reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Paula25 - dzięci za ciacho - znów mam ślinotok!!! ::)
Cyprysiowa - ja też chodzę jak nakręcona i połowy czynności nie rejestruję, zwłaszcza jak mało śpię - więc może faktycznie wyłączyłaś sama. a ja też w duchy wierzą, ale ja miałam przygody z moją kuzynką, która zginęła w wypadku samochodowym... jednak te twoje opowiestki przeszyły mnie dreszczem.

Och wy sprośne mamuśki!! Vin Disel się wam marzy!!

A ja nadal szukam lokum w Wa-wie, mam nadzieję, że w weekend już to załatwimy, bo mi to spędza sen z powiek! Okazało się, że to mieszkanie, na które tak liczyliśmy to coś dziwnego, bo ludzie chcieli nam je wynająć pod warunkiem, że kupimy taki wielki materac na łóżko za 1000 zł, bo oni nie mają co z nim zrobić.... no nie wiem po co mi taki olbrzym skoro nawet nie mam takiego łóżka, no i to był warunek wynajmu, a dotego kaucja 1600 i miesiąc płatny z góry (lipiec) kolejne 1600!! No i stwierdziliśmy, że sobie darujemy i szukamy dalej. Dobra uciekam bo mnie czas goni, a roboty od chorerki!!

Aha, Natali nie ma bo mi puzzle układa! hahahaha  ;D

Paula a lodowki nie mylam dla siebie bo wyobraz sobie ze moje duchy mieszkaja w lodowce sie okzalo i sie z nimi umowilam ze jak im lokum umyje to nie beda mi wylaczac wtyczek,taki swego rodzaju haracz ze mnie sciagnely :D
No i dotrzymuja slowa bo wlasnie pije kawke a expres w kontakcie hehe

Witajcie z rana!
Wszystkim kochanym cioteczkom dziekujemy za zyczenia.
lala.jpg

U nas nocka standard, troszke jeszcze podczytywałam wieczorne opowieśći Cyprysiowej... ale tak przez palce ( zawsze tak oglądam horrory- ze strachu).
Własnie mialam bardzo mily telefon- panie z biura paszportowego same zadzwonily poinformowac mnie ze bedzie gotowy i bedzie na mnie czekac w poniedzialek! Hura, hura, hura! - swoją droga jak wiele moze zdzialac bombonierka!

Paula - dzieki za ciacho  ;)  Nie wiem czemu nie widzisz moich fotek? Wklejam z photobucketa? A z czego ty korzystasz - mozesz dac mi link?

aOla- pewnie że jestem chetna na spotkanie, wprawdzie jestem na Rakowie ale moge podjechac gdzie sobie zyczysz - gdzie w Cz-wie jest jakies fajne miejsce na spacery z dzieciaczkami?

joeey- bardzo miło nam slyszec takie slodkie slowa :angel: odplywam , Gabunia budzi zachwyt... jak kazdy chyba taki maluszek.
Nie nie jestem wagą tylko strzelcem - a Ty jestes wagą czy ktos z Twoich bliskich?

Gochna  
w przebraniu dziewczynki  
 ;D ;D ;D ;D ;D
No Gochna co Ty bez serca jesteś....moze biedny kotek gdzieś tam zdycha pod deskami a Ty na bb siedzisz  :p ;) ;) ;)

no a życzenia przyjęte :) jeszcze zmieściłaś się w czasie ;) dziękuję  :)

Gochna to może dzisiaj Ty nas poczęstujesz ciastem z rabarbarem  ;D ;D ;D

i zaraz lecę do Albumiku obejrzeć Idusie w sukience  :laugh:

mamaCyprysia pisze:
Paula a lodowki nie mylam dla siebie bo wyobraz sobie ze moje duchy mieszkaja w lodowce sie okzalo i sie z nimi umowilam ze jak im lokum umyje to nie beda mi wylaczac wtyczek,taki swego rodzaju haracz ze mnie sciagnely :D
No i dotrzymuja slowa bo wlasnie pije kawke a expres w kontakcie hehe
Kamila ale żeś wymyśliła ;D ;D ;D

Moskito - super fotka! Ty masz takie niesamowite pomysły? Karolek jest cudny, ta karnacja, te oczka... och.

Ingusia jest słodka, tak szczerze sie smieje. I ma fajne gatki w kwiatki.  ;D

Cyprysiowa - chyba Twoje duchy - te od sprzetow domowych przemieszczaja sie przez net - wlasnie sie zaczytalam i zapomnialam o gofrach - i po pewnym czasie pedze do kuchni wyjasc wegielki a tu ku mojemu zdziwieniu - klapa gofrownicy otwarta i gofry lekko zarumienione???? moze siela cisnienia otwarla klapke i dzieki temu sie nie spalily???

reklama
Do góry