reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witajcie :)
My niedawno wstaliśmy :) Kacper spał od 20 do 7:30 :) z przerwą o 5 kiedy to wzięłam go do nas do łóżka ale jeść mu nie dawałam bo zasnęliśmy oboje :)
Ja teraz siedze przy porannej kawce :) a Kacper śpiewa do lampy :)

ja jestem ryba ;)

reklama
Hej ho hej ho!

Ja dzis wczesniej.Przed sniadankiem jeszcze(co za dezorganizacja) jestem.POniewaz postanowilam sie uczyc podczas sniadania!A tak to wczesniej odwale nalog a pozniej moge sie uczyc w spokoju!

Joeey-ja jestem spod Blizniat,masz cos na ten temat do powiedzenia? ::) ::)Ale chyba wiekszosc naszych dzieciaczkow to strzelce i niektore kozniorozce.Ja na slrzelca nie narzekam.Moja mama strzelec,brat no i Hania.Ale nie powiem kokietka z niej straszna!:) ::) ::) ::) i pytalas mnie kiedys co studiuje.Otoz uwaga Automatyke na wydziele elektrycznym na plitechnice swietokrzyskiej.Specjalizacja zarządzanie produkcją!Masakra.Nie wiem o co tam chodzi!Wiekszosc chlopakkow.Ale bardo mi tego w szkole brakuje typowo babskich ploteczek typu laszki paznokcie itp.Bo chlopaki to tylko o komputerach,piciu i imprezach i dziewczynach.Ale poza tym bardzo wesolo.tylko ze teraz juz do innej grupy bede chodzic ciekawe jak jest dolaczyc do kogos na piatym roku??

Beatko, Kamilko trzymajcie sie dzielnie! juz niedługo wakacje! :) życze Wam zdania wszystkich egzaminów na 5! :)

Joeey Tobie też życze powodzenia! i ja bym wybrała pisemny :) ale Ty chyba jesteś mocna w gadaniu to chyba dla Ciebie lepiej ustny ;)

Kamila Kacper też juz zaczął ściągac wszystko ze stołu i trzeba uważać jak sie go trzyma przy stole bo zaraz łapie za obrus albo cokolwiem ma w zasięgu ręki  ::)
a z pieskiem ...hmm...to ciężka sprawa...:( nie masz go komu oddać? może jakaś babcia czy dzadek którzy potrzebują towarzystwa? nie wiem czy Twoi dzadkowie jeszcze żyją? mam nadzieję ze znajdziecie jakieś rozwiązanie :)

Witam!!
No i obejrzałam wreszcie Wasze dzieciaki.
Karina - śliczna dziewusia z Twojej Gabrysi
Magda - pierwsze wesele Twojej Maji. Moja Nisia była tez już na weselu, ale jako fasolka w brzucholku moim.
Wioluś -  tak, wiem, że Ty tez z dziecko info :-) i chyba z tego samego rejonu Polski jesteśmy :-) A Oleńka ma super akuku na głowie.
Natalia - Twoją Ingusię juz miałam przyjemność oglądąc (zdjęcia na poczte mi przysyłałaś)

Super dzieciaki - wszystkie są kochane, te minki, te gesty - cudeńka maleńkie

no to teraz powiem coś takiego: aby zamieścić zdjęcia w albumiku rodzinnym trzeba trochę nad tym popracować (brak czasu), więc może jeżeli któraś jest chętna prywatnie pooglądać moją WeroNisię to prześlę kilka fotek na poczte Wam (dajcie mi adresy)
W późniejszym terminie z pewnościa zamieszczę w albumiku.

Znaki zodiaku - ja jestem BYK, mąż PANNA, a córa (tak jak większość Waszych dzieci) STRZELEC

Wreszcie słonko i ciepełko za oknem. :-)

Pozdrawiam

Natalia ale siersci  ;D ;D

Magduś a ta automatyka to Twoja pasja ??? co Cie pognao na automatyke ??? Ja tez mialam ale jako przedmiot i to jeszcze z dziekanem wydzialu to to byla dopiero masakra  ::)

ooo następna która się uczy ... nawet nie wiedziałąm że tyle dziewczyn tu studiuje jeszcze  ::) chyba i ja powinnam się wybrac i zrobic w końcu mgr  :p bo mam tylko licencjata ale skąd na to pieniądze  ::)
Magdus trzymam kciuki! i podziwiam Cię - ta automatyka!!!  :)

Dorotko ciesze się że tak szybko Ci udostępnili albumik :) no i Ty pochwal się swoim Szkrabikiem :) na to rzeczywiście trzeba trochę czasu ja sama nie mogę sie jakoś do tego zabrac a siedze w domu, dawno już nie wklejałam zdjęc Kacperka  ::) to ja poprosze link blodyna@wp.pl :)

reklama
I jeszcze mam pytanko:
Czy mam szanse jeszcze być wpisana na listę grudniowych dzieciaków (na pierwszej stronie w albumie) ??

Podaje dane (jakby co):

Dor1976
Termin porodu 25.12.2005r.
Data porodu 16.12.2005r. godzina 15.57 (piątek) - poród naturalny
tydzień ciąży 39t
Weronika Ewa
waga 3540 gram długość 54 cm

Automatyka - mój małżonek jest po tym kierunku - Studiował na Politechnice Śląskiej

Do góry