reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ciesze sie, ze troszke Was rozweselilam ;D

Asiu bardzo udana sesja kapielowa Majutka ! i nie moge sie napatrzec jak pieknie i pewnie siedzi, moja Ada to jak lisc na wietrze, bardzo ''niestabilna'' jeszcze :p

Karinko wzielam te opcje pod uwage, ale to takie slicznosci, ze ciezko by bylo mi sie z nimi rozstac ;) :-[ ale nie chce sie oszukiwac, wlasnie ciezko sie je zaklada, a Ada podkurcza palce jak na zlosc, no ale w sumie powinny byc jeszcze dobre, chyba, ze ona ma wieksze te stopki swoje :( pomysle i sprawdze jeszcze ;)

Wandzik bawi sie w dekoratorke wnetrz :laugh: mgr nie ruszony i wcale sie nie dziwie, powinni spac w meblowych :laugh: ale juz zamowili wszystko i teraz tylko czekac jak podlacza jej neta, czuje bidak, ze nie ma kontaktu ze swiatem (wcale jej sie nie dziwie :( ) macie pozdrowienia i przesyla buziaki !

a teraz mowie DOBRANOC

reklama
jsorbek- faktycznie - Maja ślicznie już siedzi i leży na brzuszku w wannie, Gabrynia po chwili siedzenia przewraca się choć ostro walczy by utrzymać pion i robi "bach" - ale to taka nasza zabawa, ja wołam bach a ona się cieszy ;D

joeey- jak są za male to szkoda ich trzymać - kupie Ci nowe a Ty sprobuj je sprzedac na Allegro za cenę jaką zaplacilas (cena+przesylka) - ja wisze Ci resztę - przesylka priorytet polecona kosztowala 4,4 ;)

kurcze wczoraj obrzarlam sie paluszkow
a dzis opilam sie guarany w herbatce i jakas takas nerwowa siedze
a Maja wypila to z mlekiem i tez sie rzucala przed zasnieciem
no normalnie zaraz zaczne podskakiwac

unas pogoda do duuuuu
zreszta mozna sie bylo tego spodziewac... zamontowali nam na balkonie markize bo slonce walilo przez to okno balkonowena maxa
zamontowalismy jeszcze rolety i od tej pory SŁOŃCA ZERO!!!!!!

a poniewaz dzis polozyli na tym balkonie kafelki to spadl deszcz okrutny..!! zeby czasem nie zdazyl klej wyschnac!! zloslistwo pogody!!!

Witajcie z rana :)
Mój syn dzisiaj wstał przed 6 ale to tylko dlatego, ze tata nie mógł się obudzić i 3 razy dzwonił mu budzik  ::) za to teraz robi sobie jeszcze drzemkę :) a ja stwierdziłam że nie będę już się kładła...
U nas dziś tak słonko daje że spac nie można a my mamy okno w sypialni od strony wschodniej  ::) fajnie, że takie piękne słonko ale co z tego jak na dworze zimno :( może w końcu się ociepli...

Jeszcze raz dziękuję Wam ślicznie za piękne życzonka  :laugh: miło jest je dostawać  :laugh: :laugh: :laugh:

mam nadzieję że się spełnią :)

kurcze... Joeey uprzedziłaś mnie :p DRUGA :)

Paula ale Ty niedobra...wiesz, ze do Ciebie daleko i szarlotki brak ale chetnie napije sie z Toba kawki, czy ktoras sie do Nas dolącza ???

Witam!!
Ja tu od 7.00 sobie Was czytam
Pracuję i właśnie zaczynam od sprawdzenia poczty, forum, a potem dopiero praca służbowa :-)

Kawy nie pijam, ale szarlotki bym spróbowała.

Pozdrawiam życząc dużo słoneczka.
Po pracy pędze do domku i biorę Weronisię na spacerek :-)

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie (ciemna jestem, początkująca i się nie znam).
Umieszczacie fotki w albumiku, chętnie bym je pooglądała. Jak mam go znaleźć? Muszę miec jakieś hasło, czy co?
Prosze nie śmiejcie się ze mnie :-)
dziękuję za ewentualne instrukcje

Do góry