reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
bartyś pisze:
Ewela no ja jestem niedowiarek i tez mi się nie chce wierzyć, żeby Ana zafasolkowała :( Obawiam się, że teoria Wandy może okazać się zgodna z prawdą i nie będzie jednak nowej fasolki na Grudniu :( :(
Bartyś a ja myślę, że Ana jednak jest w ciąży :) pisała przeciez że brała pigułki z opóźnieniem ::)

Pati!!
Sukcesow w zyciu, szczescia w milosci,
duzo usmiechu,  duzo radosci,
spelnienia wszystkich najskrytszych marzen,
samych przyjemnych w Twym zyciu zdarzen.

Ja życzę wszystkim dzieciakom, aby ich dzieciństwo było jak najlepsze i aby trwało jak najdłużej!  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

a teraz Witam
ale fajny dziś był dzionek :) super pogoda
był koło mnie festyn ale Ewie się podobało nawet na karuzeli jeździła ;D

Ana jeszcze raz gratulacje :)

Paula jak to nikogo nie ma a ja to co ??? powietrze !! ;)

Pati wszystkiego najlepszego duuuuuuuuuuuzo zdrowka, pociechy z tych duzych i malych dzieciakow

Przeczytalam wszystko ale pisze tylko tyle bo pocieszam siostre na gg bo jej men pojechal do Irlandii i tak zaczal sobie ja i Polske olewac a sa ze soba 12 lat no co za debil,

ale zdjecie ! ;D
ja sie witam i zarazem zegnam !
Wandzik nie odcieli neta, bo przeciez wiedzieli, ze dzis Dzien Dziecka ! ;D
ale mialam dzien, na srodku miasta zastala mnie ulewa i obie z Ada bylysmy mokre ::) a tak poza tym to zapomnialam tesciku kupic :(
Gaba a nie moze Ci krawcowa na miare uszyc, no w 40 nie wystapisz chyba :p bo na dupce to pewnie wisi na Tobie jak worek ::)
oki, ide lulu tylko obejrze 1odc Losta ;D

reklama
Witajcie nareszcie!

Dziś przeżyłam chwile grozy, bo mój kompik złapał wstrętnego wirusiora, który się nie chciał usunąć. Nie wiedziałam co robić - Tomek w Niemczech, w TPSA niby wszystko ok (mamy neostradę więc dzwoniłam), kolega informatyk zgłupiał... A tu po pierwsze nałóg trzeba nakarmić a po drugie rachunki popłacić, no i już miałam wizję, że mi totalnie kompik padnie i nie będę mogła na forum wejść... do następnego weekendu...  :-[ Normalnie jakby ktoś narkomanowi na głodzie położył działkę za szybką... Tragedia! Przez tego wirusa nie mogłam wchodzić na żadne strony internetowe, a mój antywirus nie umiał ich usunąć, jedynie je wykrywał. No mówię Wam co dziś przeżyłam! Acha, w końcu przyjechał mój kumpel z kolegą informatykiem i on jakimś cudem naprawił wszystko i działa cacy.  :laugh: Ufffff!!!!

Paula może lepiej zaktualizujmy tą listę telefonów teraz, i może jeszcze maile. Myślę, że te osoby, które wyślą Ci swoje dane tym samym wyrażą zgodę na rozesłanie ich po reszcie foremek. Nie wiem co na to reszta, bo nikt się nie wypowiedział w tej kwestii. No i fajnie, że mogłabyś się tym zająć, bo Wandzia ma teraz wystarczająco roboty, po co ją zawalać dodatkowo? Także jeśli nie macie nic przeciwko temu to:

WYSYŁAJCIE PAULI SWOJE NR KOMÓREK I MAILE

Ana Twój mąż super przyjął wiadomość o fasolce.  ;D Teraz módlmy się, żeby teorie o burzy hormonów i nieprawidłowym teście okazały się mylne!  :laugh:

Do góry