reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Hej :)
Mój mały mężczyzna śpi :) duży ogląda mecz a ja mam chwilke dla siebie :)
Ale dzisiaj było ciepło i prawie cały dzień spędziliśmy na dworze :), najpierw spacer a potem leżeliśmy sobie na trawce na kocu przed domem :)

Ewela ja jestem :) właśnie weszłam na bb :)

Ola i Karina
nooooooooooooo fajniusie spotkanko ....a mamusie to się nie obfotografowały??? ???

Ewela senkiu bardzo tylko coś mi sie zdjecia popitoliły i się wstawiłam z taką durną miną.....musze się poprawić i wrzucić takie samo tylko jak sie nie wygłupiam ;)

Joeey.... hihihhihihhi no Astek jak to Astek....... dobrze że się mnie boi bo by nas ksiądz z tego kościoła wyrzucił... ( a co on mi wyrabiał na naukach przedmałżeńskich...... ::) )
no i dziękujemy z Maksiem .....no ale on taki urodny to specjalnie dla Ady się chowa ;)

No i niestety za dużo zdjęć nie mamy ......bo ksiądz nas pod samym ołtarzem postawił prawie i na dodatek jeszcze nas zasłaniał tak że nie było jak podejść........ :p

Gochna....no nie wiem czy cie dobrze ze że cie utwierdziłam w tym przekonaniu......ale to dla mnie bardzo drażliwy temat i zawsze w tym temacie musze powiedziec co myślę.... a jeszcze dodam że jestem osobą wierzącą a moje kontakty z księżami tylko pogarszają moją religijność.......

Ketsa bardzo współczuje kotka :(
No ale dobrze, że chrzciny się udały i dobrze że macie to juz za sobą :) my nadal przed  ::)

Agnesa no pewnie tak będzie, że Kacperek zacznie siadać z pozycji jak Ty to nazywasz na brzuszku :)

Gochna nie martw się nim się obejrzysz Ida będzie leżała tylko na brzuchu i chodziła do tyłu jak rak :) Kacper ani minuty nie ulezy na plecach :) i już dzisiaj coraz dłużej utrzymywał się na czworaka :)

czesc Paula !!!!my tez spedzilismy caly dzionek na polku!!!!

Ketsa nio czekamy na wiecej!!!taka dupencja z ciebie....!!!

dziewczynki jutro ide do gejow tzn do naszych fryzjerow i juz nioe moge sie doczekac bo napewno zrobia mi jakies jebn...cie na glowie!!!pokaze wam sie jutro!!!tylko nie wiem gdzie sie wkleja nasze fotki-mamusiek!!!

Paula, właśnie doczytałam, ze Kacprek buja się na czworakach, to znak, że niedługo zacznie raczkować. Super. :) Moja dzisiaj dwa razy podnosiła pupe i wspierała jednoczesnie na rękach, ale zaraz ladowała twarza w podłodze, - tzn przed nami długo droga, ale dobrze, ze próbuje. ::)
A my dzisiaj byłyśmy w odwiedzinach w pracy - znów się zasiedziłam. Potem napadłyśmy na sklep z zabawkami - musiałam Gabie pokupowac nowe zabawki, żeby zająć ją podczas podrózy do babci, w końcu czeka nas prawie 500 km do przejechania. Troche się boje jak to zniesie. Paula napisz mi jak jechaliście do Ustki, bo wydaje mi się, że przez Bydgoszcz i dlaczego nie przez Gdansk. A potem byłyśmy na spacerku razem z Agnesą i Kubusiem. I chyba z tych wrazen Gabrysia nei chciała zasnąć, ale udało się ja w koncu spacyfikować. I teraz mama miała czas poczytac co na bb. Ale ja też zmykam, bo ostatnio cos się nie moge wyspać - tak gdzieś od pół roku :p
to miłego wieczoru na bb życze.

reklama
Dziekuje i obiecuje ze sie pokaze jak nie bede beczec!!!!oj rany niech mi zrobia cos okropnego to wystrzelam jak wypiorki!!!!hehhehehhe........

Do góry