reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

no kurcze wysmoliam Wam takie wielkie poscicho i stalo sie to, o czym pisala Natalia - wystapil blad  :mad:
teraz przy kawce bede na raty pisac  ::)

Beacia ja nie segreguje ludzi wg znakow jakoby 12, tylko grupuje pewne cechy charakteru bo ludzie moga byc na przekor rozni z tego samego znaku, to tez zalezy od dekady, plci i innych uwarunkowan, dla przykladu to o czym pisala Magdus ze spotakla panny dwie rozne - to prawda, zdarzaja sie panny wariatki imprezowe babki i w ogole postrzelone (osobiscie znam jedna taka), generalnie u kazdego znajde chodz kilka cech, ktore sie potwierdza ! a zes panna to wiem i twoj maz tez  ;D

generalnie na naszym forum radza panny i koziorozce !!!

reklama
didi i Kamila skad mi sie wziely wasze znaki - no idea, cos kiedys musialam przeinaczyc i zle przeczytac ::)

wszystko, co o pannach pisalycie to prawda, ale chcialam dodac, ze to znak, ktory lubi rzadzic i jest BARDZO KRYTYCZNY !!! prosze mi tu nie przeczyc nawet ;D moga to stwierdzic ludzie z waszego otczenia, niektore panny potrafia nawet caly domem trzachac :laugh: :laugh: jak nie maja humoru to koniec - lepiej sie schowac :laugh: :laugh:

zdanka a T
obie to rzeczywiscie bym z drogi zlazila, nic gorszego... :laugh: skorpionice sa na tyle pamietliwe, ze potrafia sie zemscic nawet po latach i to tak, ze osoba by sie najmniej takiego ataku spodziewala >:D a poza tym dociekliwe, tak jak i panny, ktore nazywam szpieg szoguna ! wszystko musza wiedziec :laugh: :laugh:

joeey o tym humorze to nawet sie zgodze,tak mowia ale o krytycznosci to odwaze sie zaprzeczyc :)

A moj Adrian wczoraj sie pytal co sadzisz o wodnikach ??? :)

Kamila pozwol, ze nie uwierze, ze nie jestes krytyczna, musze zobaczyc to na wlasne oczy i moze wtedy, jak sie poznamy to pogadamy :laugh: :laugh:

wodnik ciekawy znak - ale zalezy czy baba czy chlop ;)

joeey - co do panien to masz 1000% racje - moj tata i siostra sa spod tego znaku!
A co powiesz o strzelcach?

Zobaczcie moja corcie jaka jest zlolna  :D

no wlasnie ja tez nie chce sie wymadrzac, bo co zle to zaprzeczycie  :laugh: i wyjdzie, ze bzdury gadam, a tak naprawde musialabym Was poznac i wtedy mozna oceniac, bo najtrudniej jest oceniac siebie samego - brak obiektywizmu  ;D

bo napisze, ze wszystkie kobiety rybki bywaja zazdrosne, a pewnie Paula mi napisze, ze nieprawda  :laugh: a ja jej nie uwierze  :laugh: :laugh:

Karina o rany ale bajer !!! czego Gaba sie trzymala, ze nie spadla ??? :o :o a Ty na motorze smigasz ??? o rety ! ;D

niesamowite zdjecie, a Gaba wyglada na znudzona jakby conajmniej codziennie po pare godzin motorkiem latala :laugh: :laugh:

reklama
no ja tez jestm spod rybek a nieraz z wodnika!!!!urodzilam sie na przelomie znakow!!!niezle nie-w jednym horoskopie jestem wodnikiem a w drugim rybka!!!!!

Do góry