reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

a na imperezy to tylko ze strzelcami i blizniakami ! najbardziej towarzyskie ze wszystkich znakow !
nie zanudzam Was ???  ::)

reklama
Joeey - trafne spostrzeżenie - to była moja wersja pirata z Karaibów - Pirat z południowej Małopolski ;D ;D ;D ;D

Gabi - łooj - moze szybko przestanie ::) a mnie ostatnio tak nachodzi na wyjazd do Rzeszowa ::) brakuje mi tego "pięknego miasta" , brakuje mi tych imprez, brakuje mi sałatki z Reduty, brakuje mi nauki , egzaminów, biegania do dziekanatu :( - tak to czytam - i wiem juz na 100% - jestem nieźle trzepnięta ::) ::) ::) ::)

Moskito - motor to naprawde niesamowite doznania - trzymam kciuki za Wasze marzenie  ;D
Ja zaczynalam od moroku konstrukcji mego ojca - malenki rowerek z zamomtowanym silnikiem, jak 1/2 motorynki, potem byla motorynka, simson, ednuro 150-ka a pozniej choper Suzuki GT550 ( najlepszy choper jaki znam - taka nieopozorna bzdzinka z silnikiem ścigacza) - nie bylo mowy zeby ktos mial lepsze przyspieszenie - faceci na swiatlach chcieli sie posrac ze ich babka na choperku wziela  :laugh:  :laugh:  :laugh:
A potem kupilam sobie za kredyt studencki Honde CBR 600 - moj IDEAL! Te ksztalty, przyspieszenie ach... ale byl dla mnie ceizki niestety i manewrowanie bylo dla mnie katorga... no i tak wyszlo ze auto mi bylo potrzebne i sprzedalam CBR-ke i kupilam autko a za reszte na spolke z tata tego Intrudera, ale tak niezabardzo mi sie podaoba jazda na V-ce. Ale sie rozpisalam, zbierzcie mi klawiature!

A i moja pasja zarazilam męża śmiertelnie  ;D  ;D  ;D - sprzedal Golfika i tez by chcial kupic motor ale teraz nie damy rady bo 2 auto jest niezbedne.

Joeey - ja taka tez jestem troszke zmieszana bo z ostatniej dekady strzelca - i lekkoduchem to na pewno nie jestem. Moze to zasluga tej koncowki strzelca

joeey pisze:
a na imperezy to tylko ze strzelcami i blizniakami ! najbardziej towarzyskie ze wszystkich znakow !
nie zanudzam Was ???  ::)
Kurcze - imprezowa kiedys bylam bardzo... potrafilam z auli z egzaminu zwiac i pojechac na zlot motocyklowy a na drugi dzien wrocic prosto na egzamin... ale chyba sie zestarzalam bo teraz rzadko z domu wychodze - ZDZICZALAM!
No a z Bliżniakami baluje sie cudownie!

aOla - OK - mi tez odpowaiadaja te dni - na priv sie umowimy konkretnie ;D

Karina no i strzelce odwazne cholernie sa i tu sie potwierdza twoja pasja ! bo to jednak bardzo niebezpieczna zabawka ale podziwiam - to musi byc cos niesamowitego samemu na motorze i ta predkosc i zero ograniczen - niezla adrenalina !!!

Karina ::) ::) ::) ::) no co tu dużo mówić ::) ::) ::) my na razie musimy sie zadowolić autkiem - ale za to Hondą
Z moim kuzynem miałam przyjemność przejechania sie motorem tejże marki !!MASAKRA!!dobrze ze te kurtawy takie ciężkie, to mnie nie zwiało ;) ;D

no taki motor sportowy to marzenie mojego męża :laugh: niestety nierealne :(

a my zmykamy na spacerek póki i u nas pogoda sie nie zepsuje, bo coś zaczeło sie chmurzyć :(

narazka :-*

reklama
Moskito no to przyjedz ;D ;D pojdziemy na salatke do Reduty ;D ja nie jadlam jeszcze nigdy slatki stamtad ::) ;D

a Kariny pasje podziwiam ja sie boje motorow ::) i nie wsiadlabym za skarby swiata :-[

Do góry