reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Hej
Mój mały mężczyzna śpi duży ogląda mecz a ja mam chwilke dla siebie
Ale dzisiaj było ciepło i prawie cały dzień spędziliśmy na dworze , najpierw spacer a potem leżeliśmy sobie na trawce na kocu przed domem
Ewela ja jestem właśnie weszłam na bb
Mój mały mężczyzna śpi duży ogląda mecz a ja mam chwilke dla siebie
Ale dzisiaj było ciepło i prawie cały dzień spędziliśmy na dworze , najpierw spacer a potem leżeliśmy sobie na trawce na kocu przed domem
Ewela ja jestem właśnie weszłam na bb
Ola i Karina nooooooooooooo fajniusie spotkanko ....a mamusie to się nie obfotografowały??? ???
Ewela senkiu bardzo tylko coś mi sie zdjecia popitoliły i się wstawiłam z taką durną miną.....musze się poprawić i wrzucić takie samo tylko jak sie nie wygłupiam
Joeey.... hihihhihihhi no Astek jak to Astek....... dobrze że się mnie boi bo by nas ksiądz z tego kościoła wyrzucił... ( a co on mi wyrabiał na naukach przedmałżeńskich...... : )
no i dziękujemy z Maksiem .....no ale on taki urodny to specjalnie dla Ady się chowa
No i niestety za dużo zdjęć nie mamy ......bo ksiądz nas pod samym ołtarzem postawił prawie i na dodatek jeszcze nas zasłaniał tak że nie było jak podejść........
Gochna....no nie wiem czy cie dobrze ze że cie utwierdziłam w tym przekonaniu......ale to dla mnie bardzo drażliwy temat i zawsze w tym temacie musze powiedziec co myślę.... a jeszcze dodam że jestem osobą wierzącą a moje kontakty z księżami tylko pogarszają moją religijność.......
Paula25
Ketsa bardzo współczuje kotka
No ale dobrze, że chrzciny się udały i dobrze że macie to juz za sobą my nadal przed :
Agnesa no pewnie tak będzie, że Kacperek zacznie siadać z pozycji jak Ty to nazywasz na brzuszku
Gochna nie martw się nim się obejrzysz Ida będzie leżała tylko na brzuchu i chodziła do tyłu jak rak Kacper ani minuty nie ulezy na plecach i już dzisiaj coraz dłużej utrzymywał się na czworaka
No ale dobrze, że chrzciny się udały i dobrze że macie to juz za sobą my nadal przed :
Agnesa no pewnie tak będzie, że Kacperek zacznie siadać z pozycji jak Ty to nazywasz na brzuszku
Gochna nie martw się nim się obejrzysz Ida będzie leżała tylko na brzuchu i chodziła do tyłu jak rak Kacper ani minuty nie ulezy na plecach i już dzisiaj coraz dłużej utrzymywał się na czworaka
czesc Paula !!!!my tez spedzilismy caly dzionek na polku!!!!
Ketsa nio czekamy na wiecej!!!taka dupencja z ciebie....!!!
dziewczynki jutro ide do gejow tzn do naszych fryzjerow i juz nioe moge sie doczekac bo napewno zrobia mi jakies jebn...cie na glowie!!!pokaze wam sie jutro!!!tylko nie wiem gdzie sie wkleja nasze fotki-mamusiek!!!
Ketsa nio czekamy na wiecej!!!taka dupencja z ciebie....!!!
dziewczynki jutro ide do gejow tzn do naszych fryzjerow i juz nioe moge sie doczekac bo napewno zrobia mi jakies jebn...cie na glowie!!!pokaze wam sie jutro!!!tylko nie wiem gdzie sie wkleja nasze fotki-mamusiek!!!
klucha
Fanka BB :)
Paula, właśnie doczytałam, ze Kacprek buja się na czworakach, to znak, że niedługo zacznie raczkować. Super. Moja dzisiaj dwa razy podnosiła pupe i wspierała jednoczesnie na rękach, ale zaraz ladowała twarza w podłodze, - tzn przed nami długo droga, ale dobrze, ze próbuje. :
A my dzisiaj byłyśmy w odwiedzinach w pracy - znów się zasiedziłam. Potem napadłyśmy na sklep z zabawkami - musiałam Gabie pokupowac nowe zabawki, żeby zająć ją podczas podrózy do babci, w końcu czeka nas prawie 500 km do przejechania. Troche się boje jak to zniesie. Paula napisz mi jak jechaliście do Ustki, bo wydaje mi się, że przez Bydgoszcz i dlaczego nie przez Gdansk. A potem byłyśmy na spacerku razem z Agnesą i Kubusiem. I chyba z tych wrazen Gabrysia nei chciała zasnąć, ale udało się ja w koncu spacyfikować. I teraz mama miała czas poczytac co na bb. Ale ja też zmykam, bo ostatnio cos się nie moge wyspać - tak gdzieś od pół roku
to miłego wieczoru na bb życze.
A my dzisiaj byłyśmy w odwiedzinach w pracy - znów się zasiedziłam. Potem napadłyśmy na sklep z zabawkami - musiałam Gabie pokupowac nowe zabawki, żeby zająć ją podczas podrózy do babci, w końcu czeka nas prawie 500 km do przejechania. Troche się boje jak to zniesie. Paula napisz mi jak jechaliście do Ustki, bo wydaje mi się, że przez Bydgoszcz i dlaczego nie przez Gdansk. A potem byłyśmy na spacerku razem z Agnesą i Kubusiem. I chyba z tych wrazen Gabrysia nei chciała zasnąć, ale udało się ja w koncu spacyfikować. I teraz mama miała czas poczytac co na bb. Ale ja też zmykam, bo ostatnio cos się nie moge wyspać - tak gdzieś od pół roku
to miłego wieczoru na bb życze.
Paula25
Ewela nasze fotki wklejamy w Grudniowy Albumik - Mamy i ich brzusie i fasolki... koniecznie nam się pokaż w nowej fryzurce
tu masz linka: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,3834.3180.html
tu masz linka: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,3834.3180.html
reklama
Podziel się: