reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dorotko napisze do administratorki żeby Cię dopisała , ale nie wiem ile to potrwa bo do tej pory nie mogę sie doprosić żeby Jsorbek przenieśli z końca tej listy na odpowiednie miejsce, ale oczywiście będę interweniowac :)

Ewela jeśli Ty też chcesz być dopisana to podaj dane takie jak Dorotka :) to odrazu Was dwie zgłosze :) możesz podać tutaj albo przesłać mi na priva :)

reklama
Beatko ja tez karmię na leżąco bo tak i mi i Kacperkowi jest najwygodniej, on układa się jak do cyca tzn. jak je lezy na boku, czasami trzymam go na ręku w pozycji półleżącej ale to nie jest już takie łatwe  ::)

Nathalie pisze:
ingusia20060604140xxx2ee.jpg

Czy któraś chce jeszcze porozmawiać o psich kłaczkach?  ::)

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Joeey a czy ja Tobie pasuję na rybkę? czy któraś jeszcze jest ryba???

Natalia mi tez nieraz tak się zdażało że wyskakiwał błąd :( ale już jakiś czas- odpukać- nie :)

Hejka o poranku!

My juz od 6,30 na nózkach. Mój synek się juz wyspał i teraz domaga się zabawy...A ja tak ledwo patrze na ślipka.

Natalko - jestem w szoku jak zobaczyłam ilość kłaczków Twojej Szelmusi. Kurcze, naprawde duzo. Ja musze sie przyznac, że nie mam czasu naszego siersciucha czesac...Ale tez gubi ich duzo. A co do moejgo psiaka to szczerze mówiąc nie wiem czy zmieniła się sytuacja, bo więcej nie zblizalam Mikolaja. Najdziwniejsze jest to, że jak mój mąż weźmie Mikusia i zblizy do psa to n nawet nie drgnie, naet jak Miki zacznie go ciągac za siersc. A jak ja to samo zrobilam to od razu chciał go ugryzc. Tyle, że nasz pies właśnie Dawida się słucha, a mnie niestety nie ... :p

Joeey - no wiesz co...Zapomniałaś o moim znaku zodiaku! Tosz ja słodziutka panienka jestem! ;) :laugh: :laugh: :laugh: Żartuje! Ja szczerze mówiąc w przypisywanie okreslonych cech znakom zodiaku nie wierze za bardzo. Mielibysmy zaledwie 12 typów ludzi... 8)

no nie, tyle stron naskrobac ;D

najpierw sie rehabilituje i ślę najslodsze zyczonka wczorajszym solenizancikom duzo buziek i slonka :) :) :)

co do znakow to potwierdzam - panny maja dobre serduszka, sa czule i b porzadne, pracowite, oszczedne i gospodarne, praworzadne i w ogole (taki jest moj maz, panna wlasnie), szkoda, ze nie sa szalone ;D za to ja diabelek i czarny charakterek ;D wiec u nas nadrabiam za dwoch ;D

witam!!!!

Paula podaje ci dane:

ewela1
termin porodu:11,12,2005
data porodu:16,12,2005 godz.10.15-porod naturalny
tydzien ciazy 41t
Szymon Krzysztof
waga:3350g i dlugosc 55cm

reklama
ja tez karmie Ala na lezaco..ale zdaza mi sie czasami na siedzaco jak mlody zabardzo wyje..:D..a teraz jemy oboje sniadanko ja sandwiche z pieczarkami i serem zagryzam kaszka malinowa bo moje dziecko musi widziec ze jem to samo bo inaczej kaszki nie zjadlby

Do góry