reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula pamietaj ze po to sa doły zeby mogly być tez góry :) moje ulubione powiedzenie :)

no i ta zmiana na pewno wyjdzie wam na dobre.. tylko na poczatku wiadomo ze czlowiek sie martwi...!!!!

reklama
hej kobitki! pisze jedna reka bo mały spi na drugiej i to na prawej... co go odłoze to sie budzi, a musi sie troche przespac to bedzie spokojniejszy, ida mu zeby i strasznie daje popalic!

u mnie troche zycie z komputerem wraca do normy, mąż go juz wczoraj w nocy złozył na dobre, teraz tylko musi mi pozwolic na chwilke z Wami mały i sesja

widze sporo nowych (dla mnie ) mam, wypadłam z obiegu widze i to znacznie i nawet cos czytam ze Ziemzia w Wawie wyladowala :o

Kacper jest niezly rozrabiaka, chowa sie dobrze, tylko przez te zeby jest meczacy!

troche pobieznie przelecialam, Ana gratuluje

Ziemziu biedaczko, ale masz przejscia, przeciez sie wogole nie wysypiasz i ten ciagly strach nie wyobrazam sobie

zmykam karmic mlodego poki spi, bo od czasu tego szpitala dalej mleko i kaszki je tylko przez sen, ech

No nareszcie mam chwilke wolnego bo Malenstwo usnelo-czemu samas sie dziwie,bo ostatnimi czasy nie chce spac ani chwili przez dzien!!!u nas brzydka pogoda takze nie wychodzimy na polko od jakis 3 dni-wietrznie i zimno ale mamy nadzieje ze wkoncu sie poprawi!!!! :) :) :)

no wlasnie mialo byc goraco w tym tygodniu, a musze chodzic w kurtce :mad: a ja myslalam, ze w sandalkach bede pomykac :p ech, no ale u Nas przynajmniej slonko wyszlo, takze jestesmy po dwoch spacerkach, zaszalalam na
adowych zakupach, a mialam niby nic jej nie kupowac, ale tak w sumie to ciagle czegos potrzebuje ::) krzeselko do karmienia mama nadzieje, ze jest w drodze ;D
Fuczak i fajnie, ze sie odezwalas ! moja ada tez czesto marudna i kocha rece ;) nie jestes wiec sama ;)
Gaba ale zajeb... kawal :laugh: :laugh: :laugh:
Magda no to niezle sie bawila Majeczka ;D a idea podwojnego slubu przy blizszym spojrzeniu tez mi sie nie podoba ;) nie wyobrazam sobie drugiej panny mlodej na moim weselu - cala uwaga przeciez musi byc skupiona na mnie ! >:D ::)

hejka :)
Ja już upiekłam ciasto - szarlotkę :) ugotowałam rosół, pozmywałam a mój synuś w tym czasie sobie spał :) no co za kochany chopiec  :D chyba czuje że mama ma dziś święto ;)

bo tak wogóle to ja mam dzisiaj imieniny :)  ;D

a tak w ogole to zbieram sie zeby jakies fotki wrzucic  ;D

barkuje mi na forum ostatnio pewnej Pani...halooooo klucha gdzie sie podziewasz ??? ??? ???

Paula no i czemu dopiero teraz ??? trzeba bylo juz rano pisac !!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENINEK

no i narobilas mi smaka na szarlotke pracusiu jeden ! wkleilas przepis ??? bo chetnie bym zrobila :)

Moskito jak dobrze Cię widzieć!!!  :laugh: ;) ;) ;)

Ziemzia tak Pamcie też będzie trzeba ściągnąć na to spotkanie  ;D

Gabi  ;D ;D ;D ;D ;D

Fuczak witaj po przerwie, fajnie, że już macie kompik i super ze u Was wszystko ok  :laugh:

Joeey dziekuje za życzonka :) a na szarlotke zawsze możesz wpaść do mnie  :laugh:
w sumie to pierwszy raz robiłam szarlotke i jeszcze nie wiem jak mi wyszła ale jak sie sprawdzi to wkleje przepis  ;D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN DLA SWOJEJ TEśCIOWEJ żYCZY MAJUTEK I SORBUś :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry