reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula to dla Ciebie deszczyk kwiatków..;D

132.gif

Imieniny - dzień radosny,
Pełen kwiatów, zapach wiosny,
Wszyscy złożyć chcą życzenia
Zdrowia, szczęścia, powodzenia.
Niech Ci słońce zawsze świeci
I niech czas radośnie leci!
Niech odejdą smutki, złości
I powróci czas radości!
Te życzenia, choć z daleka,
Płyną jak wzburzona rzeka
I choć skromnie ułożone,
SĄ dla Ciebie przeznaczone!

reklama
Witajcie .
Niestety nie uda mi się nadrobić tego co spłodziłyście przez kilka dni, wczoraj ambitnie chciałam nadrabiać ale net wysiadł. dziś wię c sobie daruję.

Paula mam nadzieję że już niedługo mąż znajdzie pracę ... na dodatek jeszcze lepszą - ja trzymam kciuki. Niedługo tez bede szukac to mam nadzieje ze tez potrzymacie za mnie kciukasy.
No i wszystkiego co najlepsze dla Ciebie! Obyś długo nie musiała czekać na to naj, naj.

U nas OK. Gabrysia jest spokojna a tamto zdarzenie z uwięzieniem mojego dzieciątka w aucie nie odcisnęło żadnego pietna na jej psychice ;D Nadal bardzo chetnie wsiada do auta i podrozuje. ;D

didi - ja też dzis mialam wizyte u sadysty, ale nic mi nie robil zlego - tylko oczyszczenie kamienia i miara na aparacik - znow bede sie starac wyprostowac sobie ząbki - prawie przy tym nie zwytiotowalam sie na dentyste. :p

Pozdrawiam Was, mam nadzieje ze od jutra sie ociepli bo ja nie zabralam ze soba cieplych ubran i chodze w ciuchach siostry :-[

Karina..hahahah..:D..ale gdybys puscila pawika na dentyste..aha..wyobrazasz sobie jego mine..normalnie juz to widze chyba posikalabym sie ze smiechu..:D :D

Ana..ja nigdy nie bralam znieczulenia przy czyszczeniu czy tez lekim borowanku ..a tego zabka to mialam kanalowo leczonego i tez nie bralam znieczulonka ach ..ze mnie to w domu sie smieje ze ja jestem jakas maso..:D

didi - Twarda jesteś, ale faktycznie czasami znieczulenie jest zbedne i barzdiej boli to ukłucie niz reszta leczenia.
Ja hodze do bardzo fajnego faceta-dentysty. I też w miare mozliwosci nie biore znieczulenia, ale on jest tak delikatny, ze czasami zdarza mi sie nawet odplynac tzn. jakby prysnac - budze sie nagle i tak nieswojo sie przez chwile czuje jakbym co najmniej zasnela i chrapala.
A naprawde malo co brakowalo do tego pawia - on mi mówi oddychaj nosem a ja nie moge tego wymoc, sciskalam go jak porabana bo nie mialam mozliwosci powiedziec ze nie moge... Koszmarne uczucie. Całe szczescie ze udalo mi sie uruchomic swoje nozdrza w ostatniej chwili  ;D 

FPO_flowers_roses_bouqet.jpg

--- Paula ---

W każdej chwili, zawsze, wszędzie
Niech Ci w życiu dobrze będzie!
Niech Cię dobry los obdarzy
Wszystkim, o czym tylko marzysz!

Joeey..widze ze mloda tak samo jak AL lubi smakowac szczebelki od lozeczka..:)

aaa..powiedz mijeszcze jak kot reaguje na mala..bo widzialam go ze wcisnal sie na fotke i tak mi sie przypomnialo o twoim kotku..:)

a tak w ogole to Ada m ataka sama wanienke jak ALutek

Troszkę nadrobiłam:
Paula25 pisze:
Agnesa no ja tez bym się pisała na takie spotkanie warszawskich dzieciaczków i mamuś grudniowych :) fajnie będzie sie z Wami spotkać i może Klucha, Karina i Zdanka tez będą chętne :)
Ja jestem bardzo chętna na takie spotkanko ;D ;D ;D

didi hihi a wlasnie mialam pisac, ze zapraszam na nowe fotki, a tu juz wszystko omowilas  :laugh:
no no wiem, ze maja taka sama wanienke  ;D czy Alutek juz z niej wyrasta ??? bo Ada jeszcze troszke sie chyba w niej pokapie - dosc dluga jest  ;)
co do kota, to dla niego mala nie istnieje, czasami przy jakiejs wiekszej jej ekspresji sie na nia spojrzy, za to Adula juz od niedawna kicie zauwaza i sie bacznie jej przyglada, gdy sie ja do niej przyblizy to chetnie wyrywa jej cale kepy siersci i wtedy biedna kicia ucieka zdesperowana z bezradnosci  :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Karina widze, ze jestes :) doszly dzis buciki ! i kurcze mam dylemat, mi sie wydaje, ze sa za male albo na styk :p :-[ ja juz padam co do tej rozmiarowki taka dziwna... a jaki rozmiarek ma Gaba ???

Do góry