reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Gabi - bardzo chętnie, heheee!!! a właściwie sałatka to nie z Reduty a z Campo di fiori w Reducie!!!! mmm - regeneracyjna,mmm - te bułeczki - łojjjjjj

reklama
U nas też pogoda sie psuje - chyba nie wyjde na spacer bo musze obiad gotowac...

Moskito - ja tez czasem marze za dawnymi czasami i np. powodziami pod namiotem, konserwami rybnymi za ostatnie zlotowki na wczasach, imprezach z Kruszonami - pamieta je ktoś? Fajnie było.... Ale czasy egzaminow tak jakos mniej mnie rozczulają  ::) Choć tez mialo to swoj urok.

Hondy sa fajne, motory tej marki maja bardzo zywotne silniki.

Co do Rzeszowa - kuzyn mnie czesto zaprasza na tamtejsze zloty motocyklowe - podobno sa co rok organizowane?

Joeey - adrenalinka - tak, tak.  ;D Lubię to  ;D

Paula, Moskito trzymam kiki za spelnienie marzen - pod warunkiem ze mezowie nie sa wariatami - bo mezczyzni czesto nie potrafia sie pochamowac i musza sprobowac jazdy na maksa  i to na pierwszej przejazdzce.

Kurcze nie wiem co gabrysia wcisla mi rano na klawiaturze bo mam olbrzymie literki jak czytam forum - odpowiedzi natomiast malutkie????

heejj..:)

Joeey..wies ztu masz racje jak ja jestem wsciekla to nikt w domu sie do mnie nie odzywa bo juz sie nauczyli ze lepiej siedziec cicho niz mi w droge wchodzic bo nie recze za siebie..:D :D

no i co do znakow to ja tez zawsze porownoje bo niestety to chyba moje przeklenstwo ze znam sie na tym i jeszcze wielu innych..sprawach ..ale juz pislalam ze paranolmalia ..parapsychologia ...itd..nie sa mi obce..:D

Paula juz pisze wysle na gg

Karina - na przykładzie naszego auta przekonałam,ze mój chłopina wariat, ale umiarkowany i odpowiedzialny ::) a jeśli chodzi o motor - to tylko taka nasza mała choroba!!!mała - bo podejrzewam ze w innym wypadku juz dawno byśmy śmigali na jakimś ścigaczu ;D
rany....jak ja mogłam napisać ze mi brakuje egzaminów??????????????hehehe - walnięta!!!!!!!!!!

KarinaNieZie pisze:
Paula, Moskito trzymam kiki za spelnienie marzen - pod warunkiem ze mezowie nie sa wariatami - bo mezczyzni czesto nie potrafia sie pochamowac i musza sprobowac jazdy na maksa  i to na pierwszej przejazdzce.

i dlatego mój nie mogl by miec motoru ! sam o tym otwarcie mowi, ze wykorzystywalby predkosc maksymalnie  ::) poza tym jego mamy brat zginal na motorze i nie moglo nigdy byc o tym nawet mowy -temat tabu !

Ło Karina niezla pasja!
Mokj pawel nie nadaje sie na motor.Mial kiedys wypadek samochodem i od tamtej pory jezdzi bardzo ostroznie ,nie za szybko.I kiedys mi powiedzial,ze balby sie jechac gdzies daleko samochodem.Ale moze sie przelamie ;D

Ja jestem blizniakiem!Bardzo towarzyska jestem.Imprezy tez kocham aczkowlwiek ostatnio mi sie poprzestawialo po Hani i nigdzie nie bywam ale czasem tesknie!

Cyprysia ja jestem z 28 sierpnia

dostalam dzis wielka pake z ubrankami z allegro, juz sie piora to sie potem moze pochwale

no nie moge 4 godz. mnie nie bylo i 3 str. do nadrobienia ??? ??? powsciekałyście się ??? ;D

reklama
Do góry