reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hej, melduje sie rodzina spiochow - przed chwila wszyscy wstalismy ;D pogoda do d...wiec pewnie przegarujemy w domu.Wczoraj bylo fantastycznie, bo prawie caly dzien na dworzu. Potem przyszli do nas znajomi i przyniesli kojec(przyda sie juz dla Staska) i dwa wory cudnych amertyanskich ciuszkow dla... coreczki :laugh: mam nadzieje (zrobilam 4 i 5 test tez roznych firm i chyba nie moga klamac???) czekam na wiyte u lekarza, kazal przyjsc w polowie czerwca ale chyba pojde wczesniej do innego

lece doczytac co tam naskrobalyscie i podelektuje sie kawka, co za 2 nalogi - kawka i ploty na bb, uwielbiam to, ale chyba czas na odwyk, choc teraz to pewnie z tego podekscytowania bede siedziec czesciej :D :laugh:

reklama
Natalia - oczywiście, że się obraziłam, jaaak mogłaś...!!!!! ;D A pecha macie nieprzeciętnego!! Mam nadzieję, że minął!

Czy możecie podać jeszcze linka do żaby?

Własnie wrócilismy od lekarza bo małej temp. wzrosła do 39 st i niby nic jej nie jest, objaw przeziebienia brak, mamy mała obserwowac i ewentualnie czopki podawać ::) jakby co to spowrotem do lekarza :p
zajebisty weekend nie ma co :(

Agnes u nas tez tak było i okazało sie że infekcja dróg moczowych - nie życze ci tego bo to okropne jest.
a kazali ci zrobić badanie moczu ??????????????

Natalia o takie głupie usmieszki mam zamiast buziek :-* :-* :-* :-*

biedna weronisia!

Natalia jak pech to pech.Ja jak kiedys odwozilam siorke na dyskkoteke.Tam parking byl zawalony na maxA.znalazlam jakies tam miejsce tylko ze ciasne jak cholera.Ale jak wyjezdzalam balam sie zeby nie zarysowac tych po boku.no i udalo sie,za to przy wykrecaniu wjechalam w inny smochod i,,,,,,,,,,ucieklam.ale tez sie trzeslam jak glupia,tymbarrdziejze stali tam ludzie i balam sie ze znaja i powiedza i bede miec klopoty ale spoksik.

Hanulka w nocy nie chcialaa spac i wygladam jak zmbi,a ona biedulka kaszle jak nie wiem.jutro kontrol.pojade jeszcze na wszelki wypadek tez do drugiej lekarki.Ona mowi ze Hania moze chorowac tez na tle alergicznym,bo moj ojciec mial alergie i eczyl ja jak astme i moj brat tez.Ja nie.Wolalabym jednak zeby to nie bya alerga.Jedna jak i druga lekarka mowi ze po prostu jak w domu ktos choruje to on tez bedzie chorowac,a ze u nas ciagle ktos chory,to nawet jak sie nikim nie styka to moze chorowac.

A ja dostalam opierdol od tesciowej i powiedziala,ze nigdzie oczywiscie nie moge chodzic z Hania i ....uwaga ze nikt nie moze do mnie przychodzic i opierdolila mnie ze pawel pija i powiedfziala ze dziecko jest dla mnie nie wazne tylko kolezanki(i moja rodzina,bo tylo oni przychodzili do mnie w ostatnim czasie,tylko ze to raczej miala na myssli)przeciez nie wpuscilabym nikogo chorego do domu(sory do pokoju,domu jeszcze nie mam)czuje sie tam jak ostatnie gowno.Jak wchodze do kuchni to ona wyvhodzi,wiec tylko po sniadanie chodze do kuchni a potem czekam az pawel pzyjdzie ze sklepu i mi przyniessie(bo glupio sie cczuje biorac jeedzenie ktore oni kupuja i skoro sie nie odzywa to moze nie chce zebym je jadla)Acha i powiedziala ze jemu tez powie a nic mu nie powiedziala.juz moge chyba zapomniec o zdaniu egz w tym roku chyba bede musiala czeka c do wrzesnia skoro nikt nie moze przyjsc do mnie i zajac sie Hania,bo z nia to sie zbyt nie da a 2 h jak ona spi to za malo zeby zdazyc zee wszystkim.nie jest moja matkaa zreszta moja mama jest normalna i potrafi wszystko spokojnie zalatwic a nie tak z nerwami.i nie panikuje o byle przeziebienie.Czasem mam wrazene ze im badzij ona pnikuje tym bardziej te dieci wtym domu choruja.przeciez to strach w tym domupowiedziec ze dziecko chore,bo od razu krzyk i placz.i nie dosc ze choroba stresuje to jeszcze jej panika.Jaa raczej taka twarda bylam a teraz byle kaszele to tez panikje jak glupi.Choroba Hani to naprawde jest dla mnie czyms powaznym,ale chyba powinnam m byc twarda a nie jescze plakac i krzyczec jak ona.powinnam dziecko wspieracc a nie jeszcze straszyc.to na razie tyle.jak mi sie przypomni to jeszcze dopisze.

moje mieszkanie z tesciami jest jak koszmar jak jakis zly sen(jak kiedys napisala Wiolus na ten temat)

Magda..wiem co przechodzisz..moja tesciowa jest podobna i tez mieszkalismy tam na pokojach Piotra ale teraz dziekuje ze jestem u mojej mamy ona w nic mi sie nie wcina..

reklama
ja dopiero witam sie dzis z wami!!!
Didi no niemozliwe ma te wloski!!!! :) :) :)

Magdus szczerze wspolczuje-dzieki ci panie ze ja nie mam co narzekac jak czytam to co ty przezywasz!!!najgorsze jest to ze nie mozesz powiedziec jej ugryz sie w dupsko bo mieszkasz z nia pod jednym dachem!!ale mysle ze powinnas powiedziec mezowi zeby jakos zareagowal!!!! :) :) :)

Do góry