reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
wpadlam wieczorkiem bo mnie ciagnelo jeszcze zeby tutaj zajrzec

jutro idziemy na te prymicje ja jestem uhahana bo sobie dzis kupilam nowa sukienke i nowy zakiecik a pojechalam tylko po kwiatki  ::) ::) ;D ;D i powiem Wam ze ciaza strasznie mnie zmienila jak dotad bylam ogromnie niezdecydowana a teraz pierwsze centrum i ciuszki sa  ;D ;D a moze to dlatego ze malo czasu bylo i do domku gnalam do malego ??? no nie wazne...  ide spac uradowana  ;D

milej nocki  ;) :laugh: :laugh:

Ana niezly sen mialas
ana30 pisze:
dziewczyny znalazlam Wam fajne miejsce na zjazd - do mnie na porodowke  ;D (mialam dzisiaj zarabisty sen-ze jednak sie zakulalam na ten zjazd, bo mi b zalezalo i zaczelam tam rodzic, i chyba Wanda powiedziala, ze odbierze porod, ale nie mogla, bo byla pijana  ;D ;D ;D w kazdym razie obudzilam sie zlana potem)

sorki ze go tutaj cytuje ale nie chce mi sie tam odpowiadać bo leń ze mnie ::)

tadammmmmm   :) :) :)

Hejka :)
melduje sie  od rodzicow :) korzystam poki moge - nie ma jak nalog :)   wszystko od Joeey wiem co u Was...
Paula - nie wiem co mam Ci napisac -przykro mi bardzo :( :( :(
Karina - niezla historia z tym zamykaniem w aucie  ;D  ale ja pewnie wpadlabym  w panike  ;)
Ana - ja jak mialam dolegliwosci ciazowe to sie  okazywalo ze jednak nie jestem, a jak tylko nie mialam, to nagle tescik i bach - ciaza :) Wiec musisz czekac :)

Buziaczki dla wszystkich :) Joeey - we are in touch ;D ;D ;D Pozdroweczka i do milego :) W poniedzialek bedziemy dopiero zalatwiac neta - Pawel nie dal rady tego zrobic w zeszlym tygodniu, a wtedy w poniedzialek juz bym miala, a czeka sie 3-4 dni wiec w czwartek powinnam juz byc :) Myslicie ze wyrobie sie z napisaniem mgra w czasie od poniedzialku do czwartku ???  ??? ??? bo jak juz net bedzie, to znowu bb mnie pochlonie :D :D :D :D :D :D :D  :D

Witam z wieczorka
padam na twarz
na 9 basen potem wózek zawieźliśmy do reklamacji , objad u teściów i na koniec poszliśmy na festyn bo dziś i jutro są dni naszego miasta ;) :laugh:
i dopiero teraz się obrobiłam
ale dziś było fajnie na basenie Ewa nurkowała ;D była strasznie zdziwiona ::) ;D ale nie płakała było super
a i powiem wam o śmiesznej sytuacji na basenie pani instruktorak mówi do nas tak chłopcy na prawo dziewczynki na lewo no i jedna mama przeszła ze swoim synkiem na prawo a cała reszta stoi po lewej stronie i jeszcze raz powtarza kto gdzie a tu znów wszyscy stoją okazało się że w całej tak licznej grupie ok 15 dzieci był tylko jeden chłopiec a pani instruktorka myślała że my tacy nieposłuszni ;D

przepraszam że tak tylko o sobie ale cały dzień byłam na wysokich obrotach
dobranoc

No i to się dopiero nałóg nazywa..... zamiast do spania to ja nakarmiłam dziecko i do kompa, ale to wszystko przez to że wczoraj przez cały dzień mieliśmy gości a pod koniec dnia, na samo kąpanie Kuby wyłaczyli nam prąd na 3 godziny...... no i kąpaliśmy małego przy świecach..... ale był zdziwiony:)

Dziewczyny chorowitki - wracać do zdrówka i to już co to za chorowanie..... :: :) :) :)

Paula - przyłączam się do tego co wcześniej naskrobały moje poprzedniczki - BĘDZIE DOBRZE!!!!!!

co tam jeszcze ja chciałam....... jak słoń Trąbalski zapomniałam....

No dobra idę spać... Buźka

reklama
Hejka!

U Was tez dzisiaj taka paskudna pogoda? Joeey jak tam grill? ;) :laugh:

Mój mezus jeszcze śpi, a mnie Miki obudził i teraz grzecznie sie bawi, a ja buszuje po wątkach... ;D

Do góry