KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
My mialysmu dzis bardzo ciekawy dzien - bylysmy na spacerze u mojego taty w warsztacie, dziadek wymeczyl tak gabi ze przepadla nam popoludniowa drzemka. Gabrynia dzis pierwszy raz hustala sie na hustawce ogrodowej - strasznie jej sie to podobalo, "jezdzila" na moim motorze ( brudnym jeszcze i nieprzygotowanym do sezonu), lezala na trawie, poopalala sie na lezaku itp. Pozniej pojechalam z nia na spotkanie z kumpelą i lazilysmy po sklepach. I po powrocie do domu przed 21 padła 'krzyżem" jak na tej fotce.
Co do @ to ja nadal jej nie mam i nie oznacza to bynajmniej fasolki - wiatropylna chyba nie jestem Oby tak dalej.
joeey - wydaje sie 'porzadna" :laugh: :laugh: :laugh: - strzelce to przeciez bardzo dobry znak ( brat Kamili to chyba wyjątek.. wspolczuje takich doswiadczen) strzelce daza do sprawiedliwosci, kochaja wolnosc i maja bardzo ciezki chrakter - takie jest moje zdanie.
aOla - promenada bedzie chyba ok, mozna spokojnie pospacerowac i po rozmawiac - kiedy Ci pasuje?
wiolus - ja tez skonczylam takie studium
Co do @ to ja nadal jej nie mam i nie oznacza to bynajmniej fasolki - wiatropylna chyba nie jestem Oby tak dalej.
joeey - wydaje sie 'porzadna" :laugh: :laugh: :laugh: - strzelce to przeciez bardzo dobry znak ( brat Kamili to chyba wyjątek.. wspolczuje takich doswiadczen) strzelce daza do sprawiedliwosci, kochaja wolnosc i maja bardzo ciezki chrakter - takie jest moje zdanie.
aOla - promenada bedzie chyba ok, mozna spokojnie pospacerowac i po rozmawiac - kiedy Ci pasuje?
wiolus - ja tez skonczylam takie studium