reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Z rybami tez sie zgadza - mam kumpele - najbadziej zazdrosnego czlowieka na swiecie - RYBKA  :laugh:

Na fotce schowany tata trzyma Gabi - troszke widac jego koszule  :laugh: A Gabi tak pozuje - udaje Marudera ;D
Tak motory to moja pasja - ostatnio troche zaniedbana, ciaza, dzidzius itp. I sprzedalam swoja sportowa maszynke i kupilam z tatkiem chopera... ale to nie to  :-[

reklama
ja sama mam troche na pienku ze strzelcami, znaczy sie nie dogaduje sie z wieloma, bo to moje przeciwienstwo, bo to takie lekkoduchy troche...moja bratowa strzelec i to jedyna osoba w moim zyciu, ktora tak mocno zalazla mi za skore !
strzelce moga byc (wybierz sobie co pasuje do Ciebie  ;) ) roztrzepane, wygadane, lubiace byc w centrum uwagi, wladcze, towarzyskie, rozgadane, nie sa pamietliwe, kochaja jesc, uwielbiaja podroze i przemieszczanie sie, ciekawe swiata, uczuciowe, idealistki, to co sama napisalas tez prawda...i faktycznie to dobry znak w przeciwienstwie do mojego  :laugh:

Karina ale CZAD!!!!  :laugh: :laugh: :laugh: świetne zdjęcie!!!  :laugh: no i Gabi od najmłodszych lat juz uczy się jeździć na motorze ;) super bryka!!! nie wiedziałam że z Ciebie taka zapalona miłościczka motoryzacji, ale fajnie  :laugh:

Joeey no rzeczywiście jestem zazdrosna  ;D ale poza tym rybki są spokojne i skryte w sobie  :p

Ewela mój Paweł tez na przełomie koziorożca i wodnika  :)

Rybki to takie ciche wody :D

A ze strzelca posuja mi : kochaja jesc, uwielbiaja podroze i przemieszczanie sie, ciekawe swiata, uczuciowe, idealistki,
joeey - czy Twoj osobisty to tez wodnik? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Babeczki szalone moje ;D ;D ;D ;D

Przeczytałam nieco pobieżnie (wyłączyli mi neta wczoraj i miałam duuuuuuzzooooo do nadrobienia) to co spamiętąła juz skomentuje

po 1............dziekuje za komplementy kierowane pod naszym adresem odnośnie zdjęć ;D ;D ;D modela mam rewelacyjnego, a po tacie chyba odziedziczyłam jakiś "minidryg" do fotografowania - no ale taki mini.........poczekajcie aż dojdzie paczuszka z naszym nowym aparatem........łooo - to Was zasypie ;D ;D ;D ;D

po2........schodźcie mi z drogi.....hehehe - jam skorpionica ;D ale taka łagodna wersja ;)

po3............jak dla mnie bliźniaki najlepsze w łóżku, hehehe - chodzi mi o znak - tak dosłownie nigdy nie próbowałam ;) :-[

po4..... Karina - zajeeee...sty motor - a mogę wiedzieć jaki posiadałaś wcześniej???my chorujemy z małżonkiem na takowy środek lokomocji - niestety marzenia ściętej głowy...........ale simsonka Krzylo kiedyś miał - hehehe - za szczeniaka ;D ;D ;D

po5....WSZYSTKIM NASZYM STUDIUJĄCYM MAMUSIOM ZDANEJ SESJI

po6.........WSZYSTKIM MALUSZKOM KOŃCZĄCYM W DNIU DZISIEJSZYM PÓŁ ROCZKU WIELKIE BUUZIAAAKKIII :-* :-* :-*

po7......hmmmmmmmmmmmmmmmmm - pamięć sie skończyła ::) aa, juz mi sie przypomniało

po8....Sorbuś - trzymam kciuki,zeby wszystko dobrze sie skończyło!!!!!!czekamy na wieści

teraz to juz na pewno nie pamiętam co miałam napisać ::) ::) ::) ::)

Miłego dnia i duużo słoneczka

Karinko moj osobisty to waga i tez niczego sobie z duza wyobraznia w tych sprawach :laugh: :laugh: aha i wagi bardzo hojne z reguly (czyli rozrzutne), a najwieksze ''pieniazki'' znaczy sie dusigrosze (inaczej oszczednicy) wywodza sie spod panien i koziorozcow chociaz tez sa i od tego wyjatki !!! i ja znam osobiscie takiego jednego - oczywiscie to wszytsko tyczy sie panow ! tylko nie bijcie ;D
Moskitku no Karolek na tym zdjeciu z piratem mi sie skojarzyl ;D rewelacyjne przebranie !

reklama
Do góry