reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

dziecko__56_.gif
Wszystkim dzieciaczkom życzymy dużo zdrówka i szczęścia!!!
dziecko__32_.gif

Paaricia - 100 latek dla Ciebie!!!

okazyjne__14_.gif

reklama
Dziewczynki!

Bardzo, ale to bardzo dziekuje za wszystkie zyczenia!! Jestescie przekochane, ze pamietalyscie!!

Ale mi sie milo zrobilo! ;D ;D Wczoraj bylam na necie tylko rano (mojego czasu) wiec nawet nie wiedzialam, ze pamietalyscie! Ale fajnie! Dostalam od moich chlopakow swietny prezent - fotel do karmienia! he he... Teoretycznie do karmienia, ale jest tak odlotowy, ze posluzy mam nadzieje dlugo. Jest przewygodny, buja sie, kreci, rozklada, nogi mu sie podnosi tak, ze praktycznie mozna lezec. Ale jest wygodny! Mmmm... Wieczorem poszlismy na kolacje do hinduskiej restauracji i zarcie bylo pyszne, a Ati byl bardzo grzeczny. :laugh: Wiekszosc kolacji wprawdzie spedzil u taty na kolanach, ale to w duzej mierze z tatusia wyboru, bo po calym dniu w pracy stesknil sie za synkiem! :D

Hejka z rana... ale jestem niewyspana...
Nie wiem co temu mojemu szkrabowi się pokićkało...dzisiaj w nocy znów zrobił taki koncert że ledwo wytrzmaliśmy z Tomkiem, juz sama nie wiem co mam robić bo na 100% nic go nie boli... ech... a już tak ładnie przesypiał noc i znów mu coś się odmieniło :(

Idę sobie kawuśkę strzelić

Dzień dobry :)
Mam nadzieję, że dobry :) w końcu mamy piątek i początek weekendu :) i słoneczko ładnie świeci :) tylko ja mam dziś kupe sprzątania prasowania, prania ::) ciekawe czy uda mi się wszystko zrealizować :p póki co Kacper zasnął a ja jem śniadanko przy bb :)
życzę wszystkim miłego dnia!!! :)

taaaadaaaammmmmmm again ;D ;D ;D

znowu mam neta, ale dzis mnie tu nei bedzie - weszlam zeby tylko sprawdzic czy jest :) no i zaraz rozmontowujemy kompa :)
papapa :) :-* :-* :-* :-* :-*

Natalia to super że komputer już działa i ze możesz być z nami  :laugh:

No i oczywiście z przyjemnością zajmę się numerami telefonów :) (przynajmniej będę na coś przydatna ;)) Także proszę wysyłac do mnie swoje aktualne numery telefonów i maile na adres blodyna@wp.pl a ja jak już będę miała całą listę to porozsyłam po wszystkich, które mi przesłały swoje namiary  :)

Pati super że miałaś taki udany dzień no i extra prezencik dostałaś od swoich chłopaków!  :laugh:

Steffi a może to ząbki go męczą ???

Wanda papapaaaaaaaaaa i do usłyszenia :-* .....jesteś tam jeszcze ??? czy numer telefonu który mam jest aktualny??? i czy e-mail ten co na bb??? pytam bo robie liste :)

czesc!
taaa Wandzia nie będzie Cię, akurat, uważaj żeby Ci ktoś nie uwierzył ;D ;D ;D ;D

wstawiłam zdjęcia, troche zaszalałam ale mi tak ładnie zaba chodziła ze musiałam to wykorzystać

a ja jeszcze w piżamie i bez śniadania, ten nałóg ::) a już było tak dobrze na odwyku ;D ;D ;D ;D

reklama
a dzieciaczki jak zwykle słodziutkie i Filipek podłogowiec, Iduńce też sie na podłodze najbardziej podoba, a już najciekawiej jest pod łóżeczkiem ;D , a Cyprys to niezły misio nie taka chudzina jak moje młode, no i Ewunia na karuzeli, nie bała się ???

Do góry