reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hej laseczki..:)

no ladnie wieczor z duchami sobie urzadzily..:)

a ja wam cos powiem ..ja wierze w duchy ..reinkarnacje itd..w wszystko co paranormalne..ale duchow nigdy bym nie wywolywala chociaz wiem jak to sie robi..to jest bardzo niebezpieczna zabawa ..bo duchu dziela sie na 2 kategorie..ale duuuuzo by tu opowiadac..no ale powiem tylko tyle jak przyjdzie nie ten duch ktorego sie wzywa to pozniej mozna go nie odeslac i bedzi enas nawiedzal ..

ok..ide do mlodego i posprzatac

reklama
magdamaj pisze:
PAula ja tez mialam dwie lekarki tzn lekarza publicznego i lekarke prywatna bo lekarza nie ufam okrutnie!!
a teraz z ta moja szyjka bylam u ....trzech

1. powiedzial ze mam peknieta szyjke koneiczny zabieg (pryw)

2. powiedzial ze wszystko jest ok (publ)

3. powiedziala ze mam tylko znieksztalcona po porodzie co sie czesto zdarza i zadnych absolutnie zabiegow sie nie stosuje!! (pryw)

i pytanie: ktory mowi prawde??
Magda idź lepiej do czwartego ;) to będziesz miała jeszcze większy dylemat  ;D a tak poważnie to mam nadzieje że wszystko jest w porządku z Twoją szyjką :)

ojej Didi to rzeczywiście lepiej nie wywoływać ;) dobrze że dziewczyny w nocy nie urząziły sobie seansu spirytystycznego bo jeszcze jakiegoś ducha byśmy miały na bb ::) ;)

Kamila brrrrrrr...przez Zdanke spać nie mogłam a teraz przez Ciebie boje sie w domu siedzieć bo jestem sama tylko z Kacperkiem ::) :p

Natalio ło matko co Ty kobieto masz za sny??? skąd Ci sie to bierze!!!! ::) ::) ::) pewnie obudziłaś zlana potem ;)

Gabi no ja bym chyba umarła ze strachu jakby "ktoś" tak nade mną stał ::)

jenyyyy....dziewczyny no to rzeczywiście noc z duchami żeście sobie urządziły ::) ...nie czytam dalej...

no wita z rana matka wreszcie wyspana....:) Kubuś spał od 20 do 7.30 z przerwą na karmionko o 1.30 normalnie jestem w szoku!!!! bo już dawno tak długo nie spałam........ ;D ;D ;D

czytałam te opowieści o duchach i aż mnie ciarki przeleciały ....

wcinam sobie własnie na śniadanko płatki Cini Minis i zaraz chyba się w cynamon zamienię...... już kończe paczkę ..... ble.... niedobrze mi
6.gif
....

hejka, witam z ranca ;D

juz po kawie i smakiji ;D
czekam az maly sie obudzi - mleczko, pakujemy sie w autko i jedziemy w miasto pozalatwiac milion spraw. No, u nas w koncu slonko to spacer tez obowiazkowy. Dobrze, ze wczoraj nie czytalam tych srasznych historii... wiecie jak zrobic klimat na spanie ;D

udanego dnia wszystkim :) :) :)

Weszłam sobie na pierwsze stronki tego wątku. Fajnie tak poczytać jak to było na początku ciąż.
Dużo dziewczyn się gdzieś "pogubiło". Od samego początku aktywne są Paula25 :) Pamciaw :) Ziemzia :)
Ja Was nie znam od samego początku :(
W tamtym okresie bywałam na forum na www.dziecko-info.pl (teraz kiepsko działa, albo wogóle)
Hhmmmmmm ........ kwiecień, maj, ... radość, obawy, modlitwy ... grudzień (listopad)... wielkie szczęście.......... a teraz już czerwiec kolejnego roku. Nasze pociechy już DDUUŻŻEE są i z dnia na dzień nasza radość jest większa.
Tak samo będzie z kolejnymi naszymi ciążami (prawda Ana? :-) )
Pozdrawiam
Dorota z Nisią

reklama
Do góry