reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJ,NAJLEPSZEGO DLA LENKI,KAMILKA,I NADII
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Karinko dzięki za komplementy i odpłacam tym samym, Gabrysia wygląda jak malowana laleczka na zdjęciu ze swoich pół-urodzinek! Cudeńko! A jak ładnie siedzi już, no no. ::) ;D A tak w ogóle to przepraszam, że nie złożyłam Gabi życzeń, ale byłam zalatana wczoraj okrutnie. Robię to teraz:

WSZYSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA GABRYSI Z OKAZJI 6 MIESIĄCZKA!!!

okazyjne__16_.gif

Karina ja na Rakowie kiedys mieszkałam teraz mieszkam na Tysiącleciu Możemy się spotkac w centrum albo na promenadzie(niedaleko reala) jak ci wygodniej

Hej, hej

Historyjki niezłe, dobrze że dopiero teraz czytam bo w nocy bym spokojnie do łóżka nie doszła....

Ja jestem wagą  ;D, a co się za to dostaje? hehe

dobra ide sprzątać ten burdel poremontowy, bo jest tego na kilka dni, a ja zamiast sprzątać to na bb siedze jak teściowa z Młodym na spacerze  :p

My już po spacerku :) Kacperek był bardzo grzeczny, najpierw jak byliśmy w sklepie to grzecznie leżał w wózku i spokojnie dojechaliśmy do domu a potem poszliśmy jeszcze dalej na spacer i Kacper spał 1,5 godziny :)
Zjedliśmy zupkę i mleko no i ja przed robieniem zupy pomidorowej musiałam zajrzeć na bb :p
coś chyba wszystkie wymiotło dzisiaj na spacery....widać od razu, że cieplej się zrobiło :)

od razu widac ze sie cieplo zrobilo bo pustki sa ;D my dopiero przywedrowalismy do domku i maly pograzyl sie w blogi sen a mamcia musiala nalog nakarmic ;D

My jeszcze dzisiaj nie złożyliśmy życzonek dzisiejszym półroczniakom :-[

Nadia, Lenka i Kamilek życzymy Wam wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze, dużo ciepła i miłości, dużo zdrówka i radości.
Buziaczki od cioci Pauli i Kacperka :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
no rzeczywiscie pusto...u mnie dzis byla kuzynka z kuzynem na obiadku, nastepnie wybralam sie do gina po recepte na tabletki - ciekawe czy bedzie potrzebna ::) nie zrobilam w koncu testu i czekam w tej chwili na okres ::)

Do góry