reklama
Nathalie
Fan(ka)
Karinko dzięki za komplementy i odpłacam tym samym, Gabrysia wygląda jak malowana laleczka na zdjęciu ze swoich pół-urodzinek! Cudeńko! A jak ładnie siedzi już, no no. : ;D A tak w ogóle to przepraszam, że nie złożyłam Gabi życzeń, ale byłam zalatana wczoraj okrutnie. Robię to teraz:
WSZYSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA GABRYSI Z OKAZJI 6 MIESIĄCZKA!!!
WSZYSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA GABRYSI Z OKAZJI 6 MIESIĄCZKA!!!
Nathalie
Fan(ka)
Osobne życzonka dla Nadusi, Lenki i Kamilka!!!! Sto latek i dużo zdrówka!
A
aOLA
Gość
Karina ja na Rakowie kiedys mieszkałam teraz mieszkam na Tysiącleciu Możemy się spotkac w centrum albo na promenadzie(niedaleko reala) jak ci wygodniej
Hej, hej
Historyjki niezłe, dobrze że dopiero teraz czytam bo w nocy bym spokojnie do łóżka nie doszła....
Ja jestem wagą ;D, a co się za to dostaje? hehe
dobra ide sprzątać ten burdel poremontowy, bo jest tego na kilka dni, a ja zamiast sprzątać to na bb siedze jak teściowa z Młodym na spacerze
Historyjki niezłe, dobrze że dopiero teraz czytam bo w nocy bym spokojnie do łóżka nie doszła....
Ja jestem wagą ;D, a co się za to dostaje? hehe
dobra ide sprzątać ten burdel poremontowy, bo jest tego na kilka dni, a ja zamiast sprzątać to na bb siedze jak teściowa z Młodym na spacerze
Paula25
szczęśliwa :)
My już po spacerku Kacperek był bardzo grzeczny, najpierw jak byliśmy w sklepie to grzecznie leżał w wózku i spokojnie dojechaliśmy do domu a potem poszliśmy jeszcze dalej na spacer i Kacper spał 1,5 godziny
Zjedliśmy zupkę i mleko no i ja przed robieniem zupy pomidorowej musiałam zajrzeć na bb
coś chyba wszystkie wymiotło dzisiaj na spacery....widać od razu, że cieplej się zrobiło
Zjedliśmy zupkę i mleko no i ja przed robieniem zupy pomidorowej musiałam zajrzeć na bb
coś chyba wszystkie wymiotło dzisiaj na spacery....widać od razu, że cieplej się zrobiło
Paula25
szczęśliwa :)
My jeszcze dzisiaj nie złożyliśmy życzonek dzisiejszym półroczniakom :-[
Nadia, Lenka i Kamilek życzymy Wam wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze, dużo ciepła i miłości, dużo zdrówka i radości.
Buziaczki od cioci Pauli i Kacperka :-* :-* :-* :-* :-*
Buziaczki od cioci Pauli i Kacperka :-* :-* :-* :-* :-*
reklama
Podziel się: