprawde jest mi przykro z powodu Twojej kici, ja ostatnio na moją się wkurzyłam bo wlazła mi do wózka i cały wybródzila  ::) no myślałam, że ją rozerwe na strzępy  :mad: ale jakby coś jej sie stało to też byłoby mi smutno :(

Karina, aOla fajnie, że spotkanko Wam się udało :)

Ewela tylko nie zapomnij!!!  ;)

reklama
Do góry