reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Sorbus bo Ci wtrzachne za takie myslenie ;D

my zaraz konczymy nasze kawki i spadamy w plener, potem sprzatanko, zeby bylo czysto na caly tydzien i nie tzreba bylo sie przewracac o porozrzucane klamoty

dzisiaj jest ciekawy odcinek Mamo juz jestem - zlobki, nianie, i nosidelka

milego weeku :)

reklama
Hejka :)
Oczywiście jestem przeziebiona na całego :p mam wolny weekend i dupa :p ale i tak wyjdę na spacerek z małą ;D
Paula wysłalam ci na maila mój nr telefonu ;)

miłego weekendu zyczę :D

Hejka!

Dziękujemy serdecznie za życzonka! Ale miło! ;D ;D ;D

Natalko - obiecuję, że bede zaglądac częściej. Tylko narazie mam troszkę za mało czasu. Ale wkrótce sesja się skończy i bede tu stałym gosciem... :laugh: Aha, i miałam napisac, że wczoraj wydawało mi się, że spotkałam Twojego męża w Olsztynie, jak byłam na spacerku z Mikołajem. Nie wiem czy to możliwe, napisz prosze czy tutaj teraz jest?! ::)

Paula - oby wszystko się jak najszybciej ułożyło! Trzymam kciuki! :)

Karina - współczuję bardzo, bardzo! Niemoc jest najgorsza, ale dobrze, że wszystko się dobrze skończyło! ;D

Witam,
czytam, ze niektore z Was tez sa przeziebione. Ja jestem wsciekla, bo ostatnio co chwile mnie lapie jakies przeziebienie. Kiedys latami chodzilam i nic mnie nie chwycilo. A teraz zaledwie z 2-3 tygodnie chodzilam zdrowa, i znow mnie cos zlapalo, ze gardlo bym chciala sobie wyrwac. Myslicie, ze moze miec to zwiazek z karmieniem piersia przez tak dlugi okres czasu i wyczerpaniem organizmu?

Pozdrawiam,
Agnieszka

witam wszystkich!!!!

oj biedne jestescie!ja narazie jestem zdrowa i Szymus tez co najwazniejsze-odpukac.... :) :) :)

Sorbus ale Majutek slicznie siedzi -nie moge sie na nia napatrzec!!!!

Ketsa no kurcze czesto wieczorkiem mam ochote jeszcze popisac a jak przez kilka minut nikogo nie ma to idę spac bo tak pewnie nigdy bym nie poszła i dlatego tez żadko mówię dobranoc bo nie zamierzam isć spać a potem zapominam :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
Czekam na pytanie ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Dzięki dziewczyny za komplemaenty dla Majutka
Didi cos ty dobrze tego mojego męża zapamietałaś ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Tak szczerze to się zastanawiamy czesto dokogo Maja jest podobna bo róznie nam mówią

Halluuuuuuu

Paula no doczytałam w końcu trzymam mocno kciuki żeby mąż szybko z jednej pracy powedrował do nowej dużo dużo lepszej ...bo czasem musi być gorzej żeby było lepiej... ;)

Karinko ....... no ale bydulo ty i Gabrysia przeżyłyście...ale wierze że już Gabi o tym dawno zapomniała!!!!! a tak z ciekawości jeszcze zapytam jak długo trawła cała sytuacja..?

Asiu no tak to jest że czesto sie tu mijamy ...... a wspominałaś na innym wątku że mąż ma prace jakąś związaną z oknami......i to jest w Olkuszu ? tak? a to może jakaś francuska firma?

reklama
Do góry