reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dziewczynki dziękuję Wam za wsparcie i dobre słowo :) już mi sie trochę humor poprawił, jakoś damy sobie radę, musimy coś wymyśleć, mam nadzieję, ze Paweł szybko znajdzie nową pracę.

Kamila ja nie mam konta blondyna tylko blodyna bez "n" !!!

Idę dziś wcześniej spać, bo cały wieczór boli mnie głowa.

Do jutra

Dobranoc.

reklama
No i ja sie melduje wieczorkiem
Po pierwsze
Paula bardzo wspolczuje jesli chodzi i kwestie finansowa i wogole co do Kacperka bo z tego co widze to nie wykluczone ze wczesniej wrocisz do pracy tak ??? ja rowniez przesylam Tobie moc pozytywnych mysli i wibracji takze 3maj sie dzielnie z mezem .Ja wierze ze maz cos znajdzie ;D

Karina czytalam te Twoje opowiadania tak jakbym czytala jakas fantastyczna ksiazke takie nierealne wszystko naraz jak juz sie wali...ta niemoc jak dziecko plakalo ja to jestem okropna histeryczka ryczalabym, darlabym sie i wogole ludzie to musieli by mnie chyba przywiazac do lampy :p

Moskitku Zdanka pilnuje Twojej kariery ;D

Co ja to jeszcze chcialam acha

Wszystkiego najlepszego naszym jubilatom

Ana mdlosci ...hmm... najgoesze mdlosci sa ponoc przy pierwszej ciazy takze statystycznie bedziesz miec mniejsze niz przy Stasiu ;D a tak serio To ci zazdroszcze i bede Ci kibicowac ;D
Lece na inne watki....

Mnie sie udało wysłać bo ja od razu z bb klknęłam na link i poszło bez problemu do Pauli

Nie mam cos czsu ostatno w ogóle

Ana no ty się przyznaj lepiej że ta ciaża to dlatego bo na diecie wytrzymać ie mogłaś ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ana mam nadzieję że cię nie uraziłam to taki żart tylko był ( na diecie jestem to złosliwosci się mnie trzymają) - atak naprawdę to wam zazdroszczę bo ja chyba też chciałabym drugie dziecko a mój maż nie chce i w ogle finanse nam nie pozwalają buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

A tak wogole to chcialam napisac ze tez mam dzis jakiegos dola, kurs na prawko zaczynam od 13 czerwca i jak maz pracuje na popoludniu to przez jeden tydzien musialabym ole zostawic na 2 godz tesciowej i tu jest problem z mojej strony bo NIECH CHCEM !!!!!!!!!!!!!!!!!! moze mi te lekcje jakos przesuna albo cos wykombinuje ale i tak mi jest smutno bo cholera nie bede umiala sie rozstac z mala bo uwazam ze nikt sie nia nie zajmie tak jak ja bo ja ja znam najlepiej !!! i to jest kurs a co dopiero maja powiedziec mamy ktore wrocily do pracy ???podziwiam naprawde!!!

Ja juz tez zmykam jakas jestem nie do zycia bo wstalam rano bylismy na szczepionce przeciwko zoltacce i Ola troche plakala buuuuu

Dobranoc

reklama
witam dziewczyny!!!dzisiaj dosyc pozno no ale przeczytalam wszystko-dziki Bogu niewiele tego bylo!!!

nie mam na nic czasu bo tylko pazury ppazury i jeszcze raz pazury!!!no w sumie dla mnie oki bo kaska sie przydaje tylko jestem padnieta bo od 5 na nogach i caly dzien na pelnych obrotach!!!ale bb musi byc pomimo tego ze nic nie widze i chce mi sie spac!!!

Paula napewno bedzie wszystko dobrze-nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo!!!!!!!swieta prawda!!!!! :) :) :)

I JESZCZE WSZYSTKIEGO NAJ DLA NASZYCH MALYCH SOLENIZANTOW!!!!!!!!!!!!

Do góry