reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Sorbus..haha..wpadl mi w oko..:D..ale tak na powaznie to jest ciupinke podobny do mojego bylego wiec dlatego tak mi sie zapamiatal..:D..a Majutek jak tak sie usmiecha to naprawde baaardzo jest podobna do swojego tatusia..:D

reklama
czesc dziewczyny!ja tak tylko czytam i czytam te wasze posty i dopieroi teraz mam chwile zeby cos napisac!!jak nie pazury to makijaze!!!zaczynaja sie weseliska i mam urwanie glowy!!nawet dzis na fuche-hehhehe...

u nas straszna pogoda i nie mozemy wychodzic na spacerki bo caly czas jest brzydko i pochmurno!!!szkoda gadac~!!!!

Uff, nadrobiłam  ;D

Ewela myślałam, że zajmujesz się tylko manicurem, a tu proszę , makijaże też :)

Cyprysiowa   trzymam kciuki :) A z czego ten egzamin ?

Paula 3 mam kciuki, żeby mężuś szybko znalazł nową pracę, żebyś jednak mogła posiedzieć z Kaceperkiem na wychowawczym :) Na pewno się uda :)

Ana współczuję mdłości i innych nieprzyjemnych dolegliwości :( No to chyba jednak będzie dzidziuś  ;D

Didi kuruj się, ja od wtorku walczyłam, żeby się nie rozłożyć bo dopadł mnie najpierw ból gardła a potem mega kichanie i katar :( :( Ale teraz jest juz lepiej, wyleczyłam się wit.C ( taką 1000 mg rozpuszczaną w wodzie ) i polopiryną S :) Najbardziej się bałam, żeby nie zarazić Kamila, ale chyba się udało, choć kichał trochę częściej niz zwykle, albo mi się zdawało, bo on generalnie dużo kicha  ::)

Aha, Wioluś rozumiem Twoje obawy i załamkę, że będziesz musiała zostawiać Olę, ale faktycznie już sporo z nas wróciło do pracy i jakoś to musi być :( Ja mam juz doła co to będzie po wakacjach, bo wtedy zacznę pracę pełną parą :( :( Niedość, że w swojej szkole będę mieć ponad 20 godzin, to jeszcze muszę szukać co najmniej pół etatu w drugiej szkole, bo nie wyrabiamy z kaską :( :( :( A że mój mężus nie ma gdzie dorobić, no to ja muszę :( :( Przeraża mnie, że Kamil będzie więcej czasu spędzał z babcią i moim mężusiem niz ze mną :( To jest okropne dla matki i naprwdę łapię doły jak o tym pomyślę :( A jeszcze przez wakacje przyzwyczaję się do bycia z Kamilem non stop, a od września będę go widzieć pewnie tylko wieczorami :( Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(

Hej nie bylo mnie bo mialam awarie iternetu,ale juz ok!nie bede sie dzis rozpisywac.napisze tylko ze nie jestem w ciazy bo robilam bobo-test ;D ;D ;D ;D.Jak powiedzialam pawlowi ze musze zrobic test to on juz przyjal ze na pewno jestem w ciazy ale mial stracha!!

Hania niby wyzdrowiala ale teraz znow chora,chyba niedoleczona :( :( :( :( :(i znowu przezywamy katusze.Hnia z choroba ja znia i tesciowaale o tym kiedy indziej jak pawla nie bedzie,ale czuje sie beznadziejnie ryczec mi sie chce i boje sie wychodzic z pokoju.wrr nie zycze nikomu mieszkac z tesciami!!!narcia

hej rybki !
mam niezmeza w domku wiec cala happy jestem ;D jutro moze nad jeziorko i na grilla pojedziemy, oby tylko pogoda byla jak dzisiaj ::)
rozmawialam z Wandzikiem przez tel i przezywa przeprowdzke na calego ! pewnie juz jutro bedzie w drodze do Poznania, zreszta pewnie sie odezwie bo bedzie nocowac u rodzicow, a tam necik przeciez ;)

zycze Wam milego weekendu laseczki, odpukac - mnie choroba nie lapie, ale wspolczuje chorutkim i zdrowka zycze !
lece na inne watki :)

Hejka :)
Ja dziś tylko na chwilkę :)
Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia i otuchy, jesteście kochane :) a Paweł już zaczął działać w sprawie szukania nowej pracy, mam nadzieję, ze uda mu się coś znaleść.

Dostałam już kilka maili z numerami telefonu i adresami :) dziękuję :) powoli powstaje lista :) ale jeszcze dużo brakuje, tak więc dziewczyny które mi jeszcze nie przesłały swojego numeru telefonu oraz maila to bardzo proszę o kontakt :) jesli któraś nie zgadza się podac swoich namiarów to też proszę o poinformowanie mnie o tym, z góry dziękuję :)

Do usłyszenia :)

Buźka :-*

Ketsa[ :laugh: :laugh: :laugh:/b] ta firma to Polska jest całkiem a czemu pytasz ???

Didka
normalnie tatus z dumy pękał jak mu powiedziałam że Majutek do niego podobny :p ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Hej

Dołączam do chorutkich mam mega hiper katar , kicham 100 razy na minutę i za mało miejsca w gardle na moje wielkie migdały ;) :laugh:

Niestety Filip jest też chorutki ale ma tylko katarek , gardełko czyste i tak ma byc! :D

Nie mam czasu ani siły zeby poczytac co napisałyscie ::) a ze nałóg jest silniejszy to w drodze do łazienki po kolejną paczke chusteczek musiałam tu zajrzec  ::) :D

Wszystkim innym chorutkim zdrówka :D

Asiu tak dopytywałam bo mój ex kiedyś kierował firmą swojego ojca właśnie w Olkuszu............. a oni właśnie byli francuzami... ale widocznie to nie to ;)
.....a to ja ci powiem co Astek powiedział jak Majutka jakoś w biegu zobaczył..."ale fajny budda" ......to chyba przez tego naczyniaczka tak se wymyslił.... ;) ;D

Magdus bidulko dzielna bądz nie daj sie teściowej !!!!!!!!!!!!!!!! no i czekamy na szczegóły ....na razie nie wiem jak by cie tu pocieszyc.....

Kurcze dziewczyny zaraziłam się od was przez BB cosik mnie łamie dzisiaj....ale nie mam czasu teraz chorować więc chorobie muwie a kysz!!!

AAAAAAAAAA powiedzcie mi czy wiecie cos na temat jezyka migowego dla niemowląt...i czy któraś z was chce sie w to pobawić?

reklama
ketsa pisze:
Asiu tak dopytywałam bo mój ex kiedyś kierował firmą swojego ojca właśnie w Olkuszu............. a oni właśnie byli francuzami... ale widocznie to nie to ;)
.....a to ja ci powiem co Astek powiedział jak Majutka jakoś w biegu zobaczył..."ale fajny budda" ......to chyba przez tego naczyniaczka tak se wymyslił.... ;) ;D
A ta firma jak się nazywała bo Olkusz to pipidówka to może znam :laugh: :laugh: :laugh:
Budda hehe niezłe - mały bożek z Majutka ;D ;D ;D

Do góry