reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ana bidaczku koniecznie musisz sie spotkac z tym lekarzem bo to zycie w niepewnosci - napewno ciagle o tym myslisz bo jak inaczej wiec lepiej miec pewnosc, jedno jest pewne: jesli jestes w ciazy to bankowo bedzie coreczka! ;D
Gabi moj tesc pobija twojego meza :laugh: :laugh: wyslany po soczek dla Ady wrocil z KUBUSIEM ! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
joeey pisze:
wyslany po soczek dla Ady wrocil z KUBUSIEM !  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Joeey niezły gość! ;D ;D ;D ;D ;D

no pranie już wstawione...

Gabi ja też mam prasowanie, mogę dorzucić to za jednym zamachem wszystko wyprasujesz ;) ;) ;) ;D

a ja lece na spacer, chociaz brzuszek mnie boli i nie mam sily na dzwiganie, tego tez sie boje, czy sobie poradze.

Słonko jest swietne trzeba korzystac, a na sprzatanie na razie olewator wlaczylam, nie ucieknie, zreszta to i tak dzialka meza ;D

Hejka dziewczynki!

Ana - gratuluję z całego serducha! ;D
Joeey - :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

U nas wszystko ok. Wujek osiadczył, że weźmie pieska na dwa tygodnie i jezeli nie bedzie za bardzo za nami tesknil to u niego zostanie...A poza tym zaczynam sie uczyc do egzaminów...

Pozdrawiamy gorąco.
Beata.

reklama
Gabi ja tez padam z nog bo moj synus najukochanszy obudzil sie o 2.30 i urzadzil sobie pogawedke!!!!teraz mamusia nic nie widzi na oczka a pan zadowolony wyspany!!!! :) :) :)

Do góry