reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula wszystkiego najlepszego z okazji imien, dużo zdrówka, szczęścia, uśmiechu,i wszystkiego czego sobie tylko zażyczysz.
images49vf.jpg

reklama
Zdanka - kobieto uważaj!!!! dobrze że Ci się nic poważnego nie stało !!!!!

Didi - jak tam się mają Twoje ząbki po wizycie?

Ziemzia - mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i że te bezdechy Misi szybko miną bezpowrotnie... TRZYMAM KCIUKI ZA WAS

Fuczak - witaj po przerwie :) :) :)

PAULA!!!!! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSIEJSZEGO W DNIU IMIENIN !!!!!

18.gif

Ja dzisiaj znów miałam przeboje.... zatrzasnęły mi się drzwi od domku i nijak nie mogłam ich otworzyć, wszyskie okna pozamykane nie było jak wejść, dobrze że chociaz nie padało i Kubuś sobie smacznie spał w wózku jak ja latałam naokoło domku w poszukiwaniu pomysłu jakby się tu dostać do domu...... w efekcie poszła szyba w kuchni, na wszczęście od środka się udało te cholerne drzwi otworzyć :):)

Jak miło...

Steffi No to przygoda Ci sie trafiła... biedna szybka nic nie winna a tu masz

Paula wszystkiego naj, naj...!!!!!!!!!!!!!!!!!​

hej hej...

noo..po wizycie u pani doktorowej dentystki wszystko ok..ladnie naprawila mi zabka i bez znieczulenia :D taaaka dzielna bylam a moja kumpela jkak dowiedziala sie ze snieczulenia nie bralam to o malo co mi nie zemdlala..ahahhaa:D

Paula z okazji Imieninek serdeczne życzenia i buziaki ode mnie i Staśka :) :) :), żeby Wam sie szczesliwie wszystko układało i mąż, aby szybko znalazł pracę

Fuczak czesc babeczko, gdzie Ty sie nam zabłakałas?? jak milo Cie widziec :)

więc droga Didi gębule Ci naprawili, ech mnie by się też przydało z jednym iść ale póki nie boli to nie mobilizuje, ale trzeba sie będzie ruszyć, brrrrr

Ja się nie zabłąkałam, tylko mąż zabłąkał komputer ::), remont spowodował odłączenie kompa, a później mój Ukochany stwierdził że nie będzie podłączał bo kupuje części i będzie składał go od nowa, tzw. spowoduje że będzie lepsiejszy i co? i zanim pokupował części, potem zasiadł i zmontował to trochę wody w kranie upłyneło... i tak aż do wczoraj ;D

Fuczak skorzystałam z Twojego paseczka i zrobiłam sobie nowy :)

Steffi o rany ::) dobrze, że nie musiałaś drzwi wywalać...ajach! ;)

Mój mały mężczyzna znowu śpi a ja czekam na swojego dużego mężczyznę :)

reklama
Do góry