reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Chyba dzis pierwsza jestem a to dlatego że rano po 5 zadzwoniła moja szwagierka i powiedziała że wody jej odchodzą :( :( :(

Teraz z nia rozmawiałąm przez tel. i zabieraja ja do Krakowa bo chyba poród nieunikniony a to dopiero 30 albo 31 tc
I juz spac nie poszłam tylko siedze i czytam o wczesniakach :( :( :(

Cyprysiowa jesli chodzi o minki to szkoda że wczoraj nie mogłam jej nagrac jak sie oblizywała no poprostu niesamowita jest czasami

Natalia no narazie pomalutku do przodu a raczej w dół :laugh: :laugh: :laugh: ale tylko ograniczam bo warzywa jeszcze strasznie drogie :mad: :mad: :mad: i czekam az stanieją ale teraz mam motywacje lepszą bo za 2 tyg. na wczasy jedziemy :laugh: :laugh: :laugh:

na prawdziwa Dabrowskiej przejde pewnie jak wrócę bo nie sadzę żeby staniały do tej pory a na wczasach to grzech sie odchudzać :p ;D ;D ;D

hej hej..:) witam z rana..:)

Zdanka..skorpionico..:D..ach..nie wypowiem sie na temat tego znaku..ale lepiec cisnienia Tobie nie podosic..moj tata jest skorpionem a ja panna..wiec oboje jak sobie skaczemy do oczy to normalnie powetrze gestnieje jak przed burza..:D

ahaha..wlasnie znalazlam..Joeey..ja nie jestem lew..jestem 1 dekada i to sam poczatek PAnny..:D..

Kamila masz odpowiedz na swoje pytanie co do teg znaku..:)..my jestemy romantykami..mamy problemy w milosci..mamy dobre serduszka..itd..ach spojz na mnie i odpowiedz masz..;D

Wiola..Olka jest niesamowita a jaki fryz na..no ale te jej krokolyle lzy az wzruszyly cioteczke..
u-lzy.gif

a tak w ogole to dzisiaj mecz i moj chlopek jedzie do kumpla do innego miasta gdzie pracowal jak bylam w ciazy i beda ogladali meczyk..pozniej zagle..deski itd..a ja to co..ale jus slysze jak wrzeszcza i kibicuja lamaga polaka
u-sw6.gif

mowie do Piotra i tak te ofermy gola nie strzela no mosze 1..:D a on noo niee wiem..:D :D ..

czesc :laugh:
Cyprysia ja tez panna :)

usiłuje wstawic zdjecia ale ani przez zabe ani photobucket (chyba Karina pisała ze tak wstawia), ani bobasy, pochlastam sie tu chyba, próbowalam po północy i tez nie :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

ide dalej czytac

reklama
oooo...... widze ze nas tu wiecej panien :laugh:

Nathalie musze Cię pocieszyć ze z mojej suni większa kupa sierści po szczotkowaniu, ale tez ona w domu raczej nie bywa bo nie wyobrazam sobie sprzatania :p

ja tez jeszcze @ nie miałam (ostatnio 14 marca 2004 ;D ) i fasolki nie mam, robiłam test

trza by wyskoczyc z tej pizamy wreszcie...

Do góry