reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Dor1976 pisze:
Pracuję i właśnie zaczynam od sprawdzenia poczty, forum, a potem dopiero praca służbowa :-)
Dorotko ja tez tak zawsze zaczynałam dzień jak pracowałam  ;D ;D ;D a teraz jak we wrześniu wróce do pracy to chyba co godzinę będe robiła przerwe żeby spojrzeć na forum ;)  ;D
Dorota a gdzie pracujesz? jesli można spytać  :p

no i dla Ciebie też mam kawałek szarlotki ;)  :D to imieninowa  :laugh:

Joeey chcesz jeszcze jeden? ;)

Dorotko rybko - nikt Cie absolutnie nie wysmieje, bo nie mozesz go nawet zobaczyc w tej chwili, trzeba napisac do administratora zeby dopisal Cie na liste i wtedy bedziesz mogla obejrzec fotki, niestety poniewaz robia to jakos raz w tyg trzeba czekac  :p :-[

Paula jestes kochana ale jak to sie odbije na mojej tuszy ??? pomysl o biednej grubej kolezance i lepie nie kroj drugiego kawalka - zlituj sie ! :laugh:

Dorotko zaraz Cie zgłosze do administratorki zeby Cie udostępniła do Albumiku, ale będziesz musiała jeszcze trochę poczekać, bo tak jak Joeey napisała robią to raz w tygodniu :) już piszę...

Joeey ;D ;D ;D Tobie to nie grozi!!! ;)

hej hej...jestem tu czwarta..:)

ja tez chce szarlotki....ja chceeeeee...taka na cieplo z lodami i bita smietanka...mniam mniam..:D

a my nie spimy juz od 1,5 godzinki od momentu jak moj tata wstal..ten jak wstaje to zaraz takiego halasu narobi ze hoho..

dobra ide brzebrac mlodego po osikal sie po pachy ahaha..i jest mokry..:D..a wlasnie znalazl juz na kanapie rajstopki ktore chce mu ubrac i gada do nich..:D chyba mowi cos w stylu " no dobra ..ale to juz wskakiwac mi na nozki bo siki mnie ziembia.." :D ;D

Dzięki Paula i Joeey

Pracuję hm............ jestem księgową, a dokładniej to awansowałam już na starszą księgową :-)
ech wieku się nie ukryje.
Imieninowa szarlotka, super. Spóźnione , serdeczne życzonka Ci składam.
Dużo szczęścia i miłości
Dużo zdrowia i radości
Zero zmartwień
Pociechy z dzieciaka i męża (mąz napewno znajdzie dobrą pracę)
Powodzonka

Czekam na udostęnienie tego albumiku.
( a jak się dowiem, że mam go juz dostępnego?)

Dor1976 pisze:
Pracuję hm............ jestem księgową, a dokładniej to awansowałam już na starszą księgową :-)
Dorotko no to gratuluje awansu!!!  :laugh:
no i dziękuję za życzenia :)
a jak będziesz już miała dostęp do albumiku to pod Twoim nickiem obok postów będzie napis "Grudniowe mamy" zobacz że my mamy taki napis :) ...już napisałam do administratorki, teraz musisz być cierpliwa :)

Didi dla Ciebie tez mam kawałek szarlotki :) ale lodami i bitą śmietaną to już sama musisz sobie udekorowac ;)

Joeey dziękujemy za pozdrowienia od Wandy :laugh: fajnie że juz zamówili mebelki, ale jej zazdroszcze ja uwielbiam kupowac nowe meble i się urządzać :laugh: również przesyłam gorące pozdrowienia dla całej ich czwórki!!!
no i niech szybko wraca i zdaje nam tu relacje z urządzania mieszkanka a przede wszystkim zdjęcia :)

reklama
witam wszystkie kolezanki!!!przyszlam sie przywitac i po ten kawalek inmieninowej szrlotki o ile Joeey wszystkiego nie zjadla..hehheeh!!!!!!!!!

Do góry