reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Oj Wiolus przydaloby sie troche luzu a tu nie ma jak-24 h tylko ja przy Szymku a potem praca!!!tak jest jak nie ma sie przy sobie faceta!!!! :) :) :)

heejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ja po wyczerpujacych całodziennych zakupach.............................. i ze średnią satysfakcją....kurcze nie przeczytam wszyskiego ale obiecuje zrobić to rano!!!!!!!!

Asia jesteś tu jeszcze ? mam pytanko

Hejka

1. buziaczki od Ziemzi - widziałam się dzisiaj z niż, byłyśmy na spacerku w lasku. ;D Misia zdrowa i super się rozwija, fika jak małpka, je ładnie i ładnie rośnie. ;) Karolcia zapracowana po pachy i ma newsa ale to już ona sama powie, tylko dodam, że w ciąży nie jest.

2. byłyśmy u gastroenterologa i kazał mi gotować Ingusi przecierki jednoskładnikowe ze względu na alergię, kt. ma i rozwiał moje złudzenia co do ekologicznego jedzonka w słoiczkach. Ingulek waży 8100 i ma 70 cm - 90 centyl... ::) Dużo chyba, co?

3. Mikołajkowi i Gabrysi życzymy samych szczęśliwych chwil i dużo dużo zdrówka!!!

geb009.gif

cdn.

Beatko super, że wujek weźmie pieska. Oby mógł u niego zostać. Fajnie, że się odezwałaś, pisz częściej!

Paula współczuję bardzo, ale jak pisze Moskitek nie jest tak źle, zawsze w najgorszym przypadku możesz wrócić do pracy, prawda? A w Warszawie nie jest tak ciężko pracę znaleźć, więc głowa go góry! Na pewno wszystko się dobrze ułoży. :)

Karina biedactwo! Wyobrażam sobie co musiałaś przeżyć! :-[ :-[ :-[

Natalko nooooooo całkiem sporo ale to bardzo dobrze kawał fajnej babeczki z Ingusi
......no to kiedy nam się tu Ziemzia pojawi ...żebyśmy za długo nie musiały w niecierpliwości czekać......... mam nadzieję że z ranka jakoś ....l ;)
....no to musze chyba iść grzecznie dołóżeczka bo mi Asia zwiała jednak...
....a głupio mi sie odzywać bo kompletnie nie w temacie jestem....a chyba coś ciekawego dziś popisałyście wiec jutro wszysko sumiennie nadrobie żeby mi już tak głupio nie było... ;)

Dobrej nocki :-*

czesc laski z rana..

kurcze ledwo mowie ..kicha z czestotliwoscia 10 razy na minute...ale mnie chorubsko dopadlo..a do tego jeszcze maluszek zaczyna mi kaszlec..:(..staram sie jak najmniej na niego chuchac dmuchac i w ogole tylko daje mu cyca ..no ale nosze na raczkach i tule a co ja biednamam zrobic jak ja sama z nim w domu jestem..buu...

ide na sniadanko ..bo mlody jeszcze spi....ale juz mu za wczasu podaje syropku z ostatniego przeziembienia

reklama
Do góry