reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula wszystkiego najlepszego :-* :-* :-*
W każdej chwili, zawsze, wszędzie
Niech Ci w życiu dobrze będzie!
Niech Cię dobry los obdarzy
Wszystkim, o czym tylko marzysz!
u-roza10.gif

reklama
joeey - wlasnie mialam pytac czy doszly te butki... wiesz co Gabi teraz nosi o rozmiar mniejsze i teraz kupuje juz rozmiar wieksze czyli ten rozmiar co dla Ady. Ale moze Ada ma dluzsze stopki? Sprawdz dobrze - zaloz te butki i sprawdz gdzie ma paluszki bo niezbyt latwo je sie zaklada i moze to Cie zmylilo... Jak cos to mozna je zwrocic lub wymienic w kazdym H&M alebo sprzedac na allegro - ale sprawdz dobrze. Jak beda za male to trzeba cos zrobić.
Ja jutro zmierze stopy Gabrysi - dla porównania.

Moja Gabrynia tez teraz za wszelką cene chce zlapac psa za siersc jak tylko pojawi sie w jej poblizu, az sie trzesie. Juz sama obserwacja jej nie wystarcza a Fifka stara sie zbytnio nie zblizac bo juz byla wyszarpna  :p

Ana - tak sobie teraz mysle  i troszke Ci zazdroszcze fasolki. Ja jestem zdecydowana na kolejnego dzieciaczka ale ciezko sie bedzie zdecydowac... a tak za jakis czas znow pojawia sie problemu z niania, przedszkolem, znowu wszystko trzeba bedzie kupowac bo nie chce niczego trzymac bo nie wiem kiedy sie przyda i czy w ogole. Ja nawet chcialam miec blizniaki... GRATULUJĘ jeszcze raz.

Ide obejrzec fotki.

Czesc Kochane Laski :laugh:

Paula w dniu Twoich imieninek życzymy Ci z Ola dużo zdrówka słonecznych dni i pociechy z Kacperka (jak tylko narazie Kacperka ;))

Wiem wiem jestem mało oryginalna ale cóż moge powiedziec jak te nasze dzieciaki grudniowe poprostu śliczne sa i tyle
Ada faktycznie za tymi szczebelkami fajowo wyglada ;D ;D ;D ;D

Cosik mi dziś necik nie chodzi wczoraj tak samo weszlam na grudzień i dupa potem juz mi nie wchodziło na babyboom to olalam i poszłam spać.
A tak to u nas tez pogoda do dupy buuu ale umyłam dziś okna i zalozylam piękne nowe firanki ach jak ladnie :D moja Ola tez dzisiaj była bardzo spiaca i marudna może to przez ta pogodę ???

Stefii ale mialas z domem, ja nie mogę i szkoda szyby  :(

Jakoś pusto dzisiaj ???  ::)

Moskito moja pralka tez sie prosi o terapie ale ja jestem len i potem nie chce prasować mi sie rzeczy od Oli także jutro juz bankowo musze  :)

Joeey ja nie moge co z ciebie za mamcia-zdjecia przecudne-tez jak kolezanki smialam sie do monitora a jeszcze te twoje opisy... :D :laugh: :laugh: :laugh:

dopiero teraz przyszlam bo robilam tipsiory i padam z nog!!takze przyszlam ,przeczytalam i ogladnelam zdjecia a zeby bylo malo to jeszcze napisalam!!!heheh...my niedlugo tez wkleimy jakies fotki... :) :) :)

reklama
Do góry