reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

dzien dobry leseczki !

ja tez w szlafroku i wcinam platki i zaraz kawusia
Pati no no to sie chlopy postaraly aby umilic Tobie dzionek i dogodzic  ;D brawo dla nich !
Paula nr Wandzika bez zmian i mail tez sie zgadza  ;)
tez mam duzo sprzatania i prasowania  :p

reklama
dobra dziewuszki ja na razie spadam, czas sie ubrac, spałaszować cóś i na spacer bo dzis u nas ślicznie pierwszy raz od tygodnia

hej hej...

ja tylko na chwilke..przedwoczoraj wieczorem zaczynal lapac nie akis wirus tak jak kompika Natali..;D..ale ten moj  siedzi we mnie i zozlazi mi sie po kosciach..mam srerte  tabletek na ssanie..i ogolnie na przeziembienie ..leci mi z nocha..ach czuje sie do d...

Wanda..papapa..szybko sie rozpakowuj w Poznaniu..a najlepiej na 1 miejscu podlac kompa..;D ;D

ok..ide na inne watki i zmykam dalej do lozka..mlody siedzi i oglada "WITCH"..ahahaha...mala czarodziejka moja ale plec meska..:D..

aa..PAti az mi lezka sie zakrecila ..mas zkochanych chlopaczkow..:)..ja juz niemoge doczekac sie kiedy bede z Pepe..:)..i to chyba dlatego tak sie rozklejam..:D  chcialabym juz go przytulic

no powoli zaczynają do mnie spływać maile :) dziekuję :)
Gabi fajny załącznik  :laugh:

Didi kuruj się kobieto! zdrówka życzę!!! żeby te okropne wirusy poszły sobie od Ciebie!

Haj  ;D ;D

Joeey nio wlasnie w tym caly sek ze ja musze to miec na niedziele  ::) a se w pore wspomnialam  ;D

Paula ja już Ci wyslalam maila

wiecie co mój mąż chcial kupic cos malemu na dzien dziecka i wpadl na pomysl ze kupi mu sloiczki bo ubranka ma zabronione  :p i wiecie co nakupowal tych sloikow zupki deserki i wiekszosc z nich jest powyzej 7 i 9 m-ca  ::) ::) ja sie go pytam czy wie co kupil a ten mi mowi ze zupki i owocki dla niemowląt a ja taaaaaaaak ??? a popatrzyles czy nadaja sie dla Oskara ??? a on na to ze na sloiczkah pisze dla niemowląt  ::) ::) no fakt ze pisze ale on kompletnie nie wiedzial ze pisze tez od jakiego miesiaca mozna ten sloiczek podac o zgrozo  ::) ::) no takiego mam wlasnie meza  ::) ::) :-[ i tym sposobem mam zawalone szafki na dlugi  dlugi czas  ::)

jeny pisze na raty i 6 odp. w miedzyczasie.....

nowa mama sie zglasza ;D

dzwonilam do lekarza, powiedzial, ze moze jestem w tym setnym procencie, mam jeszcze czekac, oczywiscie odstawic tabsy, sam nie wie co jest grane. Ale fakt faktem mialam cykle bardzo rozlegulowane, tabsy chyba zaszkodzily, bo cykle zrobily sie krociutkie - okres jak w zegarku co 23 dni, bolesny i obfity, i wlasnie paradoksalnie mialam sie do niego zglosic po skonczeniu tego opakowania, zeby zmienic, bo juz mnie wkurzalo, a tu prosze. Najbardziej mnie rozzloscilo, ze tu czlowiek stara sie, planuje, uwaza i bach niespodzianka, a sa pary, ktor staraja sie latami i nic z tego, albo smieszne laski (mam takich pare w swoim otoczeniu), ktore celowo opuszczaja pare dawek, kantujac facetow, zby ich zlapac na dziecko, no paradoks, no...

no nic, juz sie prawie pogodzilam i jezeli to prawda (najgorsze jest to czekanie) to przyjme mojego anioleczka (trzymajcie kciuki za babke), no i najwazniejsze, zeby bylo zdrowe, a o to to juz niestety nie jestem spokojna(i tego sie balam w tym wszystkim najbardziej), zeby bylo zdrowiutkie, bo nie jestem ciemna masa i wiem co moze sie dziac po tabsach :( :( :(

Ana nie martw się za wczasu...najpierw idź do lekarza niech Ci powie czy napewno jesteś w ciąży...a dzidziuś napewno będzie zdrowy zobaczysz :) i będzie to dziewczynka :laugh: tak coś czuje ;) będzie dobrze! Trzymam kciuki!!! :-* :-* :-*

reklama
Do góry