reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

a wczoraj mój koń (ok. pół tony) przebiegł po jednym z moich kotów ??? :( to sie musiało tak skonczyc bo te durne koty zawsze biegają jej pod kopytami jak tylko zaczyna galopować, Bogdan to widział i mówi ze myslał ze ona juz nie wstanie, bo Mecia (koń) nadepneła jej normalnie na kręgosłup całym ciężarem, ale co tam, Mamusia (kot) sie pozbirała i poleciała dalej tylko jej jęzorek wypadł z pyszczka i dyszała okropnie, chcieliśmy ją wziąć do wet. ale wlazła pod deski i nie mogliśmy jej wyciągnąć, musze chyba isc jej poszukac czy jeszcze zyje ??? :(

reklama
a propo tego domu co Magdus wpominala to ja tam bylam ;D ;D ;D to jest w miejscu piastowym i teraz tam jest knajpa a podobno bylo to tak ze tam sobie male liski mieszkaly ;D ;D ;D w piwnicach ;D ;D

hej Moskito ciesze się że zaglądasz do nas  :laugh: tylko proszę częściej częściej  :D
no i dziekuje za życzenia  :D chyba przez cały tedzień będę je zbiarać hehehe  :D

aaa...i czekamy na tą historyjkę!!!!

Paula jeszcze nie wiem co z kicią, nadrabiałam forum :laugh: kota zdążę poszukać nie? ;D

aaaa Paula a czy przyjmiesz też ode mnie spóźnione życzonka? :laugh:

no i zrobiłam Iduśce kilka zdjęć w przebraniu dziewczynki ;D tylko teraz pytanie czy żaba zadziała ???

dobra, trzeba by sie wziąć do jakiejś roboty

a ja juz dzis zrobiłam ciasto z rabarbarem i przyjełam gości, o dziwnej nieco porze ale one dowożą dzieci gimbusem tak ze pracują rano potem mają przerwę do 14 i potem po lekcjach znow rozwoża no i tak im pasowało z rana a mi to i tak obojętne, tylko Ida przyjmowała gości w piżamie ;D a chciałam ją ubrać w kiecke za radą Pauli :(

dziewczyny zlitujcie sie !!!!!!1 dopiero nadrobilam, Ada spi, a ja wcaz w pizamie, chyba nie zdaze sie ubrac bo przeciez nałóg !!

cale szczescie, ze poszlam spac przed tymi opowiesciami bo ja mam bujna wyobraznie i juz bym widziala rozne postacie i chowala sie pod koldre i wtedy tez zdarza mi sie wstrzymywac oddech nasluchujac ::) koszmar to by byl ::)
ale wierze w te opowiesci ! moze poopowiadamy sobie na zjezdzie tez troche ???
didi to przerazajace co napisalas, za dzieciaka probowalam troche wywolywac ale cos zle robilysmy..
Natalka no co za sen ! musisz duzo myslec, mozg pracuje Ci pewnie na pelnych obrotach stad takie sny...

mi sie dzis snilo, ze zdawalam egzamin i profesor jako kasjer w supermarkecie, najpiewrw Nam z Arturem zakupy podliczyl w euro, a pozniej mnie przepytal i zadal mi takie trudne pytania, ze nie mialam pojecia wiec oblał mnie ::) a egzamin mam naprawde wkrotce i to z tego stresu mi sie przysnilo :(

reklama
uwaga!! wstawilam ekspres do kawy  jak mi znowu cos go wylaczy to sie wkurze!!!!!!!!!!!!! moze ktos dba o moje zdrowie i nie pozwala kawy pic ???

A w ogole to sie wkurzylam bo znowu mi sie pralka rozwalila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

Do góry