reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dzieki dziewczyny za kciuki chyba pomogły bo narazie jest lepiej wody sie ciagle produkują i nie ma skurczów więc jak tak bedzie dalej to są w stanie nawet i 2 miesiące przedłużyć ciąże - tak jej powiedzieli :D :D :D

Jutro pojedziemy to sie dowiem dokładnie albo dzis od jej męża

reklama
HEj Dziewczynki!

Ja sie wlasciwie tylko melduje i zmykam do lozeczka. ;D Mam nadzieje jutro troche Was poczytac. Zasypalam albumik masa zdjec Atka, mam nadzieje, ze Was nie zanudzilam. Dzieciaczki nasze sa odlotowe!! Pozycja Lanki w wannie mnie powalila na kolana! ;D ;D

A Bartek to waga - ale on wcale a wcale nudny nie jest :p :p :p
a z tego co tu czytam to chiba powinien byc rybką ;) :laugh: :laugh: :laugh:

magdus23 pisze:
Ja jestem blizniakiem!Bardzo towarzyska jestem.Imprezy tez kocham aczkowlwiek ostatnio mi sie poprzestawialo po Hani i nigdzie nie bywam ale czasem tesknie!
U mnie identycznie i czasami mi sie marzy jakias imprezka taneczna-zakrapiana... jutro cala rodzina bedzie na weselu a ja w domu... chlip, chlip..
Ale dzis moze zrobimy z kumpelkami "babski comber" przy winku.  ;D

jsorbek - trzymamy kciuki za donoszenie ciaży! czyli te wody sie tylko saczą?

Mamusia już po spacerku :p a synuś jeszcze spaceruje ;) śpi sobie smacznie i wozi go ciocia po podwórku :) a ta ciocia jest w 1 klasie podstawówki ;D
mama się wycwaniła oddała wózek jak się okazja trafiła i dalej do kompa na bb ;) ;D

Pati byłam w albumiku :) super zdjęcia :laugh: jak ten Arti szybko rośnie :laugh: jak każde znaszych maluchów, ale jak sie długo kogoś nie widziało to widac różnice ;) przesłodki jest :laugh:

Ewela, Dorotka jesteście już dopisane w albumiku na pierwsze stronie :) Asiu Ty tez już jesteś na właściwym miejscu :) nie wiedziałam że to tak szybko pójdzie :laugh:

Asiu no to super że wszystko dobrze, mam nadzieje, że to się dobrze wszystko skończy, czy donosi ciąże czy nie to napewno będzie miała zdrowego, slicznego dzidziusia :)

Paula ja tez zawsze szukam takiej opiekunki zeby choc w domu moc wstawic obiad ale moj smyk od razu wyczuwa podstep i sie budzi  :( Takie mam nieospale dziecko  ::)

dzieciaczki śliczne - Ida -laleczka! A Ati faktycznie wyglada na fachowca-informatyka.
Paula masz racje - po cudzych dzieciaczkach widac jak rosna nasze brzdace, szczegolnie jak sie nie widzi przez pewien czas.

No teraz podobno już się tylko sączy a produkuje sie nowa wię cjak nic sie nie zmieni to powinno byc OK

Paula dzieki za dopilnowanie zmiany miejsca :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Karina nie mój mąż nie lubi takiej jazdy na maksa, ale marzy mu sie taka maszyna  :D może chociaz skuter sobie kupi  ;)

Asiu nie ma sprawy  :laugh: :laugh: :laugh: porządek musi być!  ;D ;D ;D

Idę zobaczyć co z tym moim brzdącem, bo już pora obiadku a on jeszcze śpi ??? miała mnie zawołać jak się obudzi....

Do góry